Home / Stil / Hur man bär pojkvänsbyxor
Hur man bär pojkvänsbyxor

Hur man bär pojkvänsbyxor

För dig som älskar att klä dig pojkaktigt och stilfullt då och då, bör du redan känna till boyfriend-jeans, särskilt de mycket populära ljusblå slitna jeansen. Idag, låt oss prata om hur man gör samma pojkaktiga stil utan boyfriend-jeansen. Låt oss istället titta på hur man stylar pojkvänsbyxorna eller chinos. Styling är nästan lika enkelt och naturligt som att styla jeansen. Du kan enkelt kombinera dem med en enkel t-shirt eller tröja. För att visa dig fler sätt att styla dem har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för pojkvänsbyxor för dig. Låt oss nu dyka in.

Blå jeansjacka med vit t-shirt och bruna pojkvänsbyxor


källa

För att starta den här listan med pojkaktiga och luftiga outfitidéer, kommer jag att visa dig en mycket avslappnad och snygg lagerdräkt. För att få ihop denna look, kombinera en blå jeansjacka med en vit t-shirt för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med pojkvänsbyxor med gröna muddar. Bär ett par vita sandaler med klackar med skorna för att fullända looken.

Svart kavaj med vit blus och grå chinos med muddar

svart kavaj med vit blus och grå muddar pojkvän chinos
källa

Här är en chic casual outfit att ha på sig på fredagar. Det låter dig se lite kraftfull ut, vilket gör detta till en snygg outfit för dig som älskar att bära power-kläder. Bär en vit blus med en svart kavaj för denna look. Kombinera dem med gråa pojkvänsbyxor. Bär grå fransar med öppna tår för att komplettera outfiten på ett unikt och elegant sätt.

Svart och vit button down skjorta och gröna pojkvänsbyxor

svart och vit randig button down skjorta och gröna manschetter boyfriend jeans
källa

För att se elegant och elegant ut på jobbet, här är en vacker idé för dig. Bär helt enkelt en svart och vit randig knappad skjorta i slim fit till toppen. Kombinera den med gröna chinos med muddar för en avslappnad och pojkaktig look. Bär ett par sandaler med naken och silverklack för att komplettera outfiten med en glänsande och elegant touch.

Svart och vit randig t-shirt med väst och knutna pojkvänsbyxor

svart-vitrandig t-shirt med väst och byxor med mudd
källa

För att skapa denna lagerdräkt kan du börja med den vita och svarta horisontella bredrandiga kortärmade t-shirten. Bär en svart väst över den för snygga lager. För resten av outfiten, bär gröna chinos för pojkvän och ett par svarta balettkläder för en ren och sofistikerad finish.

Vitt linne med ljusgrå boyfriend chinos

vit linne med ljusgrå chinos för pojkvän
källa

Det här är en väldigt enkel och ren outfit som passar extra bra för dig som har lagt ner mycket arbete i formen. Ett vitt linne och gråa pojkvänsbyxor är det enklaste sättet att komplettera denna outfit. Bär ett par grå platta sandaler med dina skor för en snygg finish.

Blå jeansjacka med svart linne och stråhatt

blå jeansjacka med svart linne och stråhatt
källa

Här är en kreativt designad outfit som får dig att sticka ut från mängden naturligt. För att skapa denna look, bär en blå jeansjacka med en svart t-shirt överst. Kombinera dem med pojkvänsbyxor med gröna muddar och svarta glidsandaler. Lägg till en halmhatt för att se konstnärlig och kreativ ut.

Grön longline militärjacka med vit linne och knuten chinos

grön longline militärjacka med vit linne och chinos med muddar
källa

Detta är en mycket luftig och stilig lagerdräkt. För toppen, bär ett vitt linne med en grön lång militär casual jacka. Kombinera med matchande gröna pojkvänsbyxor. Bär ett par svarta mockastövlar för skorna för att få dig att se snygg och slank ut.

Svart skinnjacka med bruna pojkvänsbyxor

svart skinnjacka med bruna pojkvänsbyxor
källa

För att se cool och lite mörk ut är det en bra idé att lägga till ett läderelement i mixen. Du kan till exempel bära en svart skinnjacka med en grå tröja överst. För resten av outfiten kan du bära bruna pojkvän-chinos och ett par svarta spetsiga klackar för att fullända looken.

Blå jeansjacka med randig t-shirt och gråa byxor

blå jeansjacka med randig t-shirt och gråa byxor
källa

Det här är en väldigt avslappnad streetoutfit som är perfekt för avslappnade häng och matinköp. För toppen, bär helt enkelt en blå jeansjacka med en svart-vitrandig t-shirt. Kombinera dem med gråa pojkvänsbyxor. Bär ett par svart-vitrandiga glidsandaler för skorna som passar perfekt till t-shirten.

Vitt cropped linne med camo boyfriend byxor

Vit beskuret linne med Camo Boyfriend-byxor
källa

Att se pojkaktig och diskret sexig ut på samma gång, det finns ett enkelt sätt att göra det. Bär ett vitt, formsytt cropped linne till toppen. Kombinera den med camo boyfriend byxor. Kombinera dem med ett par svarta klackar med öppen tå för att få dig att se elegant och elegant ut.

Vit V-ringad t-shirt och gröna chinos med muddar

vit v-ringad t-shirt och gröna chinos med muddar
källa

Här är en superminimalistisk och blåsig streetoutfit som är lätt att ta av sig. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med V-ringad avslappnad passform och kombinera den med pojkvänsbyxor med gröna muddar. Kombinera dem med svarta och nakenklackade sandaler för en uppfriskande twist.

Vit t-shirt med bundna chinos för pojkvän och canvasskor

vit t-shirt med chinos med muddar och canvasskor
källa

Det här är en väldigt enkel outfitidé som du kanske vill prova, speciellt om du letar efter något att ha på dig på vardagliga sammankomster. Bär bara en vit t-shirt och stoppa in den i bruna pojkvänsbyxor. Kombinera dessa plagg med svarta och vita canvas sneakers för en minimalistisk och cool look.

Vitt cropped linne med vida pojkvänsbyxor

vitt kort linne med breda pojkvänsbyxor
källa

För att forma denna diskreta sexiga och pojkaktiga look kan du bära ett vitt cropped linne som kärnan i outfiten. Kombinera den med svarta baggy pojkvänsbyxor. Bär ett par svarta klackar med öppen tå och en svart crossbody-väska i läder för att fullända looken på ett stilfullt sätt.

Jag hoppas att du gillade idéerna för pojkvänsbyxornas outfit som jag just gav dig. Se om dessa outfits faktiskt passar dig bättre än de typiska boyfriend jean outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*