Home / Stil / Hur man bär vintage jeans med hög midja
Hur man bär vintage jeans med hög midja

Hur man bär vintage jeans med hög midja

Jag tror det är säkert att säga att de flesta av er gillar att bära jeans och det är ingen tvekan om att de smala jeansen med låg midja kan få dig att se väldigt snygg och smal ut. Men vill du se mer unik ut kan du även prova de högmidjade vintagejeansen. Vanligtvis kommer de i ljusblått. För att se mer vintage ut är de vanligtvis rakt skurna, lätt tvättade och viktigast av allt, inte slitna som boyfriendjeans. För att bättre visa dig hur du stylar dem avslappnat och stilfullt har jag sammanställt en lista över de bästa vintage-outfitidéerna för jeans med hög midja. låt oss dyka in

Vit V-ringad t-shirt och vintagejeans med hög midja


källa

Vanligtvis ser jeansen med hög midja bäst ut som en del av en mycket enkel outfit. För att börja med den här listan med outfitidéer, ska jag visa dig ett väldigt enkelt men snyggt sätt att bära dem. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit V-ringad t-shirt och ett halsband i boho-stil. Bär dem med vintage jeans med hög midja och bruna sandaler med remmar för att fullända looken.

Vit t-shirt med rund hals och blå vintage jeans med raka ben i hög midja

Vit t-shirt med rund hals och blå vintage jeans med raka ben i hög midja
källa

Detta är en annan mycket enkel outfit. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en lite överdimensionerad vit t-shirt med rund hals och para ihop den med högmidjade, raka ben jeans. Bär sandaler med nakna klackar för att lägga till en feminin touch till looken. Bär en kungsblå clutch för en mer slående look.

Leopardmönstrad skjorta med knäppning och blå skinny-jeans med hög midja

Leopardmönstrad skjorta och blå skinny jeans med hög midja
källa

För att uppnå denna lite sofistikerade och eleganta look, bär en leopardmönstrad blus med knappar på toppen. Kombinera den med blå skinny jeans med hög midja för att se extra smal och smal ut. Bär ankelstövlar i svart mocka med dina skor för att lägga till lite extra stil till din outfit.

Röd och svart tryckt skjorta med vintage jeans med hög midja och muddar

röd och svart tryckt skjorta med högmidjade vintagejeans med muddar
källa

Detta är en väldigt vintagelook inte bara på grund av jeansen utan också på grund av vintagelooken med den röda och svarta tryckta button down-skjortan. Kombinera skjortan med blå jeans med hög midja och ett läderbälte. Bär vita platåsandaler för att se mer uppfriskande och unik ut.

Ljusgrön sidentröja med blå jeans med hög midja

Ljusgrön sidentröja med blå jeans med hög midja
källa

För att få en vintagelook, kanske du vill ha några unika färger som har den sällsynta retrokänslan. Limegrönt är en av dessa speciella färger. För att forma denna outfit kan du bära en ljusgrön sidentröja med vintage jeans med hög midja och blå muddar. Bär balettkläder med grått och vitt tryck för att komplettera din outfit med stil.

Blå button down skjorta och specialtvättade vintagejeans

blå button down skjorta och specialtvättade vintagejeans
källa

Dessa jeans är väldigt unika då de har ett speciellt tvättmönster som också gör dem till ett prickigt jeans. För att styla detta föremål kan du helt enkelt bära en ljusblå skjorta med knappar på toppen. Kombinera den med en brun handväska i läder och leopardmönstrade klackar för att fullända looken.

Bär den med en vit halvärmad tröja med mock-neck

vit tröja med fuskringning och halvärmar
källa

Här är en väldigt minimal och uppfriskande vit och ljusblå look. För att uppnå detta kan du bära en vit tröja med en mock neck för toppen. Kombinera den med blåa jeans och ett skärp. Bär vita sandaler med rem med dina skor för en uppfriskande touch.

Regnbågsfärgad randig t-shirt med vintagejeans med hög midja

Regnbågsfärgad randig t-shirt med vintagejeans med hög midja
källa

För att se gladare och fräschare ut är det lätt att bära fler färger. Du kan till exempel bära den här regnbågsfärgade horisontella randiga kortärmade tröjan. Kombinera den med blå jeans med hög midja och vita sneakers för att se både avslappnad och attraktiv ut.

Blush rosa ärmlös skjorta med knapp och blå jeans med manschett

Röd rosa ärmlös skjorta med knappar och blå jeans med muddar
källa

Detta är en mycket intressant vintagelook som inkluderar både vintagejeans och accessoarer. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös rosa och vit skjorta med knapp nertill med en blå manschett med hög midja. Svarta klackar med öppen tå och ett vintage rosa pannband är limmet som för samman denna outfit.

Roséguld camisole med hög midjade blå jeans

roséguld topp med blå jeans med hög midja
källa

Här är en outfit som perfekt visar hur man tar av sig en sidenskjorta. För att uppnå denna enkla och diskreta sexiga look kan du bära en roséguld sidenskjorta med blå vintagejeans med hög midja. Bär ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att lägga till en feminin touch till den minimala looken.

Vinröd camisole med vintagejeans med hög midja

Vinröd camisole med vintagejeans med hög midja
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar en camisole. Men den här gången är känslan mer aggressiv och mindre feminin främst på grund av färgskillnaden. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vinröd topp med högmidjade blåjeans med muddar. Bär ankelstövlar i svart läder för att se snyggare ut.

Bär den med en svart grimtopp och vita high-top sneakers

svart grim top och vita high-top sneakers
källa

Även om jeansen ser vintage ut ser den här outfiten riktigt trendig ut tack vare resten av outfiten. För att uppnå denna enkla och snygga look kan du bära en svart grimtopp och para ihop den med blåjeans med hög midja, muddar. Para ihop dessa bitar med ett par High Top White Converse för att fullborda looken.

Bär den med en Heather Grey Chunky Sweater och en svart filtmössa

gråmelerad, tjock tröja och svart filthatt
källa

Detta är en mycket unik och konstnärlig outfit som också ser ganska mysig och attraktiv ut. För att skapa den här outfiten kan du koppla ihop en grå chunky stickad tröja med ljusblå jeans med hög midja. Kombinera dem med vita Chelsea-stövlar i läder och en svart fedora för att lägga till en konstnärlig touch till utseendet.

Svart polokrage med blå jeans med hög midja och muddar

svart polokrage med blå jeans med hög midja
källa

För att uppnå den här mysiga vintagelooken kan du bära en stickad tröja med polokrage i svart. Kombinera den med blå jeans med hög midja och ett brunt läderbälte. Bär ankelstövlar i svart läder för skorna för att fullborda denna härliga vintagelook.

Vit t-shirt med blå vintagejeans med hög midja

vit t-shirt med hög midja blå vintage jeans
källa

Det här är förmodligen det enklaste sättet att styla vintagejeans med hög midja. Bär bara en vit t-shirt med dina blå jeans. Se bara till att den vita t-shirten är av hög kvalitet annars skulle outfiten se väldigt slarvig ut överlag. Kombinera med crepe oxford skor för en unik och elegant touch.

Här är några riktigt vackra vintageoutfitidéer med hög midja som jag vill dela med dig. Inte bara är vintagelooken rolig, jeansen med hög midja får dig också att se längre och smalare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*