Home / Stil / Hur man bär prickiga strumpbyxor
Hur man bär prickiga strumpbyxor

Hur man bär prickiga strumpbyxor

För att se kvinnlig och söt ut på samma gång finns det en artikel som kan hjälpa dig att göra just det naturligt. Detta magiska föremål är de prickiga strumpbyxorna. Ibland kommer det i form av strumpor; ibland kommer det i form av leggings. Oavsett så får du oftast en ganska unik och attraktiv outfit som kan få dig att se smal och lång ut. För att visa dig några vackra och coola sätt jag kan styla den på, har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för prickiga strumpbyxor för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå oversized kavaj med svarta minishorts och prickiga tights


källa

Vad du kommer att se är en lista över vackra streetoutfits och affärscasual outfits. För att starta den här spännande listan vill jag först visa dig en mysig business casual outfit. Till toppen kan du bära en grå oversized kavaj över en röd och rosa ribbad tröja. Kombinera dem med svarta minishorts och prickiga tights. Ett par korta stövlar i svart mocka är ett bra alternativ för att runda av outfiten på ett snyggt sätt.

Svart skinnjacka med minikjol och prickiga tights

svart skinnjacka med minikjol och prickiga strumpbyxor
källa

Här är en annan mycket attraktiv och elegant affärscasual look. Till toppen kan du bära en marinblå stickad tröja med en svart skinnjacka och svart infinity stickad halsduk. Kombinera dem med en svart minikjol och prickiga strumpbyxor. Lägg till ett par stövlar i svart läder och en clutch för att bli ännu mer stilren och elegant.

Svart skinnjacka med grå tröja och vinröd minikjol

svart skinnjacka med grå tröja och vinröd minikjol
källa

För att dra av sig denna relativt avslappnade och jordnära look kan du bära en grå tröja med rund hals och en svart konstläderjacka överst. Kombinera dem med en vinröd minikjol med hög midja. För resten av outfiten kan du bära prickiga strumpor och ett par svarta stövletter i mocka för att fullända outfiten på ett stilrent och feminint sätt.

Grå halvärm kofta som bärs med en svart bodycon minikjol och prickiga strumpbyxor

grå halvärmad kofta, svart bodycon minikjol och prickiga strumpbyxor
källa

Denna löst sittande kofta är nyckeln till att se luftig och vacker ut på jobbet. För detaljer, bär en vit button down skjorta och en grå oversized kofta med baggy-sleeve över den. Kombinera dem med en svart minikjol och svarta prickiga strumpbyxor. Bär svarta klackar för att hålla skorna rena och eleganta.

Svart knytblus med röd minikjol och prickiga strumpbyxor

svart knytblus med röd minikjol och prickiga strumpbyxor
källa

För att skapa denna eleganta och sofistikerade affärscasual-look är kombinationen av svart och rodnadsrosa en mycket bra idé. Bär helt enkelt en smal svart blus med en knappslå framtill för toppen. Kombinera den med en röd minikjol. Bär prickiga strumpbyxor och spetsiga klackar i svart läder för resten av looken.

Svart bikerjacka i skinn med minikjol och prickiga tights

svart bikerjacka i skinn med minikjol och prickiga strumpbyxor
källa

Detta är en mycket stilig och elegant outfit som ser mörk och balanserad ut. En svart skinnjacka och en grå kabeltröja är en bra kombination för att avsluta denna outfit. Kombinera dem med en svart minikjol med knappar. Bär prickiga strumpbyxor med ankelboots i svart läder för att fullända looken.

Ljusrosa kavaj med vit grafisk t-shirt och svarta minishorts

Ljusrosa kavaj med vit grafisk t-shirt och svarta minishorts
källa

För att skapa denna damlika och eleganta look är det viktigt att lägga till lite rosa till outfiten. I det här fallet är en ljusrosa kavaj ihopkopplad med en vit tryckt t-shirt för toppen. Du kan enkelt para ihop den med svarta minishorts och prickiga strumpor. Bär ett par mörkbruna ankelstövlar i läder för att fullända outfiten på ett stilfullt sätt.

Grå stickad tröja med svart minikjol och prickiga strumpbyxor

grå stickad tröja med svart minikjol och prickiga strumpbyxor
källa

För de av er som inte är i din bästa form, oroa dig inte. Det finns några outfits som ser bra ut och som inte kräver en liten midja. Denna outfit är en av dem. Bär helt enkelt en grå chunky stickad tröja med en svart minikjol. Kombinera dem med prickiga strumpbyxor och svarta balettkläder i läder.

Ljusgrön longline trenchcoat med svarta och vita prickiga leggings

Ljusgrön longline trenchcoat med svarta och vita prickiga leggings
källa

Detta är en väldigt unik och cool outfit som lätt kan få dig att sticka ut från mängden. För att uppnå den här looken kan du helt enkelt bära en svart tröja med mock-neck med en svart minikjol och svarta och vita prickiga leggings. Toppa henne med en ljusgrön trenchcoat med långa linjer. Bär sandaler med bruna klackar för att få skorna att se unika ut.

Ljusrosa lång ullkappa med prickiga strumpor och klackar

ljusrosa lång ullkappa med prickiga strumpor och klackar
källa

För att forma denna mysiga och lättillgängliga look kan du bära en svart stickad tröja med hög hals och en svart minikjol. Bär en ljusrosa longline ullrock på delarna. För resten av looken, använd svarta prickiga strumpbyxor och ett par silvermetalliska ankelremmar med öppen tå för att se superchic ut.

Svart miniklänning med stridsvagnsbälte, prickiga strumpor och ballerina

svart minikattklänning med tankbälte, prickiga strumpor och balettkläder
källa

För att skapa denna enkla och attraktiva look behöver du bara bära den här svarta ärmlösa miniklänningen med ett silverbälte. För att göra den här outfiten ännu mer attraktiv, använd ett par halvgenomskinliga prickiga strumpor och ett par svarta klackar för att fullborda looken.

Skjortklänning i brons med strumpbyxor och korta stövlar i läder med spetsig tå

skjortklänning i brons siden med strumpbyxor och korta stövlar i läder med spetsig tå
källa

För att se luftig och glänsande ut kan du bära en t-shirtklänning i brons siden som fokus för din outfit. Kombinera den med prickiga strumpor och ankelstövlar i läder med spetsig tå. Lägg till en svart clutchväska till mixen för att se ännu smartare ut.

Svart minitröja med trekvartsärmar och stövlar i läder

svart minitröjaklänning med trekvartsärmar och stövlar i läder
källa

För att skapa denna mysiga look kan du helt enkelt bära en svart tröja miniklänning med strumpor som har ett subtilt prickmönster på dem. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att fullända outfiten.

Jag hoppas att du gillade idéerna för Polka Dot Tights outfit som jag just utforskade i listan ovan. Prova dem och du kommer med stor sannolikhet att bli förvånad över hur mycket de kan ge mervärde till hela din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*