Home / Stil / Hur man bär Ripped Mom Jeans
Hur man bär Ripped Mom Jeans

Hur man bär Ripped Mom Jeans

För er som tror att mom jeans bara är för den sista generationen, tänk efter två gånger. Du kan ha blivit lurad av ordet ”mamma”. Idag ska jag visa er en väldigt snygg version av mom jeans, de ripped mom jeans. Definitionen av mom jeans är ett högmidjat, vanligtvis ljusblått men inte nödvändigtvis ljusblått jeans som är något avslappnat och lätt att tvätta. Med de trasiga detaljerna ser du en ytterligare strävhet. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för rippat mom jeans outfit. Låt oss nu titta på outfiten.

Svart knuten linne med spaghettiband och trasiga mom jeans


källa

Låt mig visa dig en diskret sexig och ungdomlig look för att starta den här listan med fantastiska outfitidéer. För att forma denna outfit kan du bära ett grått linne med ett spaghettiband för att exponera lite hud i midjan. Kombinera den med ljusblå ripped knee mom jeans. För skorna, bär ett par vita low-top sneakers för att komplettera outfiten med stil.

Grön ribbad ärmlös tröja och blå ribbad mom jeans

Grön ribbad ärmlös tröja och blå ribbad mom jeans
källa

För att få den här uppfriskande och söta outfiten här måste du göra det. Bär en olivfärgad tröja med halsringning med ribbade ärmar till toppen. Kombinera den med en ljusblå tår och mom-jeans med muddar. Bär ett par gröna glidsandaler för de skor som passar perfekt till tröjan.

Svart cropped t-shirt med jeans från Destroyed Mom

Svart beskuren T-shirt med förstörda mamma-jeans
källa

För att få denna enkla outfit designad speciellt för dig som har brytt dig om att få en smal midja kan du börja med den svarta cropped t-shirten ovanpå. Kombinera den med blå, bundna och illa slitna mom-jeans. Bär svarta sandaler för att runda av din outfit.

Vit t-shirt med blå jeans och canvasskor

T-shirt med vitt tryck, blå jeans med muddar och canvasskor
källa

För att uppnå denna ungdomliga streetoutfit kan du bära en vit och röd grafisk t-shirt med ett sött svart halsband över. Kombinera dem med ljusblå slitna mom-jeans. För skor, bär ett par låga sneakers i svart och silver canvas för att komplettera outfiten med stil.

Röd och svart rutig pojkvänskjorta med trasiga och beskurna mom-jeans

röd och svart rutig pojkvänskjorta med trasiga och beskurna mom-jeans
källa

Det här är en pojkaktig outfit som är perfekt för avslappnade häng. Bär helt enkelt ett svart linne med spaghettiband och en röd och svart överdimensionerad rutig pojkvänskjorta. Kombinera dem med ljusblå ripped knee mom jeans. För skorna, bär ett par klassiska svarta och vita high-tops för att fullborda den coola looken.

Blekrosa tröja med avslappnad passform med blå rippade ankelmom-jeans

vit avslappnad sweatshirt med blå ribbade mom jeans
källa

För att uppnå denna luftiga och snygga streetoutfit kan du börja med den ljusrosa grafiska sweatshirten med en avslappnad passform. Kombinera den med ljusblå förstörda mom-jeans. För resten av outfiten kan du bära ett par ljusrosa ankelband med öppen tåklack och en matchande ljusrosa läderhandväska för att fullända outfiten.

Vit t-shirt med beskuren fisknät med Mom Jeans och High Top Canvas Sneakers

kort vit mesh t-shirt med mom jeans och hög canvas sneakers
källa

Det här är en ganska edgy och anständig sexig outfit som du kanske vill prova. Bär en beskuren svart mesh-t-shirt för toppen. Kombinera den med ljusblå slitna mom-jeans och en svart nätstrumpa under. Bär ett par svarta och vita high top Converse för att fullborda den unika looken.

Linne med slitna vita mom jeans

Linne med slitna vita mom jeans
källa

Om du tycker att bara ljusblå mom jeans ser bra ut, tänk efter två gånger. Det här är en outfit som visar hur de vita rivna mom-jeansen kan se väldigt snygga och unika ut. Kombinera den med ett vitt linne och nakna sandaler. Du kan till och med bära vita sandaler för en väldigt cool helvit look.

Vit cropped axelblus med slitna knäjeans

vit avskuren axelblus med slitna knäjeans
källa

För dig som har snygga axlar och hy, här är en lågmäld sexig outfit för dig. För livstycket, bär en vit chiffong från den axelskurna blusen. Kombinera den med ljusblå slitna mom-jeans. För skorna, bär ett par nakna sandaler med rem för att komplettera outfiten.

Grå cropped t-shirt som bärs med en blå jeansjacka och ribbade jeans med muddar

grå kort t-shirt med blå jeansjacka och slitna jeans med muddar
källa

Här är en väldigt snygg och pojkaktig outfit som du kommer att vilja prova om du vill sticka ut från mängden i ett avslappnat häng. Bär en grå lätt beskuren t-shirt till toppen med en blå oversized jeansjacka. Kombinera dessa plagg med kraftigt slitna ljusblå mom-jeans med hög midja. Lägg till ett svart läderbälte till mixen för extra strävhet. För skorna, bär en mörkbrun eller vinröd snörstövel i läder för att se mer unik och djupare ut. Du kommer att njuta av att se stilig ut utan att se över toppen när du bär något liknande den här outfiten till ditt nästa avslappnade tillhåll.

Tweed kavaj med trasiga mom jeans och svarta stövlar

Tweed kavaj med trasiga mom jeans och svarta stövlar
källa

För att uppnå det snygga och professionella utseendet, här är vad du vill göra. Bär en vit t-shirt med en grå rutig tweedkavaj. Kombinera dem med ljusblå mom-jeans med slitna knä. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skorna. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för att se extra snygg ut.

Grått linne med ljusblå mom jeans och läderstövlar

grått linne med ljusblå mom jeans och läderstövlar
källa

Det här är en väldigt enkel och ren outfit som du kanske vill prova. För att forma denna look kan du bära ett grått v-ringat linne och en svart oversized bomberjacka. Kombinera dem med ljusblå mom-jeans som är illa slitna. För extra seghet, använd ett par svarta läderstövlar för skorna.

Här är idéerna för rippat mom jeans outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och snygg ut. Ge det ett försök och se om du tycker om att visa upp den lite kantiga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*