Home / Stil / Hur man bär pikéklänning
Hur man bär pikéklänning

Hur man bär pikéklänning

Förra gången skrev jag om idéer om pikétröjor. Under processen stötte jag på en pikéklänning som såg så unik ut att jag tänkte att jag bara måste skriva om den, även om en pikéklänning inte är mainstream i det här blogginlägget kanske du bara har tio tittare per år. Så jag har sammanställt några outfitidéer för några av de snyggaste pikéklänningarna och jag vill bara dela dem med er här. Kom ihåg att när det kommer till outfits är det nästan irrelevant om de är mainstream eller inte. Så länge de passar dig bra ska du bara bära dem.

Grå pikéklänning med vita sneakers


källa

För att få en pikétröja att se bra ut är mitt bästa tips att bära den med bara dina skor och inget annat. Utan att säga att du inte kan bära den med en jacka eller accessoarer, bara skor, den är säker och snygg. Jag kommer dock in på mer kreativa outfitidéer, så oroa dig inte. Till exempel består den här outfiten bara av en grå pikéklänning och vita sneakers. Bli förresten inte uttråkad om du ser vita sneakers igen i detta blogginlägg. De ser bara bra ut med en pikéklänning.

Marinblå pikéklänning med röda sneakers

Marinblå pikétröja klänning röda sneakers
källa

Som den tidigare idén antyder, vill du bara inte bära för många föremål med en pikétröja. Att bära klänning och skor betyder dock inte att det är tråkigt eftersom det är roligt att leka med färger också. För ett bra exempel på att bära två kontrasterande färger som ser bra ut, använd helt enkelt en marinblå pikéklänning med röda sneakers.

Svart pikéklänning med bruna stövlar i läder

svart poloklänning bruna stövletter
källa

Kan vi bära icke-sneakerskor med en pikétröja? Jo det kan du. För en mindre avslappnad look, kombinera en svart pikétröja med bruna ankelstövlar i läder. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av läderstövlar.

Marinblå pikéklänning med sandaler

Marinblå pikéklänning och sandaler
källa

Bilden ovan visar dig att med samma pikéklänning kan skovalet verkligen göra stor skillnad. Du kan uppnå en sportig och uppfriskande look genom att bära den marinblå pikéklänningen med låga sneakers samtidigt som du kan se mer elegant ut med sandalerna.

Svart poloklänning med vit högskuren Converse

Svart poloklänning High Cut Converse Outfit
källa

Även om det här blogginlägget handlar om pikéklänningen, uppmärksammas verkligen den vackra användningen av den höga toppen converse här. För denna ungdomliga svartvita outfit kan du helt enkelt bära en svart poloklänning med en vit högtröja och svarta strumpor.

Regnbågsfärgad randig pikéklänning

Regnbågsfärgad randig pikéklänning
källa

Bär en vacker regnbågsfärgad randig pikéklänning med sandaler med nakna klackar för denna feminina outfit. Det är den färgglada och damlika designen på poloklänningen som låter de nakna sandalerna smälta in. Som du kan föreställa dig kommer skorna inte att fungera med en vanlig vit pikéklänning.

Rosa poloklänning med vita sneakers

rosa pikéskjorta klänning vita sneakers
källa

När jag ser en rosa poloklänning är det första jag tänker på tennis. Även du kan klä dig som en vacker och energisk tennisstjärna med vita sneakers.

Rose Röd pikéklänning

rosa polotröja klänning vit underhållande
källa

Rose red ser fantastiskt och elegant ut i pikétröjor och det gäller även pikéklänningar, bara de är lite mer eleganta. Jag kommer inte att tänka två gånger innan jag rekommenderar att du bär vita sneakers till din klänning.

Marinblå och vit randig pikéklänning

mörkblå och vitrandig pikéklänning
källa

Som ett stort fan av marinblå och vitrandiga allt, älskar jag dessa marinblå och vitrandiga pikétröjor så mycket. Medan vita sneakers passar perfekt med den här klänningen som förväntat, skulle jag ge dig en alternativ rekommendation av knähöga läderstövlar.

Bär den med ett brett läderbälte

Marinblå pikétröja klänning brunt läderbälte
källa

Okej nu kommer vi till den avancerade nivån genom att lägga till några accessoarer till kläderna. Vi har redan nämnt den marinblå poloklänningen tillsammans med vita sneakers. Den här gången kan du bära sandaler med remmar och kombinera dem med ett brett brunt läderbälte för en helt annan, mycket mer elegant känsla. Detta är ett kreativt sätt att bära en pikétröja. Både den här versionen och de vita sneakersna ser bra ut. Det är bara en fråga om när du vill ha den, var den är och vilken version som passar din karaktär bättre.

Tiffanyblå pikéklänning med vit krage

Tiffany blå pikétröja klänning outfit
källa

Ibland ser du en pikétröja med en krage i en annan färg. Den här tiffanyblå pikéklänningen med vit krage passar mig riktigt bra. När färgerna är så här vackra kan du hålla saker enkla och se fantastiska ut.

Mörkblå och vit poloklänning med mörkblå krage

Marinblå och vit poloklänning
källa

Den här ärmlösa pikétröjan har några riktigt fina färger också. Det är en mörkblå och vitrandig pikétröja med mörkblå krage och tänkande bälte.

Skogsgrön pikétröja med knytband i midjan med fedora

Skogsgrön slips midja pikétröja klänning filt hatt
källa

Om du verkligen vill lägga till lite komplexitet till saker och ting, se till att alla bitar passar ihop som den här outfiten. Bär till exempel en skogsgrön pikétröja med sandaler med hög midja. Bär en fedora för att ge den en lätt kreativ touch.

Bär den med crew-strumpor och låga sneakers

grå pikétröja klänning crew strumpor lågskurna converse
källa

Det här är en intressant outfit som visar hur man bär låg-hög converse med besättningsstrumpor. Bär en grå pikéklänning med dessa föremål.

Förhoppningsvis skulle du njuta av dessa pikétröjor lika mycket som jag gjorde. Jag tycker verkligen att pikéklänningen är så vacker att folk inte nämnde den tillräckligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*