Home / Stil / Hur man bär Tie Dye långärmad skjorta
Hur man bär Tie Dye långärmad skjorta

Hur man bär Tie Dye långärmad skjorta

Låt oss idag prata om ett väldigt kreativt ämne som du förmodligen aldrig föreställt dig. Det är ingen överraskning att du har burit en button-down skjorta tidigare, men vad sägs om en långärmad tie-dye skjorta? Jag tror inte det och låt oss se om du gillar det. Det råder ingen tvekan om att det är ganska svårt att styla och dra av. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för långärmade skjortor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Rosa och vit långärmad skjorta med tie dye och svarta skinny jeans


källa

För att börja med den här listan med superunika och lekfulla outfitidéer, ska jag visa dig en relativt lätt att bära business casual outfit. För att skulptera denna look, rocka en vit och rosa långärmad skjorta med en avslappnad passform. Kombinera den med vita skinny jeans. Bär ett par svarta balettkläder för dina skor för att fullborda looken.

Ljusblå och vitrandig chambray långärmad skjorta med rosa shorts

ljusblå och vitrandig chambray långärmad skjorta med rosa shorts
källa

Det här är en ganska cool och elegant outfit för avslappnade häng. För att uppnå det här utseendet kan du bära en ljusblå långärmad chambray-skjorta som innehåller några subtila vita tie-dye-detaljer. Kombinera skjortan med ljusrosa minishorts och ett par vita sneakers för en uppfriskande finish.

Blå och rosa chiffong Tie Dye långärmad skjortklänning med choker

långärmad skiftklänning i blå och rosa chiffong med choker
källa

För att skapa denna vackra och kvinnliga affärs-casual outfit som till och med kan betraktas som en cocktailparty-outfit, kan du bära en knappfärgad rosa blå chiffong långärmad skjortklänning som fokuspunkten för looken. Bär den med ett par svarta klackar med öppen tå för en elegant och elegant look.

Rutig svart och vit tie-dye skjorta med choker

svartvit rutig tie-dye skjorta med krage
källa

Detta är en väldigt kreativt designad button down-skjorta som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. För att forma denna look kan du bära en svart och vit rutig tunikaskjorta avslutad med subtila lager tie-dye-detaljer. Kombinera skjortan med läderbyxor och svarta mockaklackar. Lägg till en svart choker till outfiten för att se extra snygg ut.

Rosa och vit knappad långärmad skjorta och smala jeans

rosa och vit långärmad skjorta med knappar och skinny jeans
källa

För att uppnå denna damlika och glada look kan du bära en rosa och vit skjorta med knytband som kärnan i outfiten. Kombinera den med vita skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du bära ett par svarta balettkläder för att se rena och eleganta ut.

Marinblå och vit Tie Dye Color Block Skjortaklänning

Mörkblå och vit tie-dye klänning i tie-dye färg
källa

Kombinera en marinblå miniklänning och vit blockskjorta för att komplettera denna enkla och damlika outfit. Du kan enkelt kombinera den med vita sandaler för att se uppfriskande och attraktiv ut. För att se mer chic ut kan du lägga till en handväska i vitt läder till mixen.

Blå och svart Tie Dye långärmad miniskjortklänning med Fedora-hatt

blå och svart tie-dye långärmad miniklänning med filthatt
källa

För att forma denna superchica cocktailparty-outfit kan du bära en svart och blå långärmad skjortklänning med rynkad midja och en nedsänkt V-ringning. Kombinera klänningen med ett par svarta klackar. Om du inte vet hur du ska avsluta, bär en svart filthatt.

Blå & vit tribaltryckt Tie Dye skjortklänning

blå och vit batikklänning med stamtryck
källa

För att se mer mogen och damlik ut, här är en outfit att bära på ett cocktailparty. För att uppnå denna look, kan du bära en blå och vit tribal stil långärmad skjortklänning. Kombinera den med ett par sandaler med nakenklack. Om du vill bära en väska, prova en crossbody-väska med kamelfransar för att se mer luftig ut.

Vit och blå tie-dye skjorta med halvärmar och chinos med vida ben

vit och blå halvärmad skjorta och chinos med vida ben
källa

För att se söt och chic ut på samma gång är det här en avslappnad outfit som du kanske vill prova. Bär en vit och blå halvärmad skjorta. Kombinera den med vita byxor med vida ben. För skorna, använd ett par spetsiga stövlar i guldmetallic för att komplettera outfiten med en glänsande touch.

Blush rosa tribal tryck långärmad chiffongblus med veckad kjol

Blush rosa långärmad chiffongblus med tribaltryck och veckad kjol
källa

Det här är inte precis en tie-dye skjorta, men den ser ganska lik ut, så jag bestämde mig för att ta med den i listan här för jämförelse. Det är en rodnad rosa tribal-tryckt långärmad chiffongskjorta här. Du kan kombinera den med en veckad svart midikjol. Bär ett par svarta balettkläder för att fullborda looken.

Svart och blå tie-dye klänning med rynkad midja och pådragbara sandaler

svart och blå tie-dye klänning med rynkad midja och slip-on sandaler
källa

För att uppnå denna enkla och rena look kan du bära en marinblå och ljusblå bred randig skjortklänning med en rynkad midja som fokuspunkten för din outfit. Kombinera den med svarta sandaler för att fullborda den luftiga looken.

Vit och svart Tie Dye T-shirt Mini Skater Dress

Vit och svart Tie Dye T-Shirt Mini Skater Klänning
källa

För att forma denna enkla och diskreta sexiga outfit som låter dig visa upp dina långa ben, kan du helt enkelt bära en vit och svart mini-skater-t-shirtklänning. Kombinera den med ett par vita klackar med öppen tå för en uppfriskande look.

Chiffongblå och vit Tie Dye-skjorta med en svart minikjol

Blå och vit chiffong slipsskjorta med svart minikjol
källa

För att hjälpa dig att jämföra en långärmad skjorta med en ärmlös skjorta, här är en outfit som visar skillnaden i känsla. För att skapa denna uppfriskande look kan du helt enkelt bära en vit och blå ärmlös chiffongblus med en tie-dye-färg. Kombinera den med en svart minikjol för skater och svarta balettkläder.

Här är idéerna med långärmade skjortor som jag ville dela med dig. Prova dem och ha kul att se unika och vackra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*