Home / Stil / Hur man bär svarta jeans med knäna
Hur man bär svarta jeans med knäna

Hur man bär svarta jeans med knäna

För dig som älskar att bära jeans finns det två huvudtyper av jeans som du kommer att älska. Den ena är de mörkblå skinny-jeansen och den andra är boyfriend-jeansen. Finns det något mellan det förra eleganta föremålet och det senare i väns stil? Ja, det är de svarta knäjeanen och låt oss prata om hur man stylar dem idag. För det första är de väldigt lätta att styla och dra av. De är vanligtvis bara subtilt rivna för att ge din outfit rätt strävhet. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för svarta jeanskläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Vit oversized t-shirt med svarta slitna jeans


källa

Låt mig börja den här listan med coola och ungdomliga outfitidéer med en ledig streetoutfit. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en vit lite överdimensionerad t-shirt löst stoppad. Bär den med svarta jeans med slitna knä och ett par ljusgrå och vita låga sneakers i canvas för en avslappnad och fräsch look.

Slim fit svart t-shirt och matchande skinny jeans med slitna knän

svart slim fit t-shirt med matchande skinny jeans med reva i knäet
källa

För att se extra snygg och smal ut är det ett bra och logiskt drag att bära en helsvart outfit. Bär en svart slim fit t-shirt för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par chelseaboots i svart läder för skorna. Lägg till en ljusrosa läderhandväska till denna look för en damliknande touch.

Vit V-ringad spetsblus och svarta skinny jeans med en reva i knäet

vit V-ringad blus och svarta skinny jeans med reva i knäet
källa

För att uppnå denna konstnärliga och stilfulla look kan du bära en vit chiffongblus med långa ärmar med knytdetaljer på toppen. Kombinera den med svarta skinny-jeans med slitna knä för att se extra lång och smal ut. Bär ett par ankelstövlar i svart läder med en svart fedora för att sätta en konstnärlig touch till din outfit.

Blush rosa ullkavaj i kombination med en svart och vit randig t-shirt med scoop neck

Blush rosa ullkavaj i kombination med en svart och vit randig t-shirt med scoop neck
källa

För att forma denna snygga och damliknande lagerdräkt kan du bära en svart-vit randig t-shirt med scoop-neck och en rödrosa ullkappa överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans med ett slitet knä. Bär till skorna ett par stövlar i svart läder och en svart stickad mössa för att fullända outfiten på ett mysigt och stilrent sätt.

Vit skinnjacka med grå cropped tröja och svarta jeans

vit skinnjacka med grå cropped tröja och svarta jeans
källa

För att uppnå denna snygga och unika svartvita outfit kan du bära en grå cropped bodycon-tröja med en vit bikerjacka i läder överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna, bär ett par svarta läder stövlar med öppen tå för att se unika och mörka ut.

Grå oversized t-shirt med svarta jeans och sandaler

grå oversized t-shirt med svarta jeans och sandaler
källa

För att skapa denna luftiga och uppfriskande look kan du bära en grå oversized t-shirt med svarta slitna skinny jeans som kärnan i outfiten. Para ihop dem med ett par svarta flip flops. Lägg till en svart crossbody-väska i läder och en vit diskettmössa för att göra denna outfit extra snygg och konstnärlig.

Grå stickad off shoulder tröja med svarta slitna jeans

grå stickad off shoulder tröja med svarta slitna jeans
källa

För att uppnå denna diskreta sexiga look kan du bära en grå stickad tröja för att visa upp ditt vackra nyckelben och axel. Kombinera toppen med svarta skinny jeans. För skor, använd ett par grå stövlar i mocka för att se både feminin och elegant ut.

Svart tröja med trasiga jeans och sandaler

svart tröja med slitna jeans och glidsandaler
källa

Här är en avslappnad och snygg svart outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. Du kan helt enkelt bära en svart stickad tröja med avslappnad passform med svarta skinny jeans med ett slitet knä. Bär svarta sandaler istället för stövlar för att se mer avslappnad och luftig ut. Lägg till en handväska i svart läder för att se chic ut.

Blå jeansjacka med grå t-shirt och slitna jeans

blå jeansjacka med grå t-shirt och slitna jeans
källa

Detta är en mycket ungdomlig och stilig lagerdräkt perfekt för avslappnade sammankomster. Bär en grå oversized t-shirt med en ljusblå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita low-top sneakers för att sätta en sportig touch till looken.

Ärmlös svart-vitrandig topp med mock-neck i kombination med jeans i höga höjder

ärmlös topp med svart-vitrandig ståkrage och jeans i högt höjd
källa

Det här är en outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut. Bär en svart och vit randig ärmlös topp med skenhals för toppen. Kombinera den med svarta skinny-jeans med hög midja för att visuellt höja din midja. Bär vita sneakers för att avsluta outfiten på ett rent och uppfriskande sätt.

Vit V-ringad t-shirt, elfenbenskavaj och stövlar

vit v-ringad t-shirt, elfenbensvart och stövlar
källa

För att skapa denna avslappnade affärsdräkt kan du bära en vit V-ringad t-shirt med en kavajjacka i elfenben eller ljusrosa för att skapa snygga lager. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Ett par ankelstövlar i svart läder och en svart crossbody-väska med fransar är ett par bra skor för att avsluta din ensemble.

Svart tjock tröja med trasiga jeans och filthatt

svart chunky tröja med trasiga jeans och filthatt
källa

Kombinera en svart chunky stickad tröja med svarta trasiga skinny jeans för att fullborda denna konstnärliga helsvarta outfit. Enbart denna kombination kan redan få dig att se lång och smal ut. Lägg till ett par ankelstövlar i svart läder och en svart filthatt för att göra denna outfit mer konstnärlig och unik.

Svart bikerjacka i skinn med slitna jeans i slim fit

svart bikerjacka i skinn med slitna jeans i slim fit
källa

För att uppnå denna snygga och lite mörka look kan du bära en svart t-shirt med en svart bikerjacka i skinn överst. Kombinera dem med slitna svarta slim fit-jeans. Bär ett par vita och svarta sneakers för att se lite mer avslappnad ut.

Jag hoppas att du gillade idéerna med svarta denimkläder som jag just delade med dig i manuset ovan. Se om dessa outfits kan få dig att se lång och smal ut som förväntat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*