Home / Stil / Hur man bär pojkvänskavaj
Hur man bär pojkvänskavaj

Hur man bär pojkvänskavaj

Om du redan använder många blazers kommer du att älska det här blogginlägget. Dagens ämne är pojkvänskavajen, i princip bara en överdimensionerad version av vad du kan ha burit mycket. Men underskatta inte prestandan hos denna överdimensionerade version, den kan verkligen göra stor skillnad. Istället för att se snygg och smal ut kan du se lite mer unisex ut med denna överdimensionerade version. Det är bara kul att ha på sig något som har den där strävheten och segheten då och då. Hur som helst, för att bättre visa dig hur man stylar den, ska jag visa dig några riktigt söta idéer för kavajkläder som jag har samlat på mig. Låt oss ta en titt.

Svart pojkvänskavaj med miniklänning och stövlar

svart pojkvänskavaj med mini fodral klänning och stövlar
källa

Det du kommer att se är en cool lista med snygga och unisex-outfitidéer. För att börja med den här listan ska jag visa dig en affärsdräkt med mycket karaktär. För att skapa denna look, bär helt enkelt en svart pojkvänskavaj med en svart t-shirtklänning överst. Kombinera dem med svarta leggings och svarta knähöga stövlar i läder.

Ljusrosa pojkvänskavaj med svarta läderleggings

Ljusrosa pojkvänskavaj med svarta läderleggings
källa

För att se snygg och feminin ut på samma gång kan du bära en ljusrosa pojkvänskavaj som använder en feminin färg med ett stilrent snitt. För styling kan du bära den med en svart västtopp och svarta läderleggings. Bär ljusrosa ankelstövlar i läder för att ge looken en lite feminin touch.

Grå pojkvänskavaj med vit button down skjorta

grå pojkvänskavaj med vit skjorta
källa

För en stilig business-casual outfit kan du bära en vit button down skjorta och en grå pojkvänskavaj över den. Bär dem med svarta skinny jeans och svarta läderboots för en snygg touch. Bär slutligen en handväska i brunt läder för att se mer elegant ut.

Grå pojkvänskavaj med vitt te och guld statementkedja

grå pojkvänskavaj med vit t-shirt och guldhalsband
källa

För er som måste bära kostym på jobbet är det här en nedtonad version av det för era lediga fredagar. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en vit kvalitetst-shirt och topp med en grå pojkvänskavaj. Bär den med blå jeans med raka ben och rosa spetsiga klackar för en avslappnad, business-casual look.

Grå tweed pojkvänskavaj med svarta skinny jeans

grå tweed pojkvänskavaj med svarta skinny jeans
källa

Här är en feminin och anständig sexig outfit. En svart topp i spetsväst och en oversized kavaj i grå tweed är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Kombinera dem med svarta skinny jeans och gråmelerad spetsiga klackar. Bär en elegant svart läderväska för att sätta en sofistikerad touch till outfiten.

Grå pojkvänskavaj med turtleneck

grå pojkvänskavaj med grå polokrage
källa

Du kan definitivt skapa en mysig look runt en pojkvänskavaj så länge du använder rätt färger och matchar den med rätt plagg. Du kan också bära en grå pojkvänskavaj över en vinröd turtleneck. Svarta skinny jeans och öppna klackar i brun mocka är ett snyggt tillskott till din look.

Svart lång kavaj med svart minikjol

svart lång kavaj med svart minikjol
källa

Här är en väldigt sexig outfit som du kan bära på ett cocktailparty eller bal. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en svart pojkvänskavaj över en svart bralette i spets. Kombinera dem med en svart bodycon minikjol. Avsluta med vita klackar med öppen tå för en mer uppfriskande look.

Tweed blazer med vit V-ringad t-shirt och blå jeans med raka ben

Tweed blazer med vit V-ringad t-shirt och blå jeans med raka ben
källa

För en avslappnad och pojkaktig look kan du bära denna vackra iögonfallande gråa och svarta rutig tweed pojkvänskavaj. Kombinera den med en vit t-shirt med v-ringad och blå jeans med raka ben. Bär svarta loafers i läder med en svart platt keps för att se mer elegant och unik ut.

Vit oversized kavaj med svarta chinos

vit oversized kavaj med svarta chinos
källa

För att se lite mer uppfriskande och luftig ut kan du bära en vit pojkvänskavaj istället för en svart eller grå. För styling kan du bära den över en svart-vit randig västtopp och svarta cropped chinos. Bär svarta klackar med silver paljettdetaljer för att se elegant ut.

Grå pojkvänskavaj i tweed med ribbad polokrage

Grå pojkvänskavaj i tweed med ribbad polokrage
källa

För att se vacker och lättillgänglig ut kan du bära en grå polokrage med en turtleneck. Bär en oversized kavaj i grå tweed för att ge mindre bulk till din outfit. Kombinera dessa plagg med blå skinny-jeans och ett par leopardmönstrade klackar för en snygg och feminin finish.

Silver Silk Boyfriend Blazer med en vit tröja med rund hals

Pojkvänskavaj i silver siden med vit tröja med rund hals
källa

Om du är van vid att klä ut dig till jobbet och inte vill ha en kostym på ett företagsevent, här är en fin outfitidé för dig. Bär helt enkelt en pojkvänskavaj i silver siden med en vit tröja. Kombinera dem med svarta smala silkesbyxor och vita klackar för att se snygga och snygga ut.

Oversized tweed blazer med vit tryckt t-shirt


källa

Här är en chic casual outfit för jobbet. För att uppnå denna look kan du bära en grå tweed pojkvänskavaj med en vit t-shirt. Kombinera dem med blå jeans och svarta loafers i läder för att se stilfulla och unika ut.

Marinblå randig kavaj med vittryckt T-shirt

mörkblårandig oversized kavaj med vit tryckt t-shirt
källa

Här är en annan väldigt snygg outfit. Du kan bära den för både jobb och häng. För att uppnå detta, bär helt enkelt en vit tryckt t-shirt med en marinrandig pojkvänskavaj. Bär dem med blå jeans med raka ben och svarta högklackade loafers för att se snygga ut.

Vit pojkvänskavaj med scoop-neck

vit pojkvänskavaj med väst och scoop urringning
källa

För en luftig och uppfriskande look kan du bära en lång vit kavaj med vit västtopp. Kombinera dem med gråblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa öppna tåremmar för att se elegant och elegant ut.

Tweed boyfriend kavaj med en grå miniklänning


källa

För en diskret men ändå vacker outfit som du kan bära till ett semi-formellt eller formellt evenemang, kan du bära en svart och grå tweed pojkvänskavaj över en grå miniklänning. Kombinera dem med svarta knähöga stövlar för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillar pojkvännens kavaj-outfitidéer som jag just delade med dig. Om du har följt den här bloggen borde du redan veta att pojkvänsmode inte bara är en trend, det är något att tänka på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*