Home / Stil / Hur man bär svart sportjacka
Hur man bär svart sportjacka

Hur man bär svart sportjacka

Jag vet att ni är många som gillar att bära svart. Vissa av er gillar det bara för att ni gillar den mörka och coola känslan medan andra gillar det på grund av dess smala och eleganta utseende. Det råder ingen tvekan om att du kan se bra ut med svarta plagg som den svarta kavajen och den svarta skinnjackan. Men om du letar efter något mer avslappnad som du kan bära på helgerna eller till och med när du springer, kan du bära en svart sportjacka istället. Kombinera den bara med en skjorta, och löparshorts eller skinny jeans brukar fungera riktigt bra. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat några riktigt snygga svarta sportrocksoutfitidéer att visa dig. låt oss dyka in

Svart sportjacka med mörkgrå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med coola outfitidéer med en väldigt enkel streetlook som inte borde vara svår att få till. För att uppnå denna look kan du bära en svart sportkappa över en vit t-shirt. Kombinera dem med gråa skinny jeans. För skorna är det bara att bära ett par vita sneakers för att komplettera outfiten ordentligt.

Svart sportjacka med matchande nylont-shirt och löparshorts

svart sportjacka med matchande t-shirt och löparshorts i nylon
källa

Här är en outfit du kan bära för en löprunda eller en joggingtur. För att forma denna outfit kan du bära en svart sportjacka över en svart t-shirt eller ett svart sportlinne. Kombinera dessa plagg med ett par matchande svarta nylonbyxor med en avslappnad passform. För skorna, bär ett par svarta och vita löparskor för att se sportig och attraktiv ut.

Svart sportjacka i satin med vit t-shirt med rund hals

svart halvblank sportjacka med vit t-shirt med scoop neck
källa

Låt oss nu återgå till en avslappnad streetoutfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade häng eller till och med matinköp. För att uppnå denna look kan du bära en vit löst sittande t-shirt med scoop-neck och en något överdimensionerad svart sportjacka över den. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och ren finish.

Svart och vit randig sportjacka med dragkedja och långlinjet-shirt

svart och vitrandig sportjacka med dragkedja och longline t-shirt
källa

Här är en väldigt stilig och avslappnad lageroutfit som ser supersportig och luftig ut. För att uppnå den här looken kan du kombinera en svart tunika-t-shirt med en svart och vit randig sportkappa med mock-neck för att skapa snygga lager. Kombinera dem med gråa träningsbyxor och ett par vita och svarta löparskor för att fullända looken.

Svart sportjacka med dragkedja och löparshorts

svart sportjacka med dragkedja och löparshorts
källa

Detta är en väldigt lågmäld outfit som du kan bära både som streetoutfit och löparoutfit. För att uppnå denna outfit kan du helt enkelt bära en svart sportjacka med dragkedja och en vit t-shirt överst. Kombinera dem med svarta löparshorts och svarta sneakers för en cool helsvart look.

Svart och vit randig baseballjacka med en tryckt t-shirt

svart och vit randig baseballjacka med tryckt t-shirt
källa

Det här är en ganska ungdomlig outfit som du kan bära som en business casual outfit som lutar åt den avslappnade sidan. Bär en svart baseballjacka med subtila vitrandiga detaljer och en vit t-shirt med tryck till toppen. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att se stilfulla och eleganta ut.

Svart och vit färgblock sportkappa med löparleggings

Svart och vit färgblock sportkappa med löparleggings
källa

En del av er kanske tycker att en solid svart sportjacka ser lite för mörk och tråkig ut för din smak. I så fall kanske du vill bära en vit och svart atletisk jacka i färgblock istället. Para bara ihop den coola jackan med ett rosa linne och svarta löparshorts. Bär ett par vita sneakers för att se rena och uppfriskande ut.

Sportig kappa i vinröd och svart med en miniklänning

Vinröd och svart longline sportjacka med miniklänning
källa

Detta är en sällsynt damliknande outfit som du kan bygga runt en svart sportrock. I detalj kan du bära en vinröd och svart longline sportjacka med ett färgblock som kärnan i din outfit. Kombinera den med en svart mini tank shift-klänning. För skorna, bär ett par svarta och vita high-top Converse för att se ungdomlig och chic ut.

Svart och citrongul sportjacka med löparshorts

svart och citrongul sportjacka med löparshorts
källa

Här är en väldigt enkel men ändå iögonfallande look. För att få fram en sådan här look är tricket att bära en chockerande nyans av gult. I det här fallet är jackan en svart och citrongul sportjacka. Du kan enkelt kombinera den med en vit t-shirt och svarta löparshorts. Bär ett par svarta och gula löparskor som passar perfekt till jackan.

Svartvitt tryckt vindjacka med leggings

svartvit tryckt vindjacka med leggings
källa

Här är en snygg och sportig löparoutfit som hjälper dig att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära ett svart linne med en tie-dye-stil svart och vit vindjacka med tryck. Kombinera dem med svarta löparleggings och ett par svarta och vita löparskor för att komplettera den avslappnade looken.

Svart mock neck jacka med matchande löparbyxor

svart mock neck jacka med matchande löparbyxor
källa

För att uppnå denna absolut minimalistiska look kan du bära en svart sportkappa med ett svart sportlinne överst. Kombinera dem med matchande svarta löparshorts eller svarta joggingbyxor i avslappnad nylon. För skor, bär ett par svarta och vita löparskor för att se enkelt och snyggt ut.

Svart sportjacka med gul dragkedja

svart fritidsjacka med gul dragkedja
källa

Här är en skarp men ganska diskret look. För att uppnå en sådan look kan du bära en svart sportrock med gul dragkedja. För resten av outfiten kan du bära en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita sneakers för att hålla skorna avslappnade och rena.

Svart sportjacka i konstläder med grå V-ringad t-shirt

svart sportjacka i konstläder med grå v-ringad t-shirt
källa

En mycket tunn svart konstläderrock kan också betraktas som en sportrock. Du kan kombinera den med en grå t-shirt med djup V-ringad t-shirt och svarta chinos. Till skorna kan du bära ett par svarta balettkläder för att hålla outfiten ren och elegant.

Jag hoppas att du gillade idéerna med svarta sportrockar som jag just delade. Prova dem om du vill se avslappnad ut och känna dig bekväm på samma gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*