Home / Stil / Hur man bär röd- och vitrandiga leggings
Hur man bär röd- och vitrandiga leggings

Hur man bär röd- och vitrandiga leggings

För dig som älskar att bära leggings borde du redan veta fördelen med att se extra lång och smal ut. Men om du bara bär enfärgade leggings går du miste om mycket roligt. Idag ska jag prata specifikt om hur man stylar de röd- och vitrandiga leggings. Detta är något du kan bära på cocktailpartyn för att se unik ut eller under semesterperioden för att se superglad och lekfull ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa röd- och vitrandiga leggingsidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med linne och röd-vitrandiga leggings


källa

Låt mig börja en överraskning med att visa dig en affärsdräkt för att börja med den här listan med coola och snygga outfitidéer. För att forma den här looken kan du bära ett svart linne med en svart slim fit blazer för toppen. Kombinera dem med röda och vita vertikala randiga leggings. Till skorna kan du ha ett par svarta spetsiga klackar i läder. Lägg slutligen till en svart läderkoppling för att se mer professionell och elegant ut.

Cropped linne med röd- och vitrandiga leggings och baseballkeps

Cropped linne med röd- och vitrandiga leggings och baseballkeps
källa

Det är faktiskt ganska svårt att skilja leggings från löparbyxor nuförtiden. Vissa av de tjockare leggings kan bäras när du joggar. Du kan till exempel bära ett beskuret vit linne med röd- och vitrandiga leggings. Kombinera dem med vita sneakers och en svart baseballkeps i läder för att fullborda denna unika och snygga joggingoutfit.

Svart grafiskt beskuren hoodie med baseballkeps och röd- och vitrandiga leggings

svart grafiskt beskuren hoodie med baseballkeps och röd- och vitrandiga leggings
källa

För att uppnå denna fantastiska sportiga svarta och röda outfit, här är vad du behöver göra. Bär en svart avskuren chunky hoodie på toppen för att avslöja lite hud i midjan. Kombinera den med röd- och vitrandiga leggings. Bär ett par svart-vitrandiga glidsandaler till skorna. Komplettera din outfit med en svart baseballkeps för att fullborda den coola streetlooken.

Svart grafisk t-shirt med rosa och vitrandiga leggings

svart grafisk t-shirt med rosa och vitrandiga leggings
källa

För er som föredrar att se mer damlika ut, prova rosa och vitrandiga leggings istället. Du kan till exempel bära ett par rosa randiga leggings med en svart lite oversized grafisk t-shirt. Kombinera dem med ett par rosa och vita sneakers för att fullända outfiten på ett tjejigt och vackert sätt.

Röda och vita horisontella randiga leggings och svarta läder rundade tåklackar

röda och vita horisontella randiga leggings och svarta läderklackar med rundad tå
källa

Här är en väldigt enkel och unik outfit som du kan bära till ett cocktailparty. Du kan helt enkelt bära en svart tank shift miniklänning som kärnan i outfiten. Kombinera den med röda och vita horisontella randiga leggings. Till skorna kan du se snyggare ut genom att bära ett par svarta läderskor med rundade tå.

Vit t-shirt med leggings från amerikanska flaggan och slip-on canvas skor

vit t-shirt med leggings från amerikanska flaggan och slip-on canvas skor
källa

För att uppnå denna avslappnade och lekfulla streetlook, här är vad du vill göra. Bär helt enkelt en vit oversized t-shirt för toppen. Kombinera med asymmetriska leggings från den amerikanska flaggan. Till skorna kan du bära ett par vita slip-on sneakers i canvas för att fullända outfiten med stil.

Svart t-shirt med röd- och vitrandiga leggings och tofflor

svart t-shirt med röd- och vitrandiga leggings och tofflor
källa

Detta är en mycket unik och minimalistisk outfit som du kommer att vilja bära för avslappnade sammankomster. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart figursydd t-shirt. Kombinera den med röd- och vitrandiga leggings. För skor kan du bära ett par platta tofflor med ankelband i svart mocka för att göra outfiten snyggt komplett.

Randiga leggings med röda och vita stjärnor och svarta balettkläder

randiga leggings med röda och vita stjärnor och svarta balettkläder
källa

Här är en chic och anständig sexig outfit att umgås med vänner, speciellt när vädret blir varmt. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit beskuren figursydd t-shirt. Kombinera den med röd- och vitrandiga leggings med stjärntryck. Bär ett par svarta balettkläder för att få skorna att se mer eleganta, långa och smala ut.

Jultomten miniklänning med röd- och vitrandiga leggings

Jultomten miniklänning med röd- och vitrandiga leggings
källa

För att uppnå den där vackra jultomtelooken som du kanske vill prova på en julfest, här är vad du vill göra. Du kan faktiskt ha en jultomtekappa. I det här fallet, bär en röd och vit miniklänning. Kombinera klänningen med röda och vita leggings för att se superglad och lekfull ut. För skorna, bär ett par röda balettkläder som passar perfekt till resten av outfiten.

Svart skinnjacka med vit blus och klackar

svart skinnjacka med vit blus och klackar
källa

Här är en ganska unik business-casual-look som kan få dig att se sportig och stilig ut på samma gång. Bär en vit button down skjorta och en svart skinnjacka till toppen. Kombinera dem med röd- och vitrandiga leggings. För skorna, bär ett par vita läderpiggar för att komplettera outfiten.

Svart dräneringsrörklänning med grå och rödrandiga leggings

svart tubklänning med grå och rödrandiga leggings
källa

För att få den här underbara cocktailparty-outfiten kan du bära en svart miniklänning för att se anständigt sexig ut. Kombinera den med röda och ljusgrå randiga leggings istället för röda och vita för att se lite mer mogen ut. För skorna, bär ett par svarta spetsiga klackar i läder för att fullborda looken.

Svart t-shirt med röda löparshorts och vita sneakers

svart t-shirt med röda löparshorts och vita sneakers
källa

För att uppnå denna enkla och avslappnade joggingoutfit kan du helt enkelt bära en svart t-shirt med avslappnad passform och röda joggingleggings. Kombinera dem med vita löparskor för att se uppfriskande och sportig ut.

Här är de röd- och vitrandiga leggingsidéerna som jag vill dela med mig av. Prova dem och se om du gillar dessa unika och snygga looks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*