Home / Stil / Hur man bär svart jeanskjol
Hur man bär svart jeanskjol

Hur man bär svart jeanskjol

För dig som gillar att bära avslappnade och snygga streetoutfits bör du redan känna till den blå jeanskjolen mycket väl. Den blå jeanskjolen är förmodligen en av de mest populära plaggen i casual outfitvärlden, men det är alltid kul med fler varianter. Idag ska jag prata om den svarta jeanskjolen som är lite mer unik och snygg än den blå. Precis som den blå är den svarta superlätt att styla och dra av. För att visa dig hur enkelt det är har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svarta jeanskjolar och jag ska visa dig listan nu.

Vit t-shirt med svart jeanskjol och glidsandaler


Skaffa en liknande svart miniväst här
källa

För att börja listan ska jag nog visa dig ett av de enklaste och enklaste sätten att styla en svart jeansjacka. För att styla denna outfit, bär helt enkelt en vit kvalitetst-shirt och kombinera den med en svart minikjol i jeans. Ett par svarta sandaler för ett minimalistiskt och vackert tillvägagångssätt är en bra idé.

Svart och grå randig västtopp med en svart minikjol i denim

svart- och grårandig västtopp med svart minikjol i denim
Skaffa ett liknande randigt linne här
källa

Om du tycker att det är lite för enkelt för din smak att bära en vit t-shirt, överväg att bära en svart- och grårandig västtopp istället. För att göra outfiten lite svalare och mörkare, kombinera västtoppen med en svart minikjol i jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Svart jeanskjol med tröja och motojacka i läder

svart jeanskjol med tröja och skinnjacka
Skaffa en liknande svart jeanskjol här
källa

För att skapa en väldigt stilig och mörk business-casual träningsoutfit, överväg att lägga till ett läderelement till mixen. Bär till exempel en svart skinnjacka med en svart stickad tröja med rund hals på toppen. Kombinera dem med en svart minikjol i jeans och svarta läderstövlar för att fullborda denna helsvarta coola look.

Svart och vit vertikal randig axelblus med minikjol i jeans

svart och vit vertikal randig axelblus med minikjol i jeans
Skaffa en liknande randig axelblus här
källa

För att se damlik och ungdomlig ut, här är en anständig sexig outfit som du kanske vill prova. Bär en vit och svart vertikal randig blus för toppen. Kombinera den med en svart minikjol i jeans. Bär vita sneakers för skorna för att lägga till en avslappnad och sportig touch till den övergripande looken.

Grå t-shirt med svart jeansknapp framtill. minikjol

grå t-shirt med minikjol med svart jeansknapp framtill
Skaffa en liknande svart minikjol med knappar här
källa

Som redan nämnts kan en vit t-shirt och en svart minikjol i denim skapa en vacker, snygg och enkel outfit. Som en liten variation kan du byta ut din vita t-shirt mot en grå, ljungad oversized t-shirt och para ihop den med en svart minikjol i denim. Bär vita sneakers för en mer avslappnad look.

Grå sammetströja med svart jeanskjol

grå sammetströja med svart jeanskjol
Bli underhållen här överst i vitt
källa

Att bära den svarta jeanskjolen med en skjorta är definitivt inte det enda sättet att styla den avslappnat. När vädret blir kallare kan du kombinera kjolen med en sweatshirt. Bär till exempel en grå sweatshirt med en svart minikjol i denim och en vit high-top converse för att se kausal och stilig ut.

Vittryckt t-shirt med svart knapp framtill på jeanskjolen

T-shirt med vitt tryck och jeanskjol med svart knapp framtill
Få en liknande jeanskjol i distressed look här
källa

Ibland kanske du vill se ännu mer avslappnad ut eller till och med pojkaktig när du snabbt vill komma förbi en väns. För att få ihop den här outfiten, bär helt enkelt en vit t-shirt med tryck och en minikjol i svart riven jeans. Bär svarta sneakers för att få skorna att se lite mer unika ut.

Bär den med en svart- och grårandig kall axeltopp

svart- och grårandig kall axeltopp
Skaffa en liknande kall axelrandig topp här
källa

För att uppnå en chic och enkel arbetsoutfit kan du bära en kall axel svart och grårandig kortärmad topp. Kombinera den med en svart minikjol i jeans och svarta läderstövlar. Om du vill lyfta din outfit, komplettera en svart läderväska.

Vit mock-neck-topp med svart jeanskjol med knappar

vit topp med mock-neck och svart jeanskjol med knappslå
Få liknande vit kortärmad tröja här
källa

Detta är en mycket bekväm och vacker look som är särskilt lämplig för petita kvinnor eftersom det figurnära snittet kommer att få dig att se längre och smalare ut. Bär en vit bodycon-tröja med turtleneck. Kombinera den med en svart jeanskjol med knappar. Bär svarta leggings med svarta oxfordskor för att se mer damliknande och unik ut.

Vinröd bomberjacka med svart denimkjol

Vinröd bomberjacka med svart denimkjol
Skaffa en liknande vinröd bomberjacka här
källa

Det här är en enkel outfit som består av delar som fungerar perfekt tillsammans, oavsett om det är snittet eller färgen. Bär en vit t-shirt med en vinröd bomberjacka för en snygg look. Bär dem med en svart minikjol i jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Bär den med en svart halvt genomskinlig blommig chiffongskjorta

Svart blommig chiffongskjorta
Skaffa en liknande semi-transparent blus här
källa

Här är en sexig och glad strandoutfit för dig som ska på beachparty. För att uppnå denna fantastiska look, bär en svart spetsbralette och en svart blommig chiffongskjorta. Kombinera den med en svart minikjol i denim och ett svart läderbälte. Bär sandaler med nakna klack till skorna för att komplettera outfiten med en uppfriskande touch.

Vit figursydd ribbad tröja med svart minikjol i jeans och knäppning

Vit figursydd ribbad tröja med svart minikjol i jeans och knappgylf
Skaffa en liknande vit ribbtröja här
källa

Detta är en väldigt minimal svartvit look som kan göra dig attraktiv och tillgänglig. En vit ribbad kabeltröja och en svart minikjol i denim med knappar är ett perfekt komplement till denna outfit. För skor, bär svarta besättningsstrumpor med svarta läderstövlar.

Svart skinnjacka med jeanskjol och strumpor

svart skinnjacka med jeanskjol och leggings
Skaffa en liknande svart skinnjacka här
källa

Om du vill se lite mer mogen och elegant ut, bär din svarta jeanskjol med svarta strumpor. Bär till exempel en grå sweatshirt med en svart skinnjacka överst. Bär en svart minikjol i jeans med svarta strumpor och svarta stövlar i mocka för en feminin touch.

Ljusrosa turtleneck med svart passform och svart jeanskjol

Ljusrosa turtleneck stylad med en beskuren passform tröja och svart jeanskjol
Skaffa en kort tröja här
källa

Detta är en diskret sexig outfit tack vare livstyckets passformade snitt och beskurna design. En ljusrosa beskuren tröja och en svart minikjol i jeans är en bra kombo att dra ihop. Kombinera dem med ljusrosa läder över knästövlarna för att fullborda denna superchica look.

T-shirt med en svart sliten minikjol i jeans

T-shirt med svart jeanskjol
Köp liknande stövlar med öppen tå här
källa

För en stilig och mörk look, kanske du vill prova denna helt svarta streetoutfit. Bär en svart t-shirt och en svart sliten minikjol med denna outfit. Bär dem med stövlar med öppen tå i mocka för en snygg och feminin touch.

Jag hoppas att du tycker att de här svarta jeanskjolidéerna är användbara. De är verkligen lätta att dra av som du kan se. Du har säkert redan nämnt många av dessa föremål som den vita t-shirten och den grå tröjan i din garderob. Allt du behöver göra är att ta ut delarna och ha kul med att styla dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*