Home / Stil / Hur man bär sammetsjeans
Hur man bär sammetsjeans

Hur man bär sammetsjeans

Om du letar efter vackra och djupa denim-outfitidéer i sammet har du kommit till rätt ställe. Även om det tekniskt sett inte finns något som heter sammetsjeans eftersom jeansen ska vara gjorda av denim, vet jag exakt vad du menar när du söker efter sammetsjeans. Du letar med största sannolikhet efter sammetsbyxor som är en viss tjocklek och har ett snyggt snitt, precis som de smala eller utsvängda jeansen du brukade ha på dig. För att visa dig hur du stylar dem har jag satt ihop några riktigt snygga outfitidéer för sammetsjeans åt dig. låt oss dyka in

Gul tank med scoop-neck och svarta sammetsjeans


källa

För att starta den här listan med djupa och eleganta outfitidéer, ska jag överraska dig lite med en ganska glad gul look. För att fullborda denna outfit, kombinera ett gult linne med fyrkantig hals med vinröda sammets skinny-jeans. Kombinera leopardbalettskor med en mörkgrön rutig läderhandväska för en mer mogen look.

Svart kavaj med vit spetsblus och skinny jeans

svart kavaj med vit spetsblus och smala sammetsjeans
källa

Om du älskar att klä ut dig till jobbet kommer här en snygg outfit som kan få dig att se lite kraftfull och elegant ut på samma gång. Bär en svart kavaj med en vit spetsblus till toppen. Kombinera dem med svarta skinny-jeans i sammet och ljusrosa spetsiga klackar i läder. Lägg till en glamorös touch till din outfit med en rosa läderclutch.

Vinröd manchester dubbelknäppt med skinny-jeans i blå sammet

brun dubbelknäppt kostym i manchester med skinny-jeans i blå sammet
källa

För att uppnå denna enkla och iögonfallande look måste du använda kombinationen vinröd och blå. Du kan till exempel bära en vinröd dubbelknäppt manchesterkavaj med en vit blus överst. Kombinera dem med slim fit blå sammetsbyxor. Bär den med ett par vinröda spetsiga tåband. Lägg slutligen till en elegant rosa läderhandväska för att fullända outfiten.

Vit spetströja över en tunikablus och svarta sammetsbyxor

vit spetströja över tunikablus och svarta sammetsbyxor
källa

För att skapa denna eleganta och damlika lagerdräkt kan du bära en vit stickad tröja över en vit knappad blus. Se till att du låter kragen och fållen på blusen titta ut. Kombinera dessa plagg med svarta sammetsjeans och leopardmönstrade balettskor för att fullända looken.

Svart dubbelknäppt longline blazer med mörkblå utsvängda sammetsjeans

svart dubbelknäppt longline blazer med mörkblå, utsvängda sammetsjeans
källa

För att skapa den här coola och eleganta looken kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt och varva den med en svart lång dubbelknäppt slim fit blazerjacka. Kombinera dem med utsvängda jeans i blå sammet för att få dina ben att se långa och smala ut. Slutligen, stoppa in ett par svarta balettlägenheter för att snyggt komplettera outfiten.

Svart ullkavaj med mörkblå sammetsbyxor

svart ullkavaj med mörkblå sammetsbyxor
källa

För det mesta kanske du bara vill se lugn och ändå smart ut på jobbet, och här är en perfekt outfit för dig om du tror på det. För att forma denna outfit kan du bära en svart ullkavaj över en vit button down skjorta. Kombinera dem med slim fit jeans i mörkblå sammet. Ett par svarta utskurna klackar är ett enkelt och balanserat sätt att komplettera denna outfit.

Utsvängda sammetsjeans med en motojacka i brun mocka

Utsvängda sammetsjeans med brun mockajacka i mocka
källa

För er som tycker att utsvängda byxor är svårast att få av än smala så ska jag argumentera till viss del, men jag tycker att utsvängda byxor ska användas då och då för att få benen att se extra långa ut. Till exempel kan du bära gråa sammetsutsvängda jeans med en brun motojacka i mocka och en svart-vitrandig långärmad topp med rund hals. Bär ankelstövlar i svart läder för att fullborda looken på ett stilfullt sätt.

Vinröd kavaj med vit blus och svart halsduk

Vinröd kavaj med vit blus och svart halsduk
källa

Här är en väldigt enkel och ganska mörk look som du kan använda för att se cool ut på jobbet. Som topp bär du en vit blus med en vinröd kavaj och en svart stickad halsduk. Bär den med svarta skinny-jeans i sammet och svarta spetsiga tår för att fullända looken.

Svart skinnjacka med grå chunky tröja och utsvängda sammetsjeans

svart skinnjacka med grå chunky tröja och utsvängda sammetsjeans
källa

För att uppnå denna stiliga och eleganta look, kan du bära en svart beskuren och figursydd skinnjacka över en grå stickad tröja. Kombinera dem med svarta jeans i sammet för att få dina ben att se smala och långa ut. Bär ett par svarta balettkläder under jeansen för att se ännu längre och mer professionell ut.

Svart kavaj med vit tröja och sammetsleggings

svart kavaj med vit tröja och sammetsleggings
källa

För att uppnå denna minimalistiska och snygga look kan du bära en vit stickad tröja med rund hals och en svart kavaj över. Kombinera dem med svarta smala byxor i sammet. För resten av outfiten, bär ett par ljusrosa spetsiga klackar i läder och en röd och rosa clutchväska för en feminin finish.

Vit och svart printad longline cardigan med sammetsbyxor

vit och svart printad longline cardigan med sammetsbyxor
källa

Det här är en ganska kreativt designad outfit fylld med svarta och vita plagg. För att forma denna outfit kan du bära en svart stor tröja med v-ringad tröja och varva den med en lång kofta med svart och vitt tryck. Bär svarta skinny-jeans i sammet och ett par svarta rumpa loafers för att lägga till en elegant och sofistikerad touch till looken.

Ljusgrön turtleneck med svart skinnjacka och utsvängda sammetsjeans

Ljusgrön turtleneck med svart skinnjacka och utsvängda sammetsjeans
källa

Här är en ganska konstnärlig outfit som verkligen kan sticka ut från mängden. Bär en knallgrön stickad turtleneck-tröja till toppen med en svart skinnjacka. Kombinera dem med utsvängda svarta sammetsbyxor och svarta läderstövlar. Avsluta med en svart fedora för att lägga till en konstnärlig touch till looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med sammets-jeans som jag precis pratade med. Om du vill se smal och smal ut bör den här listan ovan vara en bra referens för dig. Prova dessa coola outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*