Home / Stil / Hur man bär riktigt trasiga jeans
Hur man bär riktigt trasiga jeans

Hur man bär riktigt trasiga jeans

För att se supersnygg, pojkaktig och till och med edgy ut är det en mycket bra idé att bära riktigt trasiga jeans. Det råder ingen tvekan om att det inte är något du skulle bära varje dag. Folk kan till och med säga att om du bär de där riktigt slitna jeansen så bär du samma jeans varje dag. Men om du bara bär den då och då är det bara kul att få fram den lite kantiga sidan i dig. Som en bonuspoäng är de verkligen inte så svåra att styla och dra av. För att verkligen göra din styling enklare har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för riktigt rivna denimoutfits åt dig. Låt oss dyka direkt in.

Mörkblå cropped t-shirt med riktigt slitna jeans och klackar med öppen tå


källa

För att starta denna riktigt snygga och unika lista med outfitidéer, låt mig först visa dig en lågmäld sexig och chic streetlook. För att styla denna outfit kan du bära en marinblå beskuren t-shirt. Kombinera med ljusblå manschetter boyfriend-jeans. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att sätta en chic touch till outfiten. Men om du vill se mer avslappnad ut kan du helt enkelt byta ut de höga klackarna mot ett par vita low-top sneakers. Ett par helvita high-top klassiker skulle också fungera vackert.

Ljusblå knuten axelblus med rejäla slitna jeans med muddar

Ljusblå knuten av axelblusen med riktigt slitna jeans med muddar
källa

För att skapa denna diskreta sexiga outfit som bara är konservativ nog att bära på kontoret, här är vad du vill göra. Bär en ljusblå, axelbunden, långärmad chiffongblus till toppen. Kombinera den med ljusblå riktigt slitna slim fit jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga klackar för att få skorna att se damlika och eleganta ut. Bär en ljusrosa handväska för att fullborda den chica looken.

Vit stickad tröja med brun och svart tryckt fuskpälsväst

vit stickad tröja med brun och svart tryckt fuskpälsväst
källa

För att forma denna snygga och feminina outfit som du kan bära till ett borderline semi-formellt event, kan du börja med den vita stickade tröjan ovan. Bär en brun och svart tryckt fuskpälsväst över den för att se riktigt feminin och mogen ut. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackar för att fullända outfiten.

Svart kofta med en vit t-shirt med scoop-neck och riktigt slitna boyfriend-jeans

svart kofta med vit t-shirt med scoop-neck och riktigt slitna boyfriend-jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att styla denna coola blå och gula look. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med scoop-neck och en svart eller marinblå kofta. Kombinera dem med ljusblå förstörda boyfriend-jeans. För skorna, använd ett par gula spetsiga tåremmar för att lägga till en rolig finish till outfiten.

Svart och vit randig kortärmad t-shirt med blå jeans och klackar

svart och vit randig kortärmad t-shirt med blå jeans och klackar
källa

Det här verkar vara en riktigt avslappnad outfit. Men om du bär ett par svarta mockaklackar kan du enkelt förvandla dem till en anständig business-casual outfit. Bär en svart och vit randig kortärmad t-shirt för resten av looken. Kombinera den med ljusblå riktigt slitna slim fit-jeans för att lägga till lite stil till outfiten.

Vit stickad tröja med brun axelväska och skinny jeans

vit stickad tröja med brun axelväska och skinny jeans
källa

För att skapa denna mysiga och sofistikerade outfit för ett cocktailparty, här är vad du vill göra. För toppen, bär en brun fuskpälsväst över en vit tröja. Kombinera dessa plagg med ett par ljusblå riktigt slitna skinny jeans. Bär ett par ljusrosa klackar och en brun handväska i läder för att fullända looken.

Svart och vit läderjacka med tryck i kombination med riktigt slitna jeans

svartvitt printad skinnjacka med riktigt slitna jeans
källa

För att uppnå denna snygga och luftiga streetlook kan du bära en vit t-shirt med en svartvit läderjacka med tryck. Kombinera dem med blå ribbstickade jeans med raka ben. Till skorna kan du bära ett par klassiska svartvita lågtoppar Converse för att komplettera outfiten på ett ungdomligt sätt.

Svart fleecejacka med förstörda boyfriend-jeans

svart fleecejacka med förstörda boyfriend-jeans
källa

Du ser inte bara bra och snygg ut med en skinnjacka eller stickad tröja, utan du kan även göra det med en svart fleecejacka. Kombinera den med en vit grafisk t-shirt och riktigt slitna ljusblåa boyfriend-jeans. Bär ett par vita och svarta sneakers för att komplettera din outfit på ett avslappnat och stilfullt sätt.

Longline vit ullkappa som bärs med en v-ringad sidenblus och slitna knälånga jeans

Longline vit ullkappa med en V-ringad sidenblus och slitna knäjeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som använder en utskuren topp för att para ihop med några riktigt slitna jeans. I detalj är en vit sidenblus med choker-ringning och V-ringning ihop med en lång rad vit ullrock. Kombinera den med ljusblå jeans med raka ben. Bär ett par skor med lila mockaklack för att komplettera outfiten på ett unikt och attraktivt sätt.

Grön scarf i fuskpäls som bärs med en lång grå kappa och boyfriendjeans

grön scarf i fuskpäls med lång grå kappa och boyfriend-jeans
källa

För att forma denna mysiga och unika outfit kan du bära en blus med vitt och svart tryck med en grå ullkappa och en grön infinity-scarf i fuskpäls för att skapa några vackra lager. Kombinera dem med blå boyfriend-jeans. För skorna, bär ett par gula och silver sneakers för att se snygg ut.

Svart bomberjacka med vit grafisk t-shirt och riktigt slitna blå jeans

svart bomberjacka med vit grafisk t-shirt och riktigt slitna blå jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna platta streetoutfit som är superlätt att ta av. Bär helt enkelt en svart bomberjacka över en t-shirt med vitt tryck. Kombinera dem med trasiga blå boyfriend-jeans. För skorna, bär ett par vita low-top sneakers för att fullborda den coola och rena looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna för denimoutfit som jag precis visade dig i listan ovan. Det är bara roligt att få fram den edgy och stiliga sidan i dig då och då. Försök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*