Home / Stil / Hur man bär svart och vit randig skjorta
Hur man bär svart och vit randig skjorta

Hur man bär svart och vit randig skjorta

Jag är ganska säker på att de flesta av er absolut inte har några problem med att styla t-shirts och enfärgade skjortor. Men det handlar om svart-vitrandiga skjortor, det blir bara lite knepigare. Låt mig presentera några av mina favoritsätt jag kan bära den randiga skjortan på. Låt oss nu titta på idéerna.

Back to front skjorta med slitna skinny jeans


källa

Jag börjar listan med ett intressant sätt att ta på sig knappskjortan: bakifrån och fram. Detta är ett väldigt kreativt sätt att klä sig för den som är lite äventyrlig. Kombinera helt enkelt skjortan med skinny jeans och robusta vita klackar. Du kommer förmodligen inte att vilja prova att bära den här outfiten på jobbet, men den är perfekt för att få dig att sticka ut genom enkla häng.

Bär den med en svart och vit randig maxikjol


källa

Kombinera den randiga skjortan med en randig maxikjol för en konstnärlig och kreativ look. Detta är en vacker, unik outfitidé, speciellt för konstnärer och designers.

Svart skjortklänning med smala vita ränder


källa

Den svarta skjortklänningen är så vacker och har mycket karaktär att man bara bär den med svarta stövlar och inget annat. Det här är en cool helsvart outfit med lite vitt i de smala ränderna. Den är perfekt att ha på sig till jobbet.

Ärmlös svart och vit randig skjortklänning


källa

Randiga skjortklänningar ser också underbara ut utan ärmar. Den här ärmlösa svarta och vita skjortklänningen kommer att få dig att se energisk och glad ut. Kombinera klänningen med vita sneakers för en fräsch look.

Bär din med en skinnjacka och knallblå jeans


källa

Den svarta skinnjackan verkar fungera med alla föremål så länge du vet hur man stylar den. De klarblå jeansen gör att denna outfit ser skarp och chic ut. Denna outfit är en arbetsoutfit som ger mycket energi.

Bär den med rosa jeans


källa

En svart och vit randig skjorta kan ibland göra din look lite tuff och seriös. Så är inte fallet om du kombinerar skjortan med ljusrosa jeans. Denna kombination ger en mycket uppfriskande och feminin känsla. Det är den perfekta outfiten för vår- och höstresor.

Bär den med jeansshorts


källa

Skjortor och jeansshorts verkar vara snygga tillsammans för det mesta, liksom den randiga skjortan. Det är oftast väldigt lätt att ha vita sneakers som skor. Den här bilden visar att svarta loafers kan fungera vackert även i detta fall.

Svart och vit randig maxiklänning


källa

Den här klänningen är helt unik och anmärkningsvärd. Det är en av de där klänningarna som du kan bära till ett formellt evenemang och fånga många ögonglober utan att verkligen visa mycket hud. Den är särskilt lämplig för kvinnor med tuffa attityder.

Det här ska vara en randig skjorta med volangärmar


källa

Den här tröjan skiljer sig mycket från resten av listan. Den axelbandslösa randiga skjortan med volangärmar är byggd för sommaren. Para ihop den med en svart skort. Du kan föreställa dig hur fantastisk du kan se ut på en strand på sommaren.

Bär den med en knälång svart och vit randig kjol


källa

För en professionell men ändå feminin look kan du prova att para ihop den randiga skjortan med en matchande knälång randig kjol. Du kan bära svarta sandaler till skorna. Bär röda läppstift för att skapa den svarta, vita och röda kontrasten som gör att du ser chic och vacker ut på samma gång.

Oversized randig skjorta med fladdermusärmar och skinny jeans


källa

Prova denna överdimensionerade randiga fladdermusskjorta för en avslappnad och lekfull look. Du kan helt enkelt bära den med svarta skinny jeans och vita sneakers. Låt dig bara inte luras att överdimensionerade ärmar och fladdermusärmar används för att dölja en överviktig kropp. Nej, det är bara inte sant. Överdimensionerade skjortor är vanligtvis bättre för tunna kroppar.

Oversized vit skjorta med tunna svarta ränder


källa

Hur enkel den här outfiten än är, att para ihop en vit skjorta med smala svarta ränder och svarta dressbyxor är faktiskt ett sätt att klä upp sig. Överväg att bära denna outfit som är lätt att ta av som chef eller chef.

Lång skjorta med cropped jacka


källa

Detta är ett konstnärligt sätt att styla den randiga skjortan. Jag tycker att det är den perfekta outfiten för dig som jobbar i modebranschen. Bär en vit väst och kort svart jacka över den långrandiga skjortan. Kombinera dem med svarta leggings och stövlar.

Bär din med vita jeans


källa

Som en casual chic outfit kan du helt enkelt bära den randiga skjortan med vita jeans. Jag kan tänka mig det som en bra outfitidé för personer som arbetar i startups eller på arbetsplatsen med liknande stil.

Bär den med svarta byxor på jobbet


källa

Detta är en annan outfitidé för en ledig arbetsoutfit som är särskilt lämplig för unga proffs. Bär bara den svart-vitrandiga skjortan med svarta byxor och ljusrosa klackar. Håll din skjorta instoppad för att se mer professionell ut.

Även om det är väldigt lätt att tro att en enfärgad skjorta är så mycket lättare att styla, är den svart-vitrandiga skjortan faktiskt inte så mycket svårare. Så länge du bara anstränger dig lite för att göra några försök och vet vilken outfit som fungerar för dig och vilken som inte gör det, kommer du att upptäcka att skjortan kan lägga till mycket variation till dina arbetsoutfits. Och skjortan passar även utmärkt till vardagliga outfits. Jag hoppas att du gillar listan med outfitidéer som jag har sammanställt. För er som gillar att bära t-shirts hela tiden, jag vet att de är coola, men sätt inte en keps på din skönhet. Testa ibland en svart-vit randig skjorta. Du kan faktiskt njuta av det. Om du gillar listan med outfitidéer kan du även kolla in våra andra outfitidéer på sajten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*