Home / Stil / Hur man bär sjömansbyxor
Hur man bär sjömansbyxor

Hur man bär sjömansbyxor

För dig som måste klä dig formellt eller semi-formellt för att arbeta heltid, kan chinos eller slimmade byxor du bär ofta ha varit tråkiga. Att bära pennkjolar kan vara ett bra alternativ, men finns det något som gör din dagliga styling roligare? Idag ska jag prata om sjömansbyxorna som du kanske inte ens har hört talas om men som definitivt kan piffa upp dina arbetskläder. För att bättre visa dig hur du stylar dem, har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för klädsel för sjömansbyxor. låt oss dyka in

Vit skjorta med spetsknappar och mörkblå sjömansbyxor


källa

Låt oss börja listan med en smart och bekväm arbetsoutfit. För att uppnå denna låga men ändå vackra look kan du bära en vit spetsskjorta med knappar och marinblå sjömansbyxor med vida ben. För att se lång och smal ut kan du gömma ett par svarta klackar under byxor med vida ben.

Orange nyckelhålsblus med mörkblå sjömansbyxa med vida ben

orange nyckelhållarblus med mörkblå sjömansbyxor med vida ben
källa

Här är en ganska unik och attraktiv outfit tack vare den skarpa marinblå och orange färgkombinationen. Bär en detaljerad orange kortärmad skjorta med nyckelhålsknapp för topp. Kombinera den med sjömansbyxor med vida ben och ljusrosa klackar med öppen tå för att se chic och elegant ut.

Vit button down skjorta och mörkblå sjömansbyxor

vit skjorta med knappar och mörkblå, tunna sjömansbyxor
källa

Om du gillar skinny jeans, prova skinny byxor för skinny att se likadana ut men med en extra sofistikerad touch. En vit button down skjorta och marinblå dräneringsbyxor är det perfekta sättet att putsa upp denna outfit. Bär bruna sandaler med rem för att få skorna att se mer uppfriskande och feminina ut.

Vit ullkappa med matchande sjömansbyxor vid ben

vit ullkappa med matchande sjömansbyxor vid ben
källa

Här är en väldigt fin helvit outfit. Det är inte lätt att komma på en helvit outfit som ser så naturlig ut. För att uppnå denna drömska look, bär en vit skjorta med knappar och vita sjömansbyxor med vida ben. Bär dessa plagg med vita spetsiga klackar, en vit kavaj och en handväska i vitt läder för att fullända denna fantastiska outfit.

Marinblå blus med röda sjömansbyxor

Marinblå blus med röda sjömansbyxor
källa

Om du vill bli mer iögonfallande hjälper det ofta att bära något rött. För att uppnå denna look, bär en marinblå button-down blus och röda sjömansbyxor med vida ben. Lägg till ett par vita klackar och en ljusrosa crossbodyväska i läder för en mer glamorös look.

Gula sjömansbyxor med vit spets ärmlös topp

gula utsvängda sjömansbyxor med vit ärmlös spetstopp
källa

Gula byxor är väldigt svåra att hitta. Detta gäller ännu mer för gula sjömansbyxor. Bättre att prova det om du ser en i din lokala butik. En vit ärmlös spetsblus och ljusrosa klackar är en bra kombination för en snygg och rolig outfit.

Bär den med en marin- och vitrandig västtopp

mörkblå och vit randig väst topp
källa

Det finns ett väldigt enkelt knep som kan få dig att se riktigt lång ut. Tricket är att ha en smal passform för toppen och kombinera det med långa byxor med vida ben. För att få till det här tricket kan du bära en marin- och vitrandig västtopp med svarta sjömansbyxor med hög midja och vita sneakers.

Kungsblå lång ullkappa med matchande sjömansbyxor

Kungsblå lång ullkappa med matchande sjömansbyxor
källa

För att se ljus och iögonfallande ut kan det ofta hjälpa dig att bära neonrosa eller kungsblått, och jag kommer att prata om det senare i det här fallet. För att lägga till kungsblå till din outfit kan du bära en blå lång ullkappa med matchande sjömansbyxor och en svart-vitrandig t-shirt med turtleneck. Bär ankelstövlar i svart läder för att se lång och smal ut.

Mörkblå och vit randig trekvartsärm med blå sjömansbyxor

Mörkblå och vitrandig trekvartstopp med blå sjömansbyxa
källa

Efter att ha tittat på så många arbetskläder, låt oss ta en titt på hur du kan bära sjömansbyxorna som en del av din lediga streetoutfit. Du kan helt enkelt bära marinblå sjömansbyxor med en marin- och vitrandig trekvartsärm t-shirt. Lägg till svarta ankelboots till ekvationen.

Marinblå och vit randig tröja med scoop neck med svarta cropped byxor

mörkblå och vit randig tröja med scoop neck och svarta cropped byxor
källa

Det här är en outfit som är väldigt lik den tidigare, men den här gången ersätts den randiga t-shirten med en marinblå och vit randig stickad tröja, vilket gör att outfiten ser mysigare och mer damlik ut. Bär den med svarta sjömansbyxor och guldmetallic-slides för en sofistikerad, snygg look.

Bär den med en vit kavaj och en randig långärmad t-shirt med turtleneck

vit kavaj med randig långärmad t-shirt med turtleneck
källa

Här är en mycket intressant outfit som hjälper dig att se unik och konstnärlig ut. För att forma denna outfit, bär en svart och vit randig långärmad t-shirt med skenhals och en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta sjömansbyxor med vida ben och svarta läderstövlar. Lägg slutligen till en svart filthatt till din outfit för en konstnärlig touch.

Svarta sjömansbyxor med randig t-shirt och chokerhalsduk

svarta sjömansbyxor med randig t-shirt och chokerhalsduk
källa

Att lägga till en halsduk kan ibland ta din outfit till en annan nivå. Till exempel kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med svarta sjömansbyxor. Att lägga till ett par svarta sandaler med remmar och en röd halsduk till din outfit gör att den ser mer unik och elegant ut.

Vita utsvängda sjömansbyxor med randig t-shirt

vita utsvängda sjömansbyxor med randig t-shirt
källa

Vill du se lite mer elegant ut kan du välja vita sjömansbyxor med utsvängd skärning. Kombinera den bara med en svart och vit randig t-shirt och sandaler med nakna klackar för att fullborda denna enkla och chica look.

Bär den med en vit polokrage och kavaj

vit turtleneck blazer
källa

Här är en annan superchic look som du kan prova speciellt på hösten eller vintern. Bär en vit stickad turtleneck-tröja med en vit kavaj till toppen. Kombinera dem med mörkblå sjömansbyxor och svarta balettkläder för en elegant look.

Jag hoppas att du tycker att ovanstående idéer om kläder för sjömansbyxor är användbara. Om du inte har hört talas om sjömansbyxorna innan du läste detta blogginlägg så kan förhoppningsvis listan ovan bli något att lägga till i ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*