Home / Stil / Hur man bär tow chinos vardagligt
Hur man bär tow chinos vardagligt

Hur man bär tow chinos vardagligt

När det kommer till chinos är det många som förknippar dem med kläder för affärsmässiga eller formella arbetskläder. De verkar inte ha något med fritidskläder att göra. Sanningen är att du också kan uppnå en ung och elegant casual look om du verkligen är uppmärksam på hur du stylar dem rätt. Jeans är fortfarande min favoritplagg för kausala outfits, ingen tvekan om det. Men det är alltid bra att lägga till variation i din vardagliga outfit. Du har 365 dagar om året. Du vill prova olika saker inte för att överraska människor utan för att göra dem glada bara genom att ha roligt. I det här blogginlägget ska jag dela med mig av några av mina favoritsätt att bära chinos vardagligt.

Grå långärmad t-shirt med mörkblå chinos

Marinblå chinos grå långärmad t-shirt outfit
källa

Låt mig börja med en enkel outfit som passar alla årstider. Bär helt enkelt en grå långärmad t-shirt med marinblå chinos och vita sneakers. I kallt väder kan du helt enkelt lägga till en svart trenchcoat till outfiten.

Bred randig t-shirt med beige chinos

bredrandig t-shirt beige chinos
källa

Hur enkel den här outfiten än kan verka är den en bra demonstration av hur tonala element kan balansera din outfit. Du kanske har märkt att den vita t-shirten har några breda ränder som passar perfekt till de beiga chinos. Bär ett par tonala sandaler eller ankelboots för att komplettera denna outfit perfekt.

Vit västtopp med transparent överdrag

beige chinos vit väst topp skirt överlägg
källa

Vid första anblicken ger det två stora fördelar att bära beige chinos. För det första är färgen så subtil att den inte drar bort fokus från toppen av din kropp. För det andra är de vanligtvis bara byxor med raka ben som är ganska lätta att ta av för alla kroppstyper. För att återgå till den här outfiten, som ett chict och avslappnat sätt att bära de beige chinos, kombinera dem med en vit västtopp med ett skirt överlägg och ankelstövlar i läder. Missa inte de små detaljerna som läderarmband, bälten och rullade chinos för att få dina ben att se längre ut.

Vit t-shirt och chinos med låg midja

chinos i vit t-shirt med låg midja
källa

Denna outfit ser väldigt enkel ut men är faktiskt en lågmäld sexig outfit. De chinos och sandalerna med låg midja fokuserar på den övre delen av din kropp. Därför kan du bära något vackert och subtilt sexigt, som en halvren vit t-shirt. Det coolaste med den här outfiten är att ingen kommer att tro att du anstränger dig för att se sexig ut. De attraheras bara av dig utan att veta varför.

Solbrända chinos med en svart beskuren t-shirt

Tan Chinos Black Crop Top
källa

Jag delade precis några outfitidéer som inkluderar vita toppar helt enkelt för att dessa chinos är lätta att bära med vita toppar. Om du vill prova en svart topp måste du nog ägna lite mer uppmärksamhet åt kombinationen av färg och snitt för att undvika obalans. Som ett bra exempel består denna outfit av en svart beskuren t-shirt och bruna chinos. Rulla ihop dina chinos och koppla ihop dem med slip-on sneakers i canvas. För fler outfitidéer för liknande skor, se vårt blogginlägg om att bära canvasskor för kvinnor.

Horisontell randig T-shirt & vita chinos

horisontellt randig t-shirt med vita chinos
källa

Jag tror ibland att man kan bära vita jeans och vita chinos omväxlande. Jeansen ser faktiskt bättre ut än chinos med casual outfits, men chinos är ofta mer bekväma att ha på sig. Så det är inte illa att ha ett val. För att bära de vita chinos avslappnat kan du bära en långärmad mörkblå och vit horisontellt randig t-shirt. Kombinera outfiten med svarta och vita canvasskor.

Olivgröna chinos med vit tröja

olivgrön chinos vit tröja
källa

En annan populär färg för chinos är olivgrön. Färgen i sig verkar väldigt tilltalande att titta på, så att styla den vardagligt är ganska lätt. Du kan enkelt kombinera de gröna chinos med en vit tröja och vita sneakers. Om du vill lägga till lite karaktär till outfiten kan du bära chukka boots istället.

Bär den med en grå tröja över en rutig skjorta

grå chinoströja med rutig skjorta
källa

Som en vacker avslappnad outfitidé med hjälp av några lagertrick, kan det förmodligen få dig att se smalare och längre ut. Du vill bära en rutig skjorta och varva den med en grå tröja. Kombinera dem med chinos med muddar och plattor med fleeceskor. Jag älskar den perfekta balansen i den här outfiten som uppnås med det perfekta lagret. Det är bara att prova för det är inte så svårt att dra av. Se bara till att du har detaljerna och rätt balans.

Bär den med en långärmad vit och ljusgrå randig t-shirt

svart chino vit ljusgrå randig t-shirt
källa

Det enklaste sättet att styla svarta chinos är att bära en vit topp. För en liten twist kan du bära en vit och ljusgrå randig t-shirt. En tunn rem kan också hjälpa till att balansera alla delar.

Korta chinos med grå stickad tröja

grå passform chinos stickad tröja outfit
källa

Det är väldigt intressant att löst sittande grå chinos faktiskt får dig att se lite sportig ut. Det måste vara för att det påminner mig om de grå joggarna. En ljusgrå kabeltröja och grå chinos med muddar gör en bra ledig outfit. Kombinera dem med vita sneakers för att fullända outfiten.

Lila t-shirt med grå chinos

lila skjorta grå chinos outfit
källa

Hur enkel den här outfiten än verkar, gör färgkombinationen den till min favoritoutfitidé på listan. Tre enkla delar nämligen den lila t-shirten, gråa chinos med muddar och vita sneakers passar perfekt ihop.

Kortskurna chinos med jeansskjorta

Denimskjorta beige chinos
källa

Så det kan hävdas att en skjorta inte är en del av detta blogginlägg som fokuserar på vardagskläder. Jag skulle hävda att jeansskjortan ligger rakt på gränsen mellan casual och business casual. Sammanfattningsvis borde det definitivt se bra ut. Kombinera helt enkelt jeansskjortan med chinos med muddar och svarta plattor för denna outfit som är lämplig för både affärs- och vardagliga sammankomster.

Jag hoppas att du gillar listan med casual chinos-idéer som jag har sammanställt. Försök. Det kan finnas några av dem som ser riktigt bra ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*