Home / Stil / Hur man bär vindjacka byxor
Hur man bär vindjacka byxor

Hur man bär vindjacka byxor

När vi pratar om vindjackor brukar vi prata om vindjackorna. Det finns en sådan sak som vindjacka som väldigt få pratar om. Gissa vad de är. Ja, de är helt enkelt löparshorts gjorda av samma material som vindjackan. Windbreakerbyxorna är med andra ord semi-reflekterande löparbyxor gjorda av nylon eller liknande material. Låt mig nu prata om hur man stylar dem genom att visa dig några riktigt häftiga idéer för vindjackabyxor som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Vit kort sweatshirt med svart vindjacka


källa

För att starta den här listan med sportiga och avslappnade outfitidéer vill jag först visa dig en väldigt enkel outfit som du enkelt kan se sportig och vacker ut med. Bär bara en vit lätt beskuren tröja. Kombinera den med en svartvit vindjacka. Bär ett par vita löparskor för skorna. Bär en vit baseballkeps för att fullborda den coola looken.

Svart crop top med matchande vindjacka och vita sneakers

svart crop top med matchande vindjacka och vita sneakers
källa

Om du vill se lite mörkare och stiligare ut är det en bra idé att använda svart som basfärg. Du kan till exempel bära en svart crop top med en svart löparjacka. Kombinera dem med ett par vita låga löparskor för att fullända outfiten med stil.

Svart kort t-shirt med kungsblå vindjacka byxor

svart kort t-shirt med kungsblå vindjacka byxor
källa

För att uppnå denna mycket vackra och ungdomliga träningsoutfit, här är vad du vill göra. Bär en svart lätt beskuren t-shirt med en kungsblå vindjacka i nylon. Bär ett par vita löparskor för skorna. Du kan bära den här outfiten inte bara för jogging, utan också för avslappnade mötesplatser.

Vit crop top tillsammans med grå glänsande nylonbyxor

vit crop top med grå, blank nylon löparshorts
källa

Här är en annan väldigt enkel och lågmäld sexig löparoutfit. Bär en vit sporttopp med en vindjacka i silver i nylon till denna outfit. Kombinera den med ett par vita löparskor med hög topp. Denna outfit är speciellt designad för dig som har lagt ner mycket möda på att få en smal midja.

Marinblå crop top med himmelsblå vindjacka byxor

Marinblå crop top med himmelsblå vindjacka byxor
källa

Det här är en träningsoutfit som ser väldigt vintage ut som är rolig att ha på sig då och då. För att forma denna look kan du bära en marinblå beskuren t-shirt med en himmelsblå vindjacka med resår i midjan. För skorna, bär ett par vita och svarta vintage low top sneakers som passar perfekt till resten av outfiten.

Svart jacka med vit tunn vindjacka

svart jacka med vit slimmad vindjacka
källa

Detta är en ganska stilig och till och med lite konstnärlig svartvit gatulook. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit vindjacka över en vit t-shirt. Kombinera den med en vit slimmad vindjacka. Bär ett par svarta high-top sneakers för skorna för att fullända looken.

Vit kort t-shirt med svarta löparshorts med sidoslits

vit kort t-shirt med svarta löparshorts med sidoslits
källa

Det här är en ganska stilig och lite edgy outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på gymmet. För att skapa denna outfit kan du helt enkelt bära en vit beskuren t-shirt av en vit sport-bh-topp. Kombinera den med svart-vitrandiga joggingbyxor med sidoventiler. För skorna, bär ett par grå och vita sneakers för att komplettera outfiten.

Vit crop top med svarta träningsbyxor

vit crop top med svarta träningsbyxor
källa

För att få denna diskreta sexiga outfit som överraskande nog får dig att se chic och sportig ut på samma gång, kan du börja med en avskuren vit västtopp med spaghettiband. Kombinera den med en svart och vit randig vindjacka. Bär ett par vita klackar med ankelband med öppen tå och en vit baseball för att komplettera din outfit på ett unikt och vackert sätt.

Svart och vit horisontell randig axeltröja med vindjacka tights

svart och vit horisontell randig axeltröja med vindjacka tights
källa

För dig som har ljus hy är det ett bra sätt att se anständigt sexig ut att bara visa lite hud på dina axlar och nyckelben. Du kan också bära en svart och vit horisontell randig tröja med smal passform över den. Kombinera den med smala löpartights med en svart vindjacka. Bär svarta och vita löparskor för att se ren och stilig ut.

Svart vindjacka med matchande löparbyxor

svart vindjacka med matchande löparbyxor
källa

Detta är en väldigt ren och cool svart outfit som du kan dra av dig väldigt lätt. För att uppnå denna coola look kan du bära en svart vindjacka med en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta löparshorts i nylon. För skor, bär helt enkelt ett par svarta och vita löparskor för att fullborda outfiten på ett rent och snyggt sätt.

Vitt cropped linne med kungsblå och rosa vindjacka

vitt cropped linne med kungsblå och rosa vindjacka
källa

Detta är en mycket iögonfallande sportig outfit fylld med chockerande och vintagefärger. För att skapa denna fantastiska outfit som bara är rolig, kan du bära en vit crop top med en kunglig blå och en chockerande rosa vindblocksbyxa. Bär vita sneakers med en rosa basebollkeps för att dra av looken.

Röd och grå vintage vindjacka och matchande löparshorts

röd och grå vintage vindjacka och matchande löparshorts
källa

För att uppnå den slående, glödande looken, här är vad du kanske vill göra. Bär en vit t-shirt med en ljusröd och gul grafisk vindjacka. Kombinera dessa bitar med en matchande röd vindjacka i nylon. Bär vintage vita löparskor med låga toppar för att fullborda looken.

Rosa sportjacka med blå vindjacka

rosa sportjacka med blå vindjacka
källa

För att uppnå denna vackra rosa och blå look kan du bära en vit t-shirt med en rosa vindjacka. Kombinera den med en blågrön tunn vindjacka. För skorna, bär ett par vita låga löparskor för att fullborda den coola looken.

Här är idéerna för vindjackabyxor som får dig att se riktigt bra ut. Prova dem och piffa upp dina löpar- och streetoutfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*