Home / Stil / Hur man bär paljettopp
Hur man bär paljettopp

Hur man bär paljettopp

Om du ska på ett officiellt event eller bal är det förmodligen ett bra och säkert val att bära en lång klänning. Men det är inte ditt enda val. Du kan även ha en kjol med paljetttopp, det är det jag ska prata om idag. Inte bara kan du bära en paljetttop för ett formellt evenemang, utan du kan också bära jeans för en extremt iögonfallande outfit. Det är bara roligt att se glänsande ut då och då. För att visa dig fler sätt att styla har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för paljettoutfits. låt mig visa dig nu

Kortärmad topp i silver med paljetter och svarta löst sittande byxor


källa

För att starta den här listan med glänsande outfitidéer, börjar jag med en liten överraskning. Jag kommer att visa er en relativt anständig outfit som du kan bära till formella evenemang. För att uppnå denna look kan du bära en kortärmad topp i silver med paljetter och kombinera den med svarta byxor med raka ben. Kombinera dem med silverklackar med öppen tå för att fullända outfiten.

Topp med paljettväst i rosa guld med blå jeans

roséguld paljettväst topp med blå jeans
källa

Här är en väldigt minimal och uppfriskande look som du inte kan förvänta dig av en toppoutfit med paljett. För att forma denna outfit kan du bära en roséguld paljettväst över en ärmlös rosa chiffongtopp. Kombinera dem med ljusblå skinny-jeans och ljusrosa klackar med öppen tå för att se extra feminin ut.

Roséguld paljettväst crop top med vit minikjol

Topp med paljetter i rosa guld med vit minikjol
källa

Det här är en ganska ungdomlig och anständig sexig outfit som får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. Det fungerar bäst om du har smal midja. För att uppnå denna look, bär en ärmlös topp med paljetter i rosa guld med en vit skaterkjol. Bär vita klackar med öppen tå för att se ännu mer uppfriskande ut.

Topp med paljett i silver med svart kavaj

silver paljett topp med svart kavaj
källa

För dig som vill se lite mysigare ut är det ett bra alternativ att bära en jacka över din topp. Du kan till exempel bära en kortärmad topp i silver med paljetter med en svart kavaj. Bär den med svarta byxor, klackar med öppen tå och svarta ankelband för att fullända din look.

Silvertopp med paljettringning och svarta skinny jeans

silvervästtopp med paljettringning och svarta skinny jeans
källa

För att se relativt avslappnad och försiktigt sexig ut för ditt företagsevent, antar vi att du inte vill klä dig snyggt, men ändå vill glänsa. Du kan bära en silvervästtopp med paljetter och para den med svarta skinny jeans. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att se feminin och elegant ut.

Topp med paljettväst i silver med vitt kort

silver paljettväst topp med vit skort
källa

Här är ett väldigt enkelt och coolt knep för att sticka ut på ett cocktailparty. Medan många människor bär kjolar eller klänningar, kan du bära en liten vit skort. Kombinera den med en paljettväst i silver för att se sexig och vackert anständig ut. Kombinera dem med silverklackar med öppen tå för mer uppmärksamhet.

Silver cropped grimstopp med svart minikjol

Silver Cropped Hater Top med svart mini Ratter kjol
källa

Denna outfit får dig att se lång och smal ut tack vare kombinationen av crop top och utsvängd kjol. I detalj, kan du bära silver paljett cropped grimma topp och hög midja svart mini kjol. Bär ljusrosa ankelband med öppna tår för att se ännu mer feminin och attraktiv ut.

Beskuren t-shirt med paljetter i silver med boyfriend-jeans

cropped silver t-shirt med paljetter och boyfriend jeans
källa

För dig som tycker om att se annorlunda ut på ett semi-formellt evenemang, här är en snygg look som kan överraska vem som helst. När alla andra klär ut sig kan du skilja dig från boyfriend-jeans med en beskuren paljett-t-shirt i silver. Kombinera dem med silvermetalliska klackar med öppen tå för att lägga till en sofistikerad touch till den eleganta looken.

Topp med paljettärm i silver och ljusrosa maxikjol

topp med paljetter i silver och ljusrosa maxikjol
källa

Detta är en väldigt mysig och feminin outfit som gör att du kan se tillgänglig ut. För att forma denna look kan du helt enkelt bära en silver t-shirt med lätt beskurna paljettärmar. Kombinera den med en ljusrosa maxikjol med hög midja. Bär rosa öppna klackar för att se feminin och smal ut.

Silvertopp med halvärmar och vit utsvängd midikjol

silvertopp med halvärmar och vit midikjol
källa

Det här är en så cool silver och vit look att bära på ett cocktailparty. Bär en topp med halvärm i silver med paljetter till toppen. Kombinera den med en vit midikjol. Bär citrongula balettkläder för att få en ny twist till denna outfit.

Silverfärgad paljettliv med djup V-ringning och golvlång kjol i röd chiffong

paljetter i silver med djup V-ringning och golvlång veckad röd chiffongkjol
källa

Detta är en väldigt sexig outfit som också ser ganska naturlig ut tack vare den vackra färgkombinationen silver och rosa. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös paljetttopp i silver med en djup V-ringning. Kombinera den med en rodnad rosa maxi chiffongkjol och silverklackar för att fullända looken.

Crepe paljett t-shirt med svart maxikjol i konstläder

Crepe paljett t-shirt med svart maxikjol i konstläder
källa

Vanligtvis kommer en paljetttopp i form av en silvertopp. Den här gången är det en sällsynt t-shirt med crepe paljetter. Kombinera den med en svart kjol i konstläder som är något utsvängd. Komplettera din outfit med svarta ballerinaskor.

Silver paljetttröja med svarta skinny jeans

silver paljetttröja med svarta skinny jeans
källa

För ett semi-formellt evenemang är det okej att bära jeans, speciellt om toppen är tillräckligt snygg för att kompensera den avslappnade känslan hos jeansen. Du kan till exempel bära en paljetttröja i silver med svarta skinny jeans. Bär ankelstövlar i svart läder för att fullborda denna snygga och iögonfallande look.

Silvertopp med paljettväst och rosa maxikjol

silvertopp med paljettväst och rosa hög-låg maxikjol
källa

För dig som vill visa upp dina kurvor kan du bära en bodycon västtopp i silver med paljetter och ljusrosa högmidjad maxi hög-låg chiffongkjol. Bär ljusrosa ankelband med öppna tår för att fullborda looken.

Haltertopp i blå paljett med mörkblå maxi chiffongkjol

blå paljettgrimma topp med mörkblå maxi chiffong kjol
källa

För att se vacker och djup ut är blått en fantastisk färg. Du kan till exempel bära en blå paljettgrimma topp och para den med en marinblå veckad golvlång chiffongkjol. Bär marinblå klackar med öppen tå för att fullborda denna fantastiska outfit.

Jag hoppas att du gillar ovanstående idéer för toppdräkter med paljetter. För er som inte är vana vid att bära glänsande outfits finns det faktiskt några lätta att dra av outfits i listan ovan. Ge det ett försök och ha kul att prova något nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*