Home / Stil / Hur man bär vinröda jeans
Hur man bär vinröda jeans

Hur man bär vinröda jeans

Låt mig börja det här blogginlägget med en enkel fråga. Vilka jeansfärger har du just nu i din garderob? blå så klart. Kan även vara svart, grå och vit. Idag ska jag prata om hur du också bör överväga att ha en i din garderob och det är de vinröda jeansen. Det är faktiskt ganska lätt att styla de vinröda jeansen. Du kan i princip behandla dem som svarta jeans och du kommer med största sannolikhet att se några bra och överraskande resultat. Ändå, här är några riktigt bra vinröda denimoutfitidéer att basera dina outfits på. låt oss dyka in

Crepe mocka blazer med vinröda jeans

Blazer vinröda jeans i crepemocka
källa

Vinröda jeans är bra för att se djupare och mer feminin ut. De är nästan som svarta jeans, men med den där lilla extra feminina twisten. Här är ett exempel på en snygg och vacker look du kan bygga runt ett par vinröda skinny jeans. Kombinera den bara med en rosa button down skjorta och crepe mocka blazer. Komplettera din outfit med ljusrosa plattformsklackar.

Chambray skjorta med knappar och vinröda skinny jeans

Chambray button up skjorta vinröda skinny jeans
källa

Om jag ska välja en färg som passar bäst till vinrött är mitt bästa val den ljusblå. Som ett exempel på en outfit som använder en sådan färgkombination, bär helt enkelt en chambray-skjorta och stoppa in den i vinröda skinny jeans. Lägg till ett par ljusgrå oxfordskor i mocka till ekvationen.

Avslappnad vit tröja och vinröda skinny jeans

vita löst sittande vinröda skinny jeans
källa

För att uppnå en uppfriskande och avslappnad look kommer här en outfit som kan göra just det och som framför allt är väldigt lätt att ta av. Bär en avslappnad vit tröja till toppen med en grå och vit rutig halsduk. Bär dem med vinröda jeans och grå stövlar i mocka med öppen tå för en feminin touch.

Bär den med en vit t-shirt med tryck och en svart kavaj

vit tryckt t-shirt svart kavaj
källa

För att uppnå en stilren och avslappnad look kan du använda en vit tryckt t-shirt. Och som många av er kanske redan vet, kan en t-shirt med tryck och en svart kavaj i smal passform vanligtvis få dig att se smal och elegant ut. Kombinera dessa plagg med vinröda skinny-jeans och svarta mockastövlar för att se djupa och sofistikerade ut.

Vinröda jeans med ljusgul skjorta och svart kavaj

Burgundy jeans ljusgul skjorta svart kavaj
källa

Här är en business casual outfit som är perfekt för kontoret. Du bör prova detta speciellt om du är uttråkad med vad du har på dig till jobbet varje dag. För att uppnå denna look, bär en ljusgul button down skjorta och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med vinröda skinny jeans och vinröda spetsiga klackar för att komplettera outfiten på ett enkelt och elegant sätt.

Bär den med en chambray-skjorta och en brun skinnjacka

Chambray skjorta brun skinnjacka
källa

Om du vill ha lite tuffhet och strävhet i din outfit är det här vad du ska prova. Bär en skjorta med chambray-knäppning och en brun skinnjacka till toppen. Kombinera dem med vinröda skinny jeans och matchande spetsiga klackar. Den bruna skinnjackan ska kunna uppnå önskad seghet.

Svart stickad tröja och vinröda skinny jeans

svart stickad tröja vinröda skinny jeans
källa

Om du bara letar efter en väldigt diskret outfit som fortfarande ser åtminstone anständig ut kan du prova denna minimala outfit. Bär helt enkelt en svart chunky stickad tröja och vinröda jeans med raka ben. Kombinera dem med svarta high-top sneakers för att sätta en snygg touch till outfiten.

Bär den med en vit t-shirt och en quiltad jacka i svart läder

vit t-shirt kort svart quiltad jacka i skinn
källa

För en glamorös och feminin look som är perfekt för dejting, kan du uppnå detta genom att bära en vit t-shirt med en beskuren vadderad svart skinnjacka och en scarf i fuskpäls på toppen. Kombinera dem med vinröda skinny jeans och svarta mockaboots för en feminin touch som gör dig mer tillgänglig.

Bär med Chambray skjorta och vit lång kappa

vit chambray skjorta lång kappa
källa

Färgen vinrött är en ganska neutral färg som du också kan använda för att skapa en damliknande eller stilig outfit beroende på vilka bitar och färger du lägger in i mixen. Som ett exempel på en tuff look kan du uppnå detta genom att bära en chambray boyfriend-skjorta med vinröda jeans, en vit lång kappa och grå stövletter.

Svart och vit prickig skjorta tillsammans med vinröda jeans

Svart och vit prickig skjorta vinröda jeans
källa

Låt oss se vad som händer när du lägger till ett snyggt mönster till outfiten. Du kan till exempel bära en svart och grå prickig skjorta med knappar och vinröda jeans för att se unik och vacker ut. Du kan lägga till en extra feminin touch genom att bära ett par grå mockaklackar.

Bär din med svarta tröjor och stövlar i mocka

svart tröja ankelboots i kamelmocka
källa

För en enkel men lite mer sofistikerad look kan du bära en svart tröja med en leopardmönstrad halsduk. Kombinera dem med vinröda skinny-jeans och korta stövlar i kamelmocka för att komplettera denna eleganta och enkla outfit.

Vinröda jeans med en ljusrosa ribbad kofta

Vinröd denim ljusrosa ribbad kofta
källa

Ett sätt att skapa en luftig look är att bära en oversized cardigan. I det här fallet väljs en ljusrosa kofta med en ribbstickad. Den är ihopkopplad med en vit tröja och vinröda skinny jeans. För skorna, använd ett par nakna ankelstövlar med snörning för att se mer feminin och unik ut.

Bär den med en vit långärmad t-shirt och en jeansväst

vit långärmad t-shirt jeansväst
källa

För en avslappnad och lite pojkaktig look kan du bära en lite oversized vit långärmad t-shirt med jeansväst överst. Kombinera dem med vinröda skinny-jeans och mockaboots i kol för lite djup och stil.

Grå och vit ullkavaj med vinröda jeans

grå och vit ull blazer vinröd jeans
källa

Detta är ett mycket intressant försök att para ihop en grå och vit ullkavaj med en kamouflagesjal. Resultatet ser förvånansvärt bra ut och passar bra ihop. Komplettera resten av outfiten med en vit västtopp, vinröda jeans och svarta mockaboots.

Vinröda skinny jeans med grå stickad tröja och båtringning

Burgundy skinny jeans grå stickad tröja med båthals
källa

Om du vill klä dig som en minimalist, här är en speciell outfit för dig. Kombinera bara de vinröda skinny-jeansen med en grå chunky stickad tröja och svarta mockaboots. Stick ut från mängden naturligt med denna enkla outfit.

Jag hoppas att du tycker att dessa vinröda jeansoutfitidéer är användbara. Om du gillar det här blogginlägget är chansen stor att du också kommer att ha nytta av de andra blogginläggen på denna sida. Låt oss kolla upp dem innan du går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*