Home / Stil / Hur man bär tulpanklänning
Hur man bär tulpanklänning

Hur man bär tulpanklänning

Jag har redan pratat om tulpankjolen och visat dig hur unik och vacker den kan få dig att se ut. Idag ska jag visa er något väldigt likt som du kan bära till både cocktailpartyn eller som vardagliga outfits. Dagens ämne är Tulpanklänningen. I grund och botten har den två egenskaper: den höga, låga, tulpanliknande fållen och den inverterade tulpanformen, vilket gör den till en mindre slimmad version av en bodycon-klänning. För att bättre visa dig hur du stylar den har jag samlat ihop några av de bästa tulpanklänningsoutfitidéerna för dig. Låt oss ta en titt.

Ljusrosa V-ringad midi-tulpanklänning


källa

För att starta den här listan med vackra outfitidéer, ska jag visa dig en väldigt enkel men ändå drömsk outfit som du till och med kan bära som en brudtärnaoutfit. För att skapa denna fantastiska look kan du bära en ljusrosa v-ringad midi-tulpanklänning. Kombinera den med ljusrosa spetsiga klackar med eleganta paljettdetaljer för att se extra damliknande ut.

Asymmetrisk tulpanklänning med vit midja och smockad midja

vit grimklänning med rynkad midja och asymmetrisk tulpanklänning
källa

Låt oss nu titta på en snyggare outfit som du kanske vill ha på ett cocktailparty. Klänningen här är en vit halterneck midi tulpanklänning med lite asymmetrisk design. Kombinera den med ljusrosa ankelband med öppen tå och en handväska i svart läder för att fullända din look.

Silver Metallic bältad veckad minitulpanklänning

silvermetallic veckad minitulpanklänning med skärp
källa

Denna glänsande outfit är uppenbarligen något du kan bära på ett cocktailparty för att sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära denna silvermetallic-veckade minitulpanklänning. Kombinera den med ett silver ankelband med öppna klackar för att fullborda denna anmärkningsvärda och iögonfallande outfit.

Ljusrosa långärmad minitulpanklänning

Blekrosa långärmad minitulpanklänning
källa

För att se diskret och vacker ut på ett cocktailparty är det väldigt lätt att bära en långärmad miniklänning som får dig att se bra ut och få det att se ut som att du inte riktigt försöker. Du kan till exempel bära en ljusrosa långärmad tulpanklänning med ljusrosa klackar med öppen tå för att fullborda en minimal look.

Vit minitulpanklänning med blommönster och vingmotiv

vit minitulpanklänning med kepsärmar och blommönster
källa

För dig som vill bli lite mer kreativ och välja något annat än en enfärgad klänning, kan du bära något lite mer uppfriskande som denna White Cap Sleeve Floral Print Tulip Dress. Ett par ljusrosa ankelband med öppen tå är den perfekta finishen på denna outfit.

Ärmlös, ärmlös miniklänning med blommönster med kofta

ärmlös miniklänning och kofta i svart och vitt blommönster
källa

För att se lite mer mogen och feminin ut på ett cocktailparty eller bal kan du bära en jacka över din klänning. Du kan till exempel bära en svart kofta över en ärmlös minitulpanklänning med svarta och vita blommor. Bär svarta strumpor och svarta balettkläder för att se ännu mer damlika ut.

Ljusgrå axelbandslös tubklänning i tulpan

Ljusgrå axelbandslös Tulip-klänning
källa

Här är en väldigt sexig klänning som du måste visa upp dina axlar och ben. I detalj är det en ljusgrå mini tulpan tubklänning med skärp. För att skapa en stilig men ändå ungdomlig outfit kan du bära en paljettkoppling i silver och ett ankelband i silver med öppen tå för att fullborda looken.

Marinblå v-ringad midi-tulpanklänning

Mörkblå midi tulpanklänning med V-ringning och skärp
källa

Om du letar efter en mycket diskret och sofistikerad outfit, då har du kommit till rätt ställe. Här är en väldigt balanserad och djupt utseende V-ringad midi-tulpanklänning i marinblått som inte får dig att sticka ut men ändå får dig att se tillräckligt vacker ut. Kombinera helt enkelt klänningen med svarta sandaler med axelband för en extra elegant touch.

Röd långärmad omlottklänning med linning

röd miniklänning med långa ärmar och midja
källa

Vad sägs om något ljusrött för en mycket slående look utan att behöva visa för mycket hud? Du kan till exempel bära den här röda omlottklänningen med mini tulpaner långa ärmar. Klänningen är så iögonfallande och vacker i sig. Bär bara svarta klackar med öppen tå för att komplettera outfiten på ett enkelt och snyggt sätt.

Knälång båtringad klänning med blommönster i marinblå och orange

Knälång klänning med mörkblått och orange blommönster
källa

För dig som har snygga nyckelben men känner för att bära en klänning från axeln är lite för långt utanför din komfortzon. Kanske kan du bära en klänning med båthals istället. Här är till exempel en vacker tulpanklänning med en marinblå och orange blommig halsringning. Bär den med ljusrosa sandaler med remmar med öppen tå för att fullända din look.

Knälång tulpanklänning med röd halsringning

Knälång tulpanklänning med röd halsringning
källa

Jag vet att många av er skulle älska att bära en röd klänning på ett cocktailparty eller bal eftersom det är en så populär och iögonfallande färg. Här är en annan klänning du kanske vill ha på dig. Det är en röd tulpanklänning med halsringning. Kombinera den med ljusrosa klackar med öppen tå för en vacker och damliknande outfit.

Röd Spaghetti Strap Sweetheart Neckline Tulpanklänning

röd tulpanklänning med spaghettiband och sweetheart-ringning
källa

Låt oss nu titta på en annan attraktiv het röd outfit. Men den här gången är det en lite sexig outfit. Den röda klänningen här är en miniklänning med spaghettiband, sweetheart tulpan. Para ihop den med svarta klackar med öppen tå och ankelrem för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Blå ärmlös minitulpanklänning med rosa klackar

blå ärmlös minitulpanklänning med rosa klackar
källa

Det här är en väldigt minimal och diskret outfit som fortfarande ser väldigt bra ut tack vare den vackra kombinationen av djupblått och rosa. För att uppnå denna look, bär en djupblå ärmlös minitulpanklänning och kombinera den med neonrosa öppna klackar med remmar för att se extra feminin ut.

Vit tulpanklänning med djup V-ringning

vit tulpanklänning med djup V-ringning
källa

För att se oskyldig och sexig ut på samma gång, bär den här djupa v-ringade knälånga vita tulpanklänningen. För att skapa en väldigt minimal look i klänningen kan du helt enkelt bära ett par vita klackar med öppen tå för att förvandla den till en helvit outfit.

Svart minitulpanklänning med draperad vinröd kappa

svart minitulpanklänning med vinröd kappa
källa

Denna outfit är en bra demonstration av hur man bär en tulpanklänning på jobbet. För att uppnå denna eleganta och vackra look kan du bära en svart ärmlös minitulpanklänning och bära en vinröd lång kappa över den. Guld spetsiga klackar ser elegantare ut för skorna.

Jag hoppas att du gillar tulpanklänningsoutfitidéerna som jag just nämnde för dig. Det är alltid kul att utöka sin outfitportfölj lite. Prova dessa outfits och du kanske hittar något som verkligen passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*