Home / Stil / Hur man bär tryckta leggings
Hur man bär tryckta leggings

Hur man bär tryckta leggings

Mycket ofta pratar jag om många outfitidéer som fokuserar på antingen topparna eller byxorna. Leggings och strumpor används mest för att tillföra det lilla extra. Mycket intressant, jag vill prata om något helt tvärtom för det här blogginlägget. Jag undersöker hur du kan se fantastisk ut genom att sätta ihop en outfit med de tryckta leggings som fokus. Jag ska ge dig några av de bästa tipsen om vad du ska ha på dig med tryckta leggings.

Tryckta leggings med knähöga stövlar och långärmad vit t-shirt


källa

Ett av de bästa och enklaste sätten att styla leggings som är färgglada och iögonfallande är att bära dem med något vitt över sig. På så sätt kan du undvika besvärliga färgkombinationer när du bär leggings som har många slumpmässiga färger. Denna outfit består av en långärmad vit t-shirt, de tryckta leggings och en vit stickad halsduk. Bär knähöga läderstövlar eftersom de coola faktorerna i läderstövlar perfekt balanserar slumpmässigheten hos leggings.

Ljusblå t-shirtklänning med tryckta leggings och knähöga stövlar

ljusblå t-shirt klänning tryckta leggings
källa

För att vara ärlig, som nämndes i den tidigare outfitidén, har du inte mycket val av färger för din topp. Om du inte vill ha en vit topp kan du bära något väldigt vitt som en ljusblå t-shirtklänning. I likhet med den tidigare outfiten, lägg till en touch av strävhet genom att bära de knähöga stövlarna.

Bär med marin kofta & u-hals svart t-shirt

mörkblå cardigan med leggings
källa

Istället för att välja ett par printade leggings i många färger kan du välja svarta och vita leggings. På så sätt kan du bära den med en svart t-shirt och en mörkblå kofta. Om du inte vet hur du ska avsluta, komplettera denna outfit med knähöga kängor i svart läder.

Bär den med en ljusblå tröja och knähöga stövlar

ljusblå tröja med knähöga boots med tryckta leggings
källa

Här är en annan outfitidé som kombinerar den ljusblå toppen och färgglada leggings. Bär helt enkelt de tryckta leggingsen med en ljusblå tröja och kalvstövlar. Bär eventuellt en vit stickad mössa för en touch av söthet.

Jeansjacka & oversized vit t-shirt

Oversized leggings i jeansjacka med t-shirttryck
källa

Printade leggings passar också bra med en överdimensionerad vit t-shirt. Bär en figursydd jeansjacka för ett bra förhållande så att du inte ser för slarvig ut. Bär ankelstövlar för att komplettera den avslappnade outfiten.

Blommiga leggings med vit långärmad t-shirt och stövlar

Blommiga leggings, vit långärmad t-shirt
källa

Dessa leggings har ett unikt utseende med vit som huvudfärg med några tryckta rosmönster. Kombinera helt enkelt leggings med en vit långärmad t-shirt och knähöga läderstövlar.

Blommiga leggings med svart skinnjacka

blommig leggings svart skinnjacka
källa

När det kommer till blommiga leggings som använder svart som huvudbakgrundsfärg, är det lätt att bestämma sig för vad man ska ha på sig. Du kan nästan föreställa dig leggings som svarta skinny jeans. Du kan helt enkelt bära dem med en svart tröja och en skinnjacka för toppen. Bär ett par ljusrosa klackar precis som du skulle med svarta skinny jeans.

Svart blus & blommiga leggings

oversized svarta leggings med långa ärmar och svart t-shirt
källa

Vit är som sagt en färg som är säker att bära med ljust tryckta leggings, de andra två är gråa och svarta. Mer specifikt ska jag prata om den svarta toppen för denna outfit. Även om jag skulle hävda att en vit topp ser mycket mer uppfriskande ut än en svart topp i en situation som denna, så finns det en mer mystisk känsla i svart. Bär en svart blus som toppen för denna outfit och kombinera den med de tryckta leggings och rosa klackar.

Bär den med en grå tröja med kåpa och bruna knähöga stövlar

Grå Cowl Neck Tröja Med Blommönster
källa

En tröja med halsringning kan ge lite variation till din outfit, men du måste göra det rätt för att undvika att se konstig ut. Ett bra exempel är att bära en grå tröja med halsringning, tryckta leggings och bruna knähöga stövlar.

Kamouflagetryckta leggings och grå cardigan

Como printad leggings grå cardigan
källa

Om du vill bli kreativ med mönstren i de tryckta leggings, prova de kamouflerade leggings. Kombinera den med en vit t-shirt och en grå cardigan.

Bär leggings med blått och vitt tryck med Tiffany Blue Tee

blå tryckta leggings tiffany t-shirt
källa

Jag måste inkludera denna outfitidé bara på grund av den kreativa användningen av färg. Den tiffanyblå t-shirten passar bra till de blå och vita leggings med tryck.

Blommiga leggings med en oversize vit och svart rutig kavaj

oversized rutig kavaj med blommiga leggings
källa

Här är en annan outfitidé som inkluderar de blommiga leggings. Kombinera dem med en överdimensionerad rutig vit kavaj. Komplettera outfiten som är ett lågmält sätt att klä sig med röda klackar.

Bär med Royal Blue Tee & Black Cardigan

kungsblå leggings med t-shirttryck
källa

Om du är så äventyrlig att du vill testa att bära printade leggings i andra färger än vitt, svart och grått och du är säker på att du kan styla färgglada outfits så ska du prova denna outfit. Bär leggings med en kungsblå t-shirt, en svart kofta och svarta knähöga stövlar i läder. Kolla in vårt andra blogginlägg för fler kungsblå outfitidéer.

Bär den med en vit stickad tröja med brun väst

vit stickad tröja klänning tryckta leggings
källa

Här är ytterligare ett exempel på att bära en vit stickad tröja med färgglada tryckta leggings. Kombinera en brun väst med matchande stövlar för att ge en liten twist.

Grå topp med fladdermusärmar och blommiga leggings

grå leggings med fladdermusärmar
källa

Kommer du ihåg tricket med att bära en lös, figursydd topp med klackar för en feminin look? Det kan du göra genom att bära en grå tröja med fladdermusärmar och tryckta leggings och klackar.

Jag hoppas att du gillar listan med idéer för tryckta leggingsoutfits som jag har sammanställt. För att vara ärlig så är de inte lika lätta att dra av sig som idéer om jeansjackor, till exempel. De tryckta leggings är bara en av de saker som ser bra ut på vissa människor och besvärliga på andra. Så jag rekommenderar starkt att du provar dem och se vilken grupp människor du tillhör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*