Home / Stil / Hur man bär svarta korta stövlar
Hur man bär svarta korta stövlar

Hur man bär svarta korta stövlar

För dig som tycker att spetsiga klackar är lite för formella för denna smak är de svarta korta stövlarna ett väldigt bra alternativ. Med korta stövlar menar jag stövlar som är stövletter eller till och med kortare. Även om du vill ha spetsiga klackar kan korta stövlar få dig att se snyggare ut på hösten eller vintern. De är extremt lätta att styla och avtagbara också. De går vanligtvis bra med alla kläder du bär, från casual till business casual till formell. För att visa dig fler sätt att styla dem har jag samlat ihop några riktigt snygga svarta ankelkängor till dig.

Svarta ribbade skinny jeans med korta stövlar i svart mocka


källa

För att starta den här listan med snygga outfitidéer, börjar jag med en väldigt avslappnad streetoutfit. Som ni ser går de svarta korta stövlarna väldigt bra till svarta skinny jeans. Bär helt enkelt en lite överdimensionerad vit t-shirt eller en grå t-shirt för att komplettera den enkla och snygga outfiten.

Vit cape med tribaltryck, skinny jeans och svarta korta boots

vit cape med tribaltryck, skinny jeans och svarta korta boots
källa

Låt oss nu titta på en mer damlik och tillgänglig look som använder en cool lagerteknik. För att forma denna look kan du bära en svart t-shirt med en vit tribal cape. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta beskurna stövlar för att fullända outfiten på ett rent och snyggt sätt.

Vit skön v-ringad tröja, minikjol med paljetter och svarta korta stövlar

vit skön v-ringad tröja, minikjol med paljetter och svarta korta stövlar
källa

För att se mer slående ut kan det ofta hjälpa dig att lägga till ett glänsande element till din outfit. Du kan till exempel bära en vit tröja med V-ringad avslappnad passform med en minikjol i rosa guld med paljetter. Kombinera dessa plagg med korta stövlar i svart mocka och en handväska i svart läder för att komplettera den chica looken.

Grå skinnjacka med fuskpälskrage och korta skinnstövlar

grå skinnjacka med fuskpälskrage och korta skinnstövlar
källa

För att se ännu snyggare ut kan du bära några läderplagg för att förvandla din outfit till en cool och mörk. Du kan till exempel bära en svartvit mönstrad tröja med en grå skinnjacka överst. Kombinera dem med svarta läderbyxor och korta svarta läderstövlar för att fullborda den coola looken.

Grå oversized t-shirt med svarta skinny jeans och korta boots

grå oversized t-shirt med svarta skinny jeans och korta boots
källa

Här är en väldigt enkel men snygg outfit som verkligen passar dig som har en besynnerlig karaktär. För att uppnå denna look, bär helt enkelt en grå oversized t-shirt med svarta skinny jeans och en svart crossbody-väska. Kombinera dem med svarta korta läderstövlar för att se snygga och snygga ut.

Svarta klackskor, skinnjacka och grå maxi bodycon klänning

svarta klackskor, skinnjacka och grå bodycon maxiklänning
källa

För att se snygg och chic ut, välj ett par kortklackade stövlar. Du kan till exempel bära ett par svarta korta läderstövlar och en grå bodyconklänning i bomull med hög slits. Kombinera dessa plagg med en svart skinnjacka för att se ännu snyggare och mörkare ut.

Bär den med en rödrosa ribbad tröja och en svart bomberjacka

källa

För att se damliknande och stilig ut på samma gång bör du bära både stövlar och ett rosa element. Du kan till exempel bära en röd och rosa polokrage med en polokrage och en svart bomberjacka överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta korta stövlar i mocka.

Korta läderstövlar med svart kavaj och minikjol

korta läderboots med svart kavaj och minikjol
källa

Du kan också bära stövlar till kontoret som en del av din affärsdräkt. Till exempel, för att uppnå en svart och elegant look, kan du bära en svart kavaj med en vit blus för toppen. Kombinera dem med en svart minikjol och korta stövlar i svart läder för att komplettera den nästan helt svarta outfiten.

Vit blommig stickad tröja, svarta skinnleggings och korta mockaboots

vit blommig stickad tröja, svarta läderleggings och korta mockaboots
källa

Här är en outfit som du kan bära som både en business casual outfit och en street outfit. För att skapa denna look kan du bära en vit blommig stickad tröja över en svart button down skjorta för toppen. Bär dem med svarta läderleggings och svarta mockaboots för att fullända outfiten på ett feminint och stilrent sätt.

Bär den med en vit topp och en svart bomberjacka

vit topp och svart bomberjacka
källa

Här är ytterligare en chic outfit som du kan ha på dig både till jobbet och leken. Bär en vit långärmad t-shirt med en svart bomberjacka för denna outfit. Bär dessa plagg med blå skinny jeans och svarta stövlar med beskurna mocka för en ren och avslappnad look.

Lång ribbad tröja i grå halsringad med leggings och svarta korta stövlar

grå halsringad långribbad tröja, leggings och svarta korta stövlar
källa

Kryddan av att bära leggings är att bära dem med en crop top som om leggingsna vore skinny jeans. Ett mycket bättre sätt att styla dem är att kombinera dem med en lång topp, som den här grå ribbade långa tröjan i kolhals här. Kombinera dem med korta stövlar i svart mocka för att göra den här outfiten mysig och lättillgänglig.

Svart och vit prickig blus med korta stövlar

svartvit prickig blus med korta stövlar
källa

För att få en nästan helt svart look utan att se mörk ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en svart och vit prickig skjorta för toppen. Det gör outfiten mycket enklare än att bära en solid svart skjorta. Kombinera toppen med svarta skinny manschetter och svarta stövlar för att fullborda looken.

Svart semi-transparent mini-swingklänning med läderkantade korta stövlar

svart halvgenomskinlig miniklänning med korta läderstövlar
källa

Här är en superchic outfit som är lite tuffare. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en svart miniklänning med skira ärmar och ett par korta svarta läderstövlar med några tuffa silverdubbar. En svart crossbody-väska i läder med flera dubbar är ett elegant komplement till din look.

Grön lång tröja med slitna skinny jeans och mockaboots

grön lång tröja med slitna skinny jeans och mockaboots
källa

För att få en uppfriskande och mysig look kan du helt enkelt bära en grön lång chunky stickad tröja med blå ribbad skinny jeans. Bär svarta mockastövlar med dina skor för att fullborda looken.

Svarta korta stövlar med skinnjacka och gråa skinny jeans

svarta korta stövlar med skinnjacka och gråa skinny jeans
källa

För att se snygg och snygg ut kan du bära en svart skinnjacka med en svart och vit randig långärmad t-shirt överst. Kombinera dem med gråa smala jeans och korta svarta mockastövlar för att se snygga och rena ut.

Jag hoppas att du gillar idéerna med svarta korta kängor som jag just nämnde för dig. Som du kan se kan du bära dessa outfits ganska naturligt och ta av dem relativt lätt. Prova det bara så kommer du att bli förvånad över hur snygg du kan se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*