Home / Stil / Hur man bär slim fit chinos
Hur man bär slim fit chinos

Hur man bär slim fit chinos

Medan skinny jeans och chinos ser väldigt snygga och trendiga ut, låt oss vara ärliga här att de inte ser bra ut på alla. Jag säger inte att du måste ha de bästa benen för att dra av dig smala byxor, men jag säger att du inte behöver vara besatt av ordet smal. Du kanske vill prova ett par smala chinos och se om de faktiskt får dig att se bättre och smalare ut. Med chinos som passar dig perfekt, kan du enkelt sätta ihop en snygg business casual outfit. Det jag ska visa er nu är några av de bästa idéerna för slim fit chinos-outfits som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Vit stickad tröja med olivgrön slim fit chinos


källa

Låt mig börja den här listan med snygga och luftiga outfitidéer med en enkel och mysig outfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en avslappnad vit stickad tröja. Kombinera den med olivgröna chinos. För skorna, använd ett par bruna oxfordskor i mocka för att se snygg och elegant ut på samma gång.

Vit och ljusgrå randig långärmad topp med svarta muddar slim fit chinos

vit och ljusgrå randig långärmad topp med slim fit jeans med svarta muddar
källa

Så här kan du bygga en ledig streetoutfit runt chinos. För att uppnå den här looken kan du bära en ljusgrå och vit långärmad horisontell randig t-shirt med smala chinos med svarta muddar. Till skorna kan du bära ett par ljusgrå och vita sneakers i canvas för att fullända outfiten på ett avslappnat sätt.

Ljusblå axelbandslös blus med beige slim fit chinos med muddar

Ljusblå axelbandslös blus med beige, slimmad chinos
källa

För att forma denna anständiga, sexiga, avslappnade outfit som är perfekt för dejting, kan du bära en ljus himmelsblå långärmad blus överst. Kombinera den med smala chinos med beige muddar för en avslappnad och avslappnad outfit. Bär loafers i svart läder för att se snygg ut.

Vit skjorta med puffärmar och knappar med svarta höga chinos

vit skjorta med puffärmar och knappar med svarta chinos
källa

För dig som älskar enkelheten i en svartvit affärsoutfit, här är en du kanske vill prova. Bär en vit skjorta med puffärmar och knappar till toppen. Kombinera den med svarta chinos med hög midja och svarta balettkläder. Lägg slutligen till en elegant svart handväska för att få dig att se mer professionell och elegant ut.

Vit ärmlös chiffongblus med ljusblå beskurna, smala chinos

vit ärmlös chiffongblus med ljusblå slim fit chinos
källa

För att uppnå den där supercasual looken som du kanske vill bära för promenader och shopping, kan du helt enkelt bära en vit topp med en avslappnad passform. Kombinera den med ljusblå chinos med smal passform. För skor, bär ett par svartvita rutiga sneakers i canvas för att se avslappnad och lite konstnärlig ut.

Svart ärmlös crop top med ljusgrå chinos

svart ärmlös crop top med ljusgrå chinos
källa

Detta är den typ av lågmäld sexualitet som kan vara acceptabel i vissa yrken. För att forma denna outfit kan du bära en svart ärmlös crop-top och para ihop den med ljusgrå slim-fit byxor. För att lägga till elegans till denna outfit kan du bära ett par svarta läderskor med spetsiga tår för att komplettera outfiten.

Svart, figurnära linne med mörkblå, smalt skurna chinos

Svart, figurnära linne med mörkblå, smalt skurna chinos
källa

Låt oss nu titta på något som är mer formsydd och särskilt lämpligt för dig som tenderar att vara på den smala sidan. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära ett svart bodycon linne med smala beskurna marinblå chinos. Bär ett par balettkläder i svart mocka för en enkel och elegant look.

Svart cropped linne med elfenben chinos

svart skuren, figurnära linne med elfenbensfärgade chinos
källa

För att se anständigt sexig ut, överväg att bära ett svart linne, något beskuret för att avslöja bara en halv tum av huden, förutsatt att du har lagt ner lite arbete på en smal midja. Kombinera toppen med slimmade chinos i elfenben och ett par kamelkängor för att fullända looken.

Ljusgrå passform långärmad t-shirt med svarta chinos

Ljusgrå, figursydd långärmad T-shirt med svarta chinos
källa

Den här gråa och svarta outfiten är lika enkel som en affärsdräkt. För att forma denna look kan du bära en ljusgrå långärmad bodycon-topp och kombinera den med smala svarta chinos med svarta muddar. Bär ett par svarta läderklackar för att se elegant ut.

Vit kortärmad t-shirt med citrongula slim fit byxor

vit kortärmad t-shirt med citrongula slim-fit byxor
källa

För en enkel och glad look, överväg att lägga till ett gult element till din outfit. Du kan till exempel bära en vit t-shirt med citrongul slim-fit chinos. För att lägga till lite kul till din outfit, komplettera dina skor med vita och neonrosa low-top sneakers för att fullborda looken.

Vit button down skjorta och svarta cropped chinos

vit button down skjorta och svarta cropped chinos
källa

För en konstnärlig och seriös affärslook kan du bära en vit skjorta med knappar och svarta chinos med hög midja och smal passform. Bär ett par svarta platåklackar i mocka för skor på ett väldigt kreativt sätt för att komplettera outfiten med massor av stil.

Grå V-ringad tröja och rouge rosa slim fit chinos

grå v-ringad tröja och rosa blommiga chinos i slim fit
källa

För en mysig och glad look kan du bära en grå stickad tröja med V-ringning som topp. Här är den intressanta delen. Bär ett par smala chinos med blommiga rosa blommönster med bruna sandaler för att se både avslappnad och stilig ut.

Vitt cropped linne med bruna slim fit chinos

vitt kort linne med bruna, slimmade chinos
källa

För en diskret sexig och stilig look kan du bära ett vitt cropped linne med bruna smala chinos. För skorna, använd helt enkelt ett par svarta canvasskor för att se rent och snyggt ut.

Jag hoppas att du gillar de slim fit chinos-outfitidéerna jag just delade. Testa dem bara och se om de ser bättre ut eller om dina smala byxor ser bättre ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*