Home / Stil / Hur man bär trasiga jeansshorts
Hur man bär trasiga jeansshorts

Hur man bär trasiga jeansshorts

För dig som vill se extra pojkaktig och stilig ut är det väldigt enkelt att bära slitna jeansshorts. De trasiga detaljerna på dina shorts ger lite strävhet och seghet till den ungdomliga känslan som kommer med shorts. Bonuspoängen är att det är svårt att skruva ihop en outfit som är byggd runt henne. De är med andra ord väldigt lätta att styla och dra av. De kan vara så enkla som att bära en vit t-shirt med trasiga jeansshorts, eller snyggare genom att ersätta t-shirten med en chiffongblus. För att visa dig hur du stylar dem bättre har jag samlat några riktigt bra idéer för ripped jeans shorts outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit button down skjorta, grå kavaj och ljusblå jeansshorts


källa

Du ser en väldigt fin och cool lista med outfitidéer och jag börjar med en snygg och uppfriskande business casual outfit. Bär en vit skjorta med knappar och en grå casual kavaj som är något överdimensionerad till toppen. Kombinera dem med ljusblå jeansshorts. Bär ett par ljusgrå stövletter i mocka till skorna för att fullända den fantastiska looken.

Grå t-shirt med ljusblå jeansshorts

grå t-shirt med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en superminimal och avslappnad look som är perfekt för en avslappnad häng. Bär bara en grå kortärmad t-shirt med avslappnad passform för toppen. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. För skor, bär ett par vita sneakers eller vita sandaler för att se utvilad och ungdomlig ut.

Svart V-ringad blus och kraftigt slitna mini jeansshorts

V-ringad svart blus och kraftigt slitna mini jeansshorts
källa

För att skapa denna snygga och damlika affärsdräkt är det avgörande att lägga till lite rosa läder till outfiten. Till exempel, för att skapa denna look, bär en svart v-ringad blus och ljusblå jeansshorts. Para ihop henne nu med en ljusrosa läderhandväska och sandaler för att fullända looken.

Svart kortärmad t-shirt med blå shorts

svart kortärmad t-shirt med blå shorts
källa

För att skapa denna snygga streetlook kan du bära en svart t-shirt som kärnan i outfiten. Kombinera den med blå jeansshorts. Bär ett par svarta loafers i mocka för att få skorna att se eleganta och unisex ut. Lägg slutligen till en crossbody-väska i svart läder för att se elegant och sofistikerad ut.

Svart blus med slitna shorts och vita glidsandaler

svart blus med slitna shorts och vita glidsandaler
källa

För att se smal och avslappnad ut är det här en trevlig affärsdräkt som du kanske vill prova. Bär en svart V-ringad knapplös skjorta för toppen. Kombinera den med gråa, dåligt slitna minijeansshorts. För resten av outfiten kan du bära vita sandaler och en rosa läderhandväska för att fullända looken.

Svart cropped ärmlös topp i kombination med ljusblå jeansshorts från Boyfriend

Svart cropped ärmlös topp med ljusblå boyfriend jeansshorts
källa

Detta är en väldigt enkel och diskret sexig outfit som du kanske vill ha på dig för att gå ut med vänner. Bär en svart ärmlös topp med mock-neck som är något avskuren till toppen. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Ett par vita glidsandaler kommer att ge en uppfriskande touch till din outfit.

Grå longline vindjacka med vit tryckt t-shirt och minishorts

grå vindjacka med långt koppel, vit tryckt t-shirt och minishorts
källa

För att forma denna snygga och luftiga lagerdräkt kan du bära en långgrå vindjacka med en vit och svart grafisk t-shirt. Kombinera dessa plagg med blå jeansshorts. För skorna, bär ett par svarta klackar med öppen tå för att se elegant och chic ut.

Svart och vit randig kavaj med vit blus och slitna mini jeansshorts

svart och vit randig kavaj med vit blus och mini jeansshorts
källa

Det här är en ganska unik och konstnärlig affärsdräkt som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit V-ringad blus och en svartvit randig beskuren och skräddarsydd kavaj. Kombinera dem med blå jeansshorts. Bär svarta klackar med spetsiga tår i läder för att se elegant och feminin ut.

Ljusrosa och vit skjorta med blommigt tryck och blå jeansshorts

blek rosa och vit blommig skjorta och blå jeansshorts
källa

För att se mer uppfriskande och lättillgänglig ut är det en mycket trevlig idé att bära något ljusrosa. I det här fallet väljs en ljusrosa och vit blommig skjorta med en avslappnad passform som passar bra med blå jeansshorts. Bär ett par kungsblå balettkläder för skorna för att skapa en super iögonfallande look.

Svart långärmad tröja med ljusblå shorts

svart långärmad tröja med ljusblå shorts
källa

För att få den enkla och klassiska outfiten som är bra att bära på hösten kan du helt enkelt bära en svart ribbad tröja med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med himmelsblå jeansshorts. Bär ett par vita low-top sneakers för att sätta en avslappnad touch till din outfit.

Vit t-shirt med svart kavaj och ljusblå jeansshorts med bälte

vit t-shirt med svart kavaj och ljusblå jeansshorts med bälte
källa

Detta är en klassisk svartvit outfit med en liten twist. Vanligtvis är den svarta kavajen och den vita t-shirten tillsammans med mörkblå skinny jeans. Den här gången byts jeansen ut mot ljusblå slitna jeansshorts. Lägg till ett svart läderbälte och ett par svarta och vita sneakers i canvas för att hålla dig avslappnad och stilig.

Grå kofta från Heather med en svart cropped grimstopp

gråmelerad kofta med svart, kortskuren halterneck
källa

För att skulptera denna diskreta sexiga och ungdomliga look kan du bära en svart avskuren grafisk grimstopp med en grå cardigan. Kombinera dem med blåa minishorts i hög höjd denim. Bär ett par vita glidsandaler till skorna för att få outfiten att se mer avslappnad och ungdomlig ut. Bär ett silverarmband för en glänsande touch.

Vit unhidden slim fit skjorta med knappar och blå jeansshorts

vit slim fit skjorta med blå jeansshorts
källa

För en uppfriskande och minimal affärscasual-look kan du bära en vit skjorta med knappar och blå slitna mini jeansshorts. Bär ett par ljusrosa plattor för att se avslappnad och lättillgänglig ut.

Här är idéerna för slitna jeansshorts som hjälper dig att se extra snygg och tuff ut. Prova dem för att ta fram den unga sidan i dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*