Home / Stil / Hur man bär rutiga smala byxor
Hur man bär rutiga smala byxor

Hur man bär rutiga smala byxor

Även om det inte råder någon tvekan om att marinblå jeans kan få dig att se väldigt smal och vacker ut, ibland är det för säkert och inte särskilt roligt att bära något som alla andra har på sig på gatan. Om du vill bli mer kreativ är det en bra idé att bära rutiga smala byxor som kan få dig att se smal och snygg ut på samma gång. Det är inte lika lätt att styla som jeans, men det är inte riktigt utmanande heller. För att göra det enklare för dig har jag samlat några riktigt snygga rutiga skinnybyxoutfitidéer för din referens. Låt oss nu dyka in.

Svart kort t-shirt med rutiga smala byxor och stövlar


källa

För mig börjar den här listan med coola outfitidéer med en enkel och diskret sexig outfit som jag kan bära på vardagliga fester och sammankomster med vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart t-shirt med smal passform. Kombinera den med svarta och vita rutiga skinny byxor. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att komplettera denna chica look.

Vit button down skjorta, svart tröja och mörkblå och grå rutiga dräneringsbyxor

vit button down skjorta, svart tröja och mörkblå och grå rutiga dräneringsbyxor
källa

För att forma den här vackra och eleganta affärsdräkten kan du bära en vit skjorta med knappar, dra en svart tröja över den och låta tröjans fåll titta fram. Kombinera dessa plagg med grå och mörkblå rutig smala byxor. Till skorna, bär ett par ankelstövlar i svart läder för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Svart tröja med mörkblå och grå slimmade byxor

svart tröja med mörkblå och grå rutiga dräneringsbyxor
källa

Det här är en väldigt liknande outfit. Men den här gången kombineras den svarta tröjan med en mörkblå chambray skjorta med knappar, vilket gör att outfiten ser mer ungdomlig och avslappnad ut. Kombinera dem med gråa och marinblå smala byxor för att se söta och smala ut. Bär ett par vinröda spetsiga läderskor för att fullända din look.

Svart kavaj med röda rutiga slimmade byxor

svart kavaj med röda rutiga slimmade byxor
källa

För att uppnå den här eleganta och eleganta affärsdräkten kan du bära en svart slim fit kavaj över en svart tröja över den. Kombinera dem med röda och svarta rutiga byxor med manschetter. Bär ett par svarta spetsiga läderskor för att komplettera outfiten med elegans och elegans.

Svart bekväm V-ringad tröja och rutiga byxor

svart bekväm v-ringad tröja och rutiga byxor
källa

Här är en vacker, avslappnad outfit som du kan bära både som en affärsdräkt och en streetoutfit. För att uppnå denna look, bär en bekväm svart stickad tröja med V-ringad ovanpå. Kombinera den med svarta och vita rutiga skinny byxor. För skor, bär ett par oxfordskor i svart läder för att fullborda utseendet.

Svart skinnjacka med mörkblå och grå slimmade byxor

svart skinnjacka med mörkblå och grå rutiga byxor
källa

För att uppnå denna snygga och lite unisex-outfit kan du para ihop en svart motojacka med en grå långärmad t-shirt med rund hals och en silverkedja för toppen. Kombinera dem med mörkblå och grå smala byxor. Bär ett par svarta spetsiga klackar i mocka för att skorna ska fullända looken.

Svart motojacka med grå blus och rutiga byxor

svart motojacka med grå blus och rutiga byxor
källa

Här är en väldigt enkel och ren outfit som får dig att se extra chic ut. Bär en grå t-shirt med en svart skinnjacka som topp. Kombinera dem med grå och mörkblå rutiga skinny byxor. Bär ett par svarta läderskor för skorna. Lägg till en svart läderkoppling för att se ännu smartare ut.

Gul tröja med svarta och vita slimmade rutiga byxor

gul tröja med svarta och vita slimmade rutiga byxor
källa

För att se glad och trevlig ut kan du bära en gul tröja över. Kombinera den med svarta och vita rutiga smala byxor. Bär ett par svarta spetsiga läderskor för skorna. Bär en svart läderclutch för att sätta en touch av klass till din outfit.

Svart tröja med skjorta med vit krage och rutiga byxor

svart tröja med vit skjorta och rutiga dräneringsbyxor
källa

Ibland kan användningen av några överläggsknep få dig att se extra smart och attraktiv ut. Ett enkelt knep du kan använda är att bära en vit skjorta med knappar och en svart tröja över. För resten av outfiten kan du bära svarta och vita rutiga dräneringsbyxor och ett par svarta läder loafers.

V-ringad tröja och svartvita rutiga dräneringsbyxor och oxfordskor

V-ringad tröja, svartvita rutiga dräneringsbyxor och oxfordskor
källa

För att se enkel och unisex ut, här är en casual outfit som du kanske vill prova. Bär helt enkelt en lite överdimensionerad svart tröja med V-ringad till toppen. Kombinera den med svarta och vita rutiga smala byxor. För skor, bär ett par oxfordskor i svart läder för att fullborda utseendet.

Vit button down skjorta och svart slim fit tröja

vit button down skjorta och svart slim fit tröja
källa

För att uppnå denna eleganta och vackra affärscasual-look kan du bära en vit button down-skjorta och en svart slim fit-tröja över den. Kombinera dem med marinblå och grå rutiga smala byxor. Till skorna, bär ett par ankelstövlar i svart läder för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Svart kortärmad tröja med ståkrage och rödrutiga byxor

svart kortärmad tröja med ståkrage och rödrutiga byxor
källa

För att uppnå denna eleganta och attraktiva look kan du bära en svart kortärmad bodycon-tröja med en skenhals och ett statement-halsband. Para ihop dem med röda och svarta rutiga dräneringsrör med hög midja. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skor för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Blå oversized jeansjacka med svart linne

blå oversized jeansjacka med svart linne
källa

För att se ungdomlig och chic ut kan du bära ett svart linne med en blå jeansjacka. Kombinera dem med röda och svarta beskurna rutiga skinny byxor och svarta klackar med ankelband för att fullborda denna coola look.

Jag hoppas att du gillade dessa klädselidéer för rutiga smala byxor som hjälper dig att se attraktiv och unik ut. Försök att bära dessa byxor istället för att bära skinny jeans hela tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*