Home / Stil / Hur man bär svarta chinos
Hur man bär svarta chinos

Hur man bär svarta chinos

När vi nu för tiden vill ha svarta byxor bär vi väldigt ofta svarta skinny jeans istället för svarta chinos. Om man tittar noga skapar de faktiskt två väldigt olika känslor. Medan svarta skinny jeans definitivt kan få dig att se snygg och smal ut, får de svarta chinos dig att se mer luftig och avslappnad ut, och de ser vanligtvis bättre ut med en skjorta med knappar också. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för svart chino-outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå långärmad t-shirt med svarta chinos och vita sneakers


källa

Du kanske tror att svarta chinos är lite mer formella än svarta jeans och att para dem med klackar är det enda alternativet. Faktum är att de svarta chinos ser riktigt bra ut med vita sneakers, liksom de svarta jeansen. Du kan till exempel bära svarta chinos med muddar, vita sneakers och grå långärmad t-shirt för att se avslappnad och stilig ut.

Svarta chinos med grå stickad tröja

svarta chinos med en grå stickad tröja
källa

Självklart kan du enkelt bygga en mörkare och mer konstnärlig outfit med chinos. Du kan till exempel bära en grå stickad tröja över en grå skjorta med knappar upptill. Kombinera dem med svarta chinos och svarta snörstövlar i läder. Avsluta med en svart filthatt för en konstnärlig touch för att fullända outfiten.

Svarta chinos med en beskuren tröja och skinnjacka

svarta chinos med beskuren tröja och skinnjacka
källa

För att se anständigt sexig ut kan du visa upp en tum eller så hud runt midjan med en svart beskuren stickad tröja. Kombinera den med en svart skinnjacka och en röd och svart rutig halsduk för att fullända outfiten. Bär svarta chinos och korta grå läderstövlar för att komplettera din outfit med stil.

Vinröd skjorta med knäppning med svarta chinos och klackar

Vinröd button down skjorta och svarta chinos och klackar
källa

För att uppnå en stilren och luftig business casual look kommer här en outfit som är lätt att ta av. Bär bara en delvis instoppad vinröd skjorta och svarta chinos. Bär svarta balettskor i mocka för att komplettera din outfit på ett feminint och elegant sätt.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med chinos

svart och vit randig långärmad t-shirt med chinos
källa

För att se mer avslappnad och luftig ut är det dags att visa upp ett av de mest ikoniska delarna av den kausala outfitvärlden, som är den svart- och vitrandiga långärmade t-shirten. Para ihop den med svarta chinos och ljusrosa sandaler för att fullborda denna avslappnade och stilfulla look.

Manschetten chinos med randig t-shirt och svart kavaj

Manschetten chinos med randig t-shirt och svart kavaj
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den ikoniska svart-vitrandiga långärmade t-shirten. Men den här gången används den för att bygga upp en business-casual outfit istället. Bär den med en svart kavaj, svarta cropped chinos och ett brunt läderbälte för att styla. Bär bruna sandaler för att sätta en uppfriskande touch till din look.

Bär den med en grå tröja med avslappnad passform och en svart skinnjacka

grå tröja med avslappnad passform och svart skinnjacka
källa

Det här är en ganska mörk och cool svart och grå outfit. En grå lös tröja med kabel och en svart skinnjacka är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dem med svarta chinos med muddar och svarta sandaler med axelband för att se snygga och rena ut.

Ljusrosa V-ringad tröja och svarta chinos

Ljusrosa V-ringad tröja och svarta chinos
källa

Detta är en mycket enkel och intressant outfit. Den har en feminin känsla tack vare det rosa livstycket och den har även den luftiga känslan tack vare den avslappnade chinos. En ljusrosa tröja med V-ringad, svarta chinos och svarta balettkläder att polera.

Vit ärmlös v-ringad blus och svarta slim fit byxor

vit V-ringad ärmlös blus och svarta slim fit byxor
källa

Vanligtvis kommer svarta chinos i form av byxor med raka ben. Men ibland kan du se smala svarta chinos som ger dig en extra snygg och snygg look. För styling kan du bära den med en vit ärmlös blus och svarta spetsiga klackar för en elegant och professionell affärs-casual look.

Ljusrosa teddyjacka med knutna chinos

Ljusrosa teddyjacka med chinos med muddar
källa

För att se mysig och vacker ut, överväg att bära en ljusrosa lätt överdimensionerad teddyjacka över en vit polotröja. Kombinera dem med svarta chinos med muddar. Bär loafers i svart läder för att få skorna att se snyggare ut. Bär slutligen en svart smal axelväska för att komplettera outfiten.

Skinnjacka med svart skjorta och chinos

Skinnjacka med svart skjorta och chinos
källa

Här är en väldigt cool och mörk helsvart outfit. Det är bara kul att ha helt svart då och då. För att uppnå denna snygga look kan du bära en svart button down skjorta och en svart skinnjacka. Bär dem med svarta chinos med muddar och svarta glidsandaler för att se avslappnade och snygga ut på samma gång.

Chunky Turtleneck Chunky tröja med svarta chinos


källa

För att se mysig och ungdomlig ut kommer här en outfit som är lätt att ta på sig som du kanske vill prova. Bär helt enkelt en grå polokrage för toppen. Kombinera den med svarta chinos med muddar och vita sneakers. För att ta den här outfiten till nästa nivå, rocka en clutchväska i vitt läder för att se ännu mer elegant ut.

Bär den med en vit skjorta och en gråmelerad kofta

vit skjorta och gråmelerad oversized cardigan
källa

Här är en annan mycket bekväm business casual look. För att uppnå detta kan du bära en vit button down skjorta och en något överdimensionerad gråmelerad kofta. Kombinera dessa plagg med svarta chinos med muddar och vita sneakers. Bär en liten quiltad handväska i svart läder för att komplettera din outfit med en elegant touch.

Bär den med en grå ribbad kofta och vita prickiga prickar

grå ribbad kofta och vit prickig t-shirt
källa

Här är en avslappnad men unik outfit. En vit prickig skjorta och en grå ribbad kofta klär upp din outfit perfekt. Kombinera dem med svarta chinos och vita loafers för att se mer stilfulla och unika ut.

Vit kavaj med tryckt sidenblus och svarta chinos

vit kavaj med tryckt sidenblus och svarta chinos
källa

För en mer ladylike och sofistikerad business casual look kan du bära en färgglad sidenblus med en vit kavaj som topp. Bär den med svarta chinos och svarta balettklackar i mocka för att fullända din look.

Jag hoppas att du gillar de svarta chinosoutfitidéerna som jag har valt ut åt dig. Dessa outfitidéer kan hjälpa dig att hitta några snygga outfits för jobbet. Ge det ett försök och ha kul styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*