Home / Stil / Hur man bär rayonskjorta
Hur man bär rayonskjorta

Hur man bär rayonskjorta

När det kommer till skjortor, speciellt för kvinnor, kan tröjans struktur få dig att se helt annorlunda ut i stilen. Idag ska jag prata om något jag funderar på mellan bomullsskjortan och sidenskjortan, något som är halvblankt, som är rayonskjortan. Med dagens klädtillverkningsteknik kan en rayonskjorta komma i form av en enfärgad skjorta, en rutig skjorta eller till och med en fusk chambray-skjorta. För att visa dig fler kläder att bygga vidare på har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med rayonskjortor för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Oliv rayonskjorta med svarta veckade culottes


källa

För att börja listan, ska jag visa dig denna uppfriskande olivgröna rayonskjorta. Om du tittar på den på bilden kan du se hur skjortans halvblanka struktur gör att skjortan ser djupare och mer elegant ut. För styling kan du bära den med svarta veckade culottes och svarta sandaler för en avslappnad och stilren look.

Grå V-ringad rayon knapplös skjorta

Grå V-ringad rayon knapplös skjorta
källa

Här är en annan avslappnad look som kan få dig att se väldigt avslappnad ut samtidigt som du ser anständig ut. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en grå viskos knapplös långärmad skjorta med viskos. Kombinera den med svarta skinny jeans och nude sandaler för att fullända outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Svart rayonskjorta med blå jeans

Blå Rayon Button Up Skjorta Blå Jeans
källa

En rayonskjorta är faktiskt väldigt lätt att styla. Du kan i princip tänka på det som en vanlig skjorta. Det ser bara lite glänsande och djupare ut. I de flesta fall är det en löst sittande skjorta eller pojkvänskjorta, så du kan i princip kombinera den med smala byxor och outfiten skulle åtminstone se anständig ut. Du kan till exempel koppla ihop en svart rayonskjorta med blå skinny jeans och svarta klackar och förvänta dig att den ska se snygg och avslappnad ut.

Vit halvgenomskinlig rayonskjorta utan krage

vit semi-transparent rayon kraglös skjorta
källa

Ibland kan man till och med hitta en vit rayonskjorta som är halvtransparent och nästan ser ut som en chiffongskjorta. Just den här har till och med en snygg design utan krage. För att bygga en kausal och konstnärlig outfit runt den här skjortan kan du helt enkelt kombinera den med svarta slimmade chinos och svarta spetsiga pumps.

Marinblå kortärmad rayonskjorta med knappar och randiga byxor med vida ben

Marinblå Button Up kortärmad rayonskjorta Randiga byxor med vida ben
källa

För en snygg och lite unisex-look kan du bära en mörkblå kortärmad rayonskjorta. Kombinera den med en baggy, marinblå kostym med vida ben och blårandiga cropped byxor. Du kan sätta en feminin touch till skorna genom att bära svarta balettkläder eller svarta klackar med öppen tå. Alternativt kan du bära svarta tofflor för att hålla unisexkänslan konstant och göra outfiten ännu snyggare.

Vit skjorta med Heather Grey Wool Chinos

vit skjorta melerad grå chinos i ull
källa

Här är en annan unisex-outfit som ser snygg och ren ut. Bär en vit rayonskjorta med knäppning för toppen. Bär din med gråmelerad yllebyxa. Kombinera dessa plagg med svarta spetsiga klackar för att fullborda denna snygga outfit.

Faux chambray rayon kraglös skjorta

Faux chambray rayon kraglös skjorta
källa

Utan att titta närmare ser den här kraglösa rayonskjortan ut som en vanlig chambrayskjorta. Det är inte bara vackert, det är också roligt att bära denna falska chambray-skjorta. För att bygga en minimal outfit runt skjortan kan du helt enkelt bära den med vita skinny jeans och vita sandaler.

Grå rutig rayonskjorta för pojkvän med minikjol i jeans

grå rutig pojkvän rayonskjorta minikjol i jeans
källa

För en vacker och ungdomlig streetoutfit med en lekfull och pojkaktig touch kan du börja med en grå rayonrutig pojkvänskjorta. Det ser faktiskt likadant ut som bomull och flanell. Du kan para ihop den med en minikjol i jeans och ett par bruna stövlar med öppen tå med snörning för att fullborda denna vackra look.

Grå och vit rutig rayonskjorta för pojkvän

grå och vit rutig rayonskjorta för pojkvän
källa

Denna outfit är den typ av outfit du skulle vilja ha på dig när du är hos en vän. Du vill bara klä dig supercasual och bekvämt. För att uppnå denna look kan du bära en pojkvänskjorta i grå och vit rutig viskos. Bär den med mörkblå skinny jeans och svarta sandaler för att fullända looken.

Grå och vit rayonrutig midiskjortklänning

grå och vit rutig midiklänning i rayon
källa

Här är ett annat rayonplagg som använder den grå och vita pläddesignen. Men den här gången är det en mycket unik och stilig midiskjortklänning i rayon. Detta är en vacker och stilig klänning i sig. Du kan helt enkelt bära den med ett par svarta stövletter med öppen tå och skapa en snygg och luftig outfit.

Färgglada blomma tryckta band loop Rayon Shirt

färgglad blommig rayonskjorta med bandbåge
källa

Vid första anblicken ser det ut som en färgglatt tryckt rayonskjorta. Men om du tittar noga är det här faktiskt en väldigt intressant svart skjorta som kommer med de färgglada fyrverkeripjäserna. Den sofistikerade rosettdesignen gör också skjortan vackrare och unikare. För att bygga en chic och vacker outfit runt den här skjortan kan du helt enkelt para ihop den med svarta smala chinos och ett par svarta spetsiga pumps. Bär ett vitt smalt bälte för att skapa lite utrymme mellan toppen och botten.

Vit skjorta med en passande minikjol med hög midja

vit skjorta, bodycon minikjol med hög midja
källa

För en enkel look bredvid kan du helt enkelt bära en vit rayonskjorta med knäppning och en blå minikjol med hög midja. Kombinera dem med bruna sandaler för att komplettera den här outfiten på ett enkelt och avslappnat sätt.

Tiffanyblå button down skjorta och vita skinny jeans

Tiffany Blue Button Up Shirt vita skinny jeans
källa

Färgen på din outfit kan göra stor skillnad. Det finns några färger som bara ser så djupa och vackra ut och kan göra en normal outfit till ett blickfång. Här är ett bra exempel på den attraktiva Tiffany Blue Rayon-skjortan. Du kan helt enkelt kombinera den med vita skinny jeans och vita sandaler för att fullända den uppfriskande outfiten.

Här är idéerna med rayonskjortor som jag vill dela med dig. Det här är verkligen några snygga skjortor för kvinnor. Tveka inte att bära skjortor med knappar som en del av dina streetoutfits. Du kan se riktigt stilig och avslappnad ut med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*