Home / Stil / Hur man bär veckade palazzobyxor
Hur man bär veckade palazzobyxor

Hur man bär veckade palazzobyxor

För dig som bara bär jeans hela tiden, du går miste om jättekul. Det finns faktiskt många olika typer av byxor som kan vara en del av en väldigt unik outfit. Idag ska jag prata med dig om hur man stylar de veckade palazzobyxorna. De är kanske inte lika lätta att styla som jeans, men med lite vägledning kan du bära dem vackert. Med det i åtanke har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med plisserade palazzobyxor för att få en bra start. Låt oss nu titta på idéerna.

Vit off the shoulder chiffongtopp med veckade palazzobyxor


källa

För att börja listan tänker jag dela med mig av en minimalistisk och ursnygg helvit outfit. Bär helt enkelt en off the shoulder-vit chiffongblus med vita veckade palazzobyxor för en riktigt luftig look. Bär sandaler med nakna klackar och en liten silverhandväska för att lägga till extra elegans till outfiten.

Svart västtopp med rosa veckade palazzobyxor

svart väst top crepe plisserade palazzo byxor
källa

De veckade palazzobyxorna kan stylas som en maxikjol. De kan bäras väldigt vardagligt och naturligt. Som ett exempel kan du bära en svart västtopp med rosa veckade palazzobyxor. Var väldigt kreativ när du kombinerar bitarna med gepardlägenheter för att fullborda denna enkla och chica look.

Rosa t-shirt med ljusrosa palazzobyxor

rosa t-shirt ljusrosa palazzobyxor
källa

Detta är en vacker, damliknande rosa outfit. Bär helt enkelt en rosa t-shirt med ljusrosa palazzobyxor. Komplettera outfiten med en rosa handväska och rosa klackar för den feminina helrosa looken.

Röda veckade byxor med en väst med tryck i svart och vitt

röda veckade byxor, svartvit tryckt västtopp
källa

Om du verkligen vill se slående ut, då bör du bära dessa röda veckade palazzobyxor, som är särskilt bra för sommaren. Du kan bära de röda byxorna med en svart och vit printad västtopp, ljusrosa klackar och en svart clutchväska för att uppnå denna ljusa och eleganta sommarlook.

Svarta palazzobyxor med vit oversized t-shirt

svarta palazzobyxor vit oversized t-shirt
källa

För en helt underbar look intill kan du bära en vit oversized t-shirt med svarta palazzobyxor och vita sneakers. Så länge t-shirten är gjord av ett kraftigt, tjockare tyg, skulle den här outfiten se minimal och uppfriskande ut.

Vit spetsväst topp med rosa veckade byxor

vit spetsväst över rosa veckade byxor
källa

Till skillnad från den unga söta looken från den tidigare outfitidén är denna outfit mycket mer feminin och mogen. Bär en vit spetstopp med rosa veckade byxor och nakna klackar för en diskret sexig look som inte kräver mycket hud för att visa. Denna outfit är bäst för att träffa vänner.

Svart ärmlös stickad tröja med vita byxor

svart ärmlös stickad tröja vita byxor
källa

Denna outfit är elegant och kan bäras till jobbet. Bär en svart ärmlös stickad tröja till toppen. Den ärmlösa tröjan har vuxit i popularitet genom åren, då passformen och ärmlösa snittet ofta visar upp kurvorna på överkroppen väldigt fint. Bär den med en svart topp, vita palatsutslag och svarta klackar med ankelband. Bär en elegant svart clutch för att fullborda denna vackra arbetsoutfit.

Grön tweedkavaj med röda veckade palazzobyxor

grön tweed kavaj röda veckade palazzobyxor
källa

Att sätta ihop grönt och rött är inte lätt. De kan se ut som en julgran om du inte gör det rätt. Den här outfiten ser fantastisk ut och du kan försöka imitera den och se hur den fungerar. Bär en grön tweedkavaj över en svart blommig blus till toppen. För nederkant bär röda veckade palazzobyxor med gröna klackar. Om du bara har på dig grönt och rött, brukar de inte gela ihop så bra. I det här fallet spelar den svarta plånboken en viktig roll för att koppla ihop delarna.

Vit t-shirt med marinblå byxor

vit t-shirt marinblå byxor
källa

För en luftig och avslappnad look kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med mörkblå veckade byxor. Lägg till ett par sandaler med nakna klack och ett snyggt brunt läderbälte för att hålla midjan hög och synlig för en lång och smal look.

Vit spetstopp och rosa byxor med en väst i chiffong

vit spets topp rosa byxor chiffong väst
källa

Tittar man noga så dök den här outfiten upp tidigare i det här blogginlägget, men den var utan väst. Jag vill bara lägga till den här outfiten till listan här för att påpeka att ibland kan en väst vara väldigt magisk och kan omedelbart ändra stilen på en outfit på några sekunder. För att uppnå denna look kan du bära en vit spetstopp med rosa veckade palazzobyxor och nakna klackar. Bär västen i chiffong för att ge en elegant och luftig touch till outfiten. Halsbandet och armbanden i guld ger mycket karaktär till helhetslooken.

Tiffany Blue C-ringad C-ringning och rosa plisserade Palazzo byxor

Tiffany Blue V-ringad beskuren topp Rosa plisserade Palazzo byxor
källa

Denna topp är en mycket unik och vacker Tiffanyblå V-ringad topp med en tvättad skörd. Du kan kombinera den med rosa veckade byxor och ljusrosa sandaler med klackar. Bär eleganta silverarmband för att fullborda denna minimalistiska men ändå underbara outfit.

Vita palazzobyxor med vit chiffongskjorta med knappar

Vit Palazzo Pants Chiffong Button Up Skjorta
källa

För en feminin look kan du kombinera de vita palazzobyxorna med ett annat feminint plagg, den vita chiffongskjortan med knäppning. Bär sandaler med nakna och svarta klackar och en svart clutchväska för att sätta färg på denna stilrena outfit.

Vita byxor med vit kraftig tröja med trekvartsärmar

vita byxor tjock tröja med trekvartsärm
källa

För att bära de veckade byxorna mer stilrent kan du välja en som bara är sparsamt veckad. Bär de vita plisserade byxorna med en vit tre fjärdedels ärm chunky tröja för en snygg och lite baggy look. Bär en svart handväska för en cool svartvit look.

Svart djup V-ringad topp och grå palazzobyxor

svartgrå palazzobyxa med djup V-ringning
källa

Hur motsägelsefullt det än låter är den här outfiten ett sexigt sätt att klä sig på. Om du är chef eller chef, överväg en sådan outfit om du måste gå på en årlig företagsmiddag eller liknande. Bär helt enkelt en svart V-ringad topp, grå veckade palazzobyxor och svart ankelrem med öppen tå. Detta är en minimal outfit som också är kraftfull och sexig.

Vita palazzobyxor med långärmad randig t-shirt

vita palazzo byxor långärmad cropped randig t-shirt
källa

För en fräsch look, bär en svart och vit randig långärmad beskuren t-shirt med vita palazzobyxor. Bär en rosa clutch och ett silver halsband för att lägga till några söta detaljer.

Här är idéerna för plisserade palazzobyxor som jag vill dela med dig. Som du kan se är många av dessa outfits lätta att ta av sig. Ge det ett försök och ha kul styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*