Home / Stil / Hur man bär skelettleggings
Hur man bär skelettleggings

Hur man bär skelettleggings

Låt mig idag prata om ett mycket intressant ämne om hur du gör dig själv lekfull och underhållande på Halloween. För er som inte gillar tanken på att bära en riktig Halloween-kostym men vill delta i den roliga festivalen, det finns verkligen inget som liknar skelettleggings. I grund och botten är konceptet att ersätta de typiska svarta leggings du bär med skelettleggings och du kan vara med på det roliga. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag samlat några mycket intressanta outfitidéer för skelettleggings till dig.

Svart skinnjacka med skelettleggings


källa

Det coola med skelettleggings är att man kan behandla dem som vanliga leggings och resultatet kan ofta bli snyggt och lekfullt på samma gång. I det här fallet kombineras till exempel en svart skinnjacka med ett svart linne och skelettleggings. Kombinera dem med svarta mockaboots så får du en supercool Halloween-outfit.

Svart chunky stickad tröja med rund hals, skelettleggings och öppen klack

svart stickad tröja med rund halsringning, skelettleggings och klackar med öppen tå
källa

Att forma den här outfiten är lite mysigare. Du kan bära en svart stickad tröja med rund hals, något överdimensionerad som kärnan i den enkla outfiten. Kombinera den med svarta och vita skelettleggings. Bär ett par svarta sandaler med öppen tå med remmar med dina skor för att komplettera din outfit.

Svart skinnjacka med grafisk tunika och leggings i skelett

svart skinnjacka med grafisk tunika och leggings i skelett
källa

Precis som hur du stylar andra typer av leggings, är det en mycket bra idé att bära leggings med en tunikatopp. I det här fallet är en svart grafisk tunika-tröja ihopkopplad med en svart bikerjacka i läder och svarta och vita skelettleggings. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att fullborda den lite edgy outfiten.

Svart linne med scoop-neck, bikerjacka och skeleton tights

svart linne med scoop neck, bikerjacka och skeleton tights
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur skelettleggings kan ge dig kanten av att se relativt naturlig ut på Halloween-kvällen. För att uppnå denna look kan du bära en svart topp med scoop-neck och en svart skinnjacka. Kombinera dem med skelettleggings och svarta chelseaboots i läder.

Svart bomberjacka i skinn med skjorta med vit krage och leggings i skelett

svart bomberjacka i skinn med skjorta med vit krage och leggings i skelett
källa

Detta är en ganska cool outfit som använder den konstnärliga färgkombinationen av svart och vitt. Till toppen kan du bära en vit veckad button down-skjorta och en svart bomberjacka i läder. Kombinera dem med skelettleggings för att se lekfulla och edgy ut. Lägg slutligen till ett par svarta läder biker boots för en snygg touch.

Svart sammetskavaj med vintage grafisk t-shirt och minishorts

svart sammetskavaj med vintage grafisk t-shirt och minishorts
källa

Låt oss nu titta på en Halloween-outfit designad speciellt för dig som tycker om att gå lite längre genom att få dig att se söt ut. För att uppnå just denna look kan du bära en svart grafisk t-shirt med en svart sammetsjacka. Kombinera dem med svarta minishorts och skelettleggings. Bär ankelstövlar i svart läder för att fullborda looken.

Svart skiftklänning med halvärmar, scoop urringning och skelettleggings

svart fodralklänning med rund halsringning och skelettleggings
källa

För att få fram denna coola och relativt lätta att bära look, kanske du vill bära en halvärmad svart miniklänning som kärnan i din outfit. Kombinera den med svarta och vita skelettleggings. För att göra denna outfit enkel och ren, kan du helt enkelt bära svarta sneakers eller svarta korta stövlar för att fullborda looken.

Ärmlös chiffongtopp med grafiska svarta och vita leggings

ärmlös chiffongtopp med grafiska svarta och vita leggings
källa

Så här kanske du vill klä ut dig om du vill se anständigt sexig ut på en halloweenfest. Till toppen kan du bära en svart halvgenomskinlig ärmlös chiffongtopp över en svart cropped tubtopp. Kombinera dem med skelettleggings. Bär ett par svarta balettkläder för att få dig att se lång och smal ut.

Svart skinnjacka med crop top och breda kalvstövlar

Svart skinnjacka med crop top och breda kalvstövlar
källa

Här är en annan anständig sexig outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på en Halloween-fest. Till toppen kan du bära en svart bodycon crop top med en svart skinnjacka. Para ihop dem med ett par svarta skelettleggings. För skorna, bär ett par breda läderstövlar i läder för att komplettera outfiten.

Svart quiltad skinnjacka med leggings och ankelboots

svart quiltad skinnjacka med leggings och ankelboots
källa

Det här är en outfit som är svår att ta av. För enkelhetens skull, överväg att bära en tunika med leggings. Bär en figursydd jacka för att komplicera saken. I det här fallet är en svart t-shirt och en svart läderjacka ihopkopplad med leggings. Ett par stövlar med svart mockaklack läggs till mixen.

Grafiskt svart och vitt linne i skelett med minikjol i tyll

grafiskt svart och vitt linne i skelett med minikjol i tyll
källa

Det här är en väldigt tjejig och lekfull look för dig som hjärtligt kan gå på en halloweenfest. För att forma denna supercoola outfit kan du bära ett svart och vitt bodycon linne med en svart minikjol i tyll. Kombinera dem med skelettleggings för en perfekt match med toppen. För skorna, använd ett par svarta stövlar i mocka för att fullborda looken.

Kungsblå t-shirt med svarta och vita leggings

Kungsblå t-shirt med svarta och vita leggings
källa

För dig som vill se mer avslappnad och ungdomlig ut är det viktigt att hålla saker och ting väldigt enkla. Till exempel, istället för att bära skinnjackor, kan du helt enkelt bära en kungsblå t-shirt överst. Kombinera den med skelettleggings och vita sneakers för en uppfriskande och ren look.

Svart och vit tubtopp med skelettleggings

svart och vit tubtopp med skelettleggings
källa

Detta är en super lekfull och söt Halloween-outfit. Till toppen kan du bära en svart och vit skinny top med skelettgrafik. Kombinera den med en svart minikjol i tyll och svarta och vita skelettleggings. Bär svarta ankelboots eller svarta balettkläder för att fullborda den coola looken.

Här är några riktigt coola skelettleggings som får dig att se rolig och relativt naturlig ut på Halloween. Listan ovan är ett bra ställe att börja om du får slut på klädidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*