Home / Stil / Hur man bär vintage skjorta
Hur man bär vintage skjorta

Hur man bär vintage skjorta

Att klä vintage ibland är både vackert och roligt. För att uppnå en sådan look hjälper en vintageskjorta mycket. Ändå är det ganska svårt att tydligt definiera vad en vintageskjorta är. Det handlar mer om känslan än specifikationerna. För att bara nämna funktioner kan det vara färgerna som ser vintage ut eller det kan vara det tryckta mönstret som ser vintage ut. Ibland är det byxorna eller shortsen som är ihopkopplade med skjortan som får skjortan att se vintage ut. För att ge dig en ännu bättre uppfattning om hur du stylar den, har jag samlat några av de bästa idéerna för vintageskjortoutfiter åt dig. låt oss dyka in

Ljusgrön vintageskjorta med blå jeans med hög midja


källa

När jag ska välja en färg som har en vintagelook är den limegröna färgen lätt ett av mina toppval. För att uppnå denna enkla men ändå iögonfallande look kan du helt enkelt bära en ljusgrön button-down skjorta med ärmar upprullade och instoppade i ljusblå jeans med hög midja. Kombinera dem med vita sneakers för en avslappnad finish.

Vintage rostryck marinblå och röd skjorta med skinny jeans

Vintage rosa tryckt mörkblå och röd skjorta med skinny jeans
källa

Denna skjorta med knäppning har en vintage-look på grund av den speciella kombinationen av färg och tryckt mönster. I detalj är det en lite överdimensionerad vintageskjorta med ett marinblått och rött rosmönster. Kombinera den med ljusblå skinny jeans och ett par svarta och vita high-top sneakers för att fullborda den intressanta och vackra looken.

Vintage skjorta med rosentryck och jeansshorts med hög midja

Vintage skjorta med rosentryck och jeansshorts med hög midja
källa

Här är en annan tröja med rostryck. Men den här gången är det en svart, röd och blå skjorta som fortfarande ser vintage ut. För en extra vintagelook kan du stoppa in skjortan i blå högmidjade rullade jeansshorts. Kombinera dem med vita sneakers för att fullända outfiten på ett rent och enkelt sätt.

Mörkblå och röd vintageskjorta med korta ärmar och svarta skinny jeans

Mörkblå och röd vintageskjorta med korta ärmar och svarta skinny jeans
källa

Som du kan se av de två sista outfitsna är rosen ett vanligt inslag för att få din skjorta att se vintage ut. Här är en mörkblå och röd rosa knappad kortärmad skjorta. Du kan kombinera den med svarta skinny jeans, svarta strumpor, svarta oxfordskor och en svart filthatt för att skapa denna stilfulla och lite sofistikerade look.

Simpsons tryckt chambray vintage skjorta med svarta jeans

Simpsons tryckt chambray vintage skjorta med svarta jeans
källa

Ibland är allt du behöver för att se vintage ut en grafik på din skjorta som folk kan känna igen och som är väldigt elegant och ikonisk. Det kan vara ett klassiskt band, en klassisk film eller i det här fallet en klassisk tecknad film. Skjortan här är en Chambray-skjorta i vintage Simpsons-tryck. Kombinera den med svarta jeans och vita sneakers för en enkel och kreativ look.

Brun tryckt vintage skjorta med knappar i kombination med jeans med hög midja

brun tryckt vintage button-down skjorta och slitna jeans med hög midja
källa

För en vintage och stilren look kan du bära en brun tryckt button-down skjorta och stoppa in den i ljusblåa jeans med hög midja med rivna muddar. Att bära ett svart bälte ger outfiten en retrotouch. Svarta läderstövlar och en svart fedora är ett fint komplement till denna outfit.

Blush rosa puffärm i kombination med jeans med hög midja

rouge rosa puffärm blus med jeans med hög midja
källa

Här är en rouge rosa v-ringad blus som kommer med en puffärm som ger skjortan en vintagelook. För att styla skjortan kan du helt enkelt bära den med blå jeansshorts med hög midja med muddar. Det är ännu bättre om jeansshortsen är otvättade. Bär vita sneakers för att fullända looken.

Grå och vit rutig vintage pojkvänskjorta i kombination med svarta jeans med hög midja

grå och vit rutig vintage pojkvänskjorta i kombination med svarta jeans med hög midja
källa

En grå och vit rutig pojkvänsskjorta kanske inte ser lika flashig ut som den ikoniska röda och svarta, men den ser fortfarande väldigt avslappnad och stilig ut. För att styla vintageskjortan kan du bära den med svarta skinny-jeans med hög midja. Ett par svarta och silver sneakers och en svart stickad mössa är en bra kombination för din ensemble.

Grå och svart mönstrad skjorta med ljusrosa chambrayjacka

gråsvart mönstrad skjorta med ljusrosa chambrayjacka
källa

Här är ett väldigt snyggt sätt att styla en vintageskjorta som en del av en affärsoutfit. För att uppnå denna look kan du bära en grå och svart mönstrad vintageskjorta med en ljusrosa chambray-jacka och gröna minishorts med hög midja. Bär svarta strumpor med ett par svarta loafers för att fullända din look.

Vit och svart polka dot vintage skjorta

vit och svart prickig vintage skjorta
källa

En prickig vintageskjorta anses vara en vintageskjorta, men med tiden har den blivit så populär igen att den är trendig och vintage på samma gång. Här är en vit och svart långärmad prickig skjorta. Du kan enkelt kombinera den med svarta shorts med hög midja och svarta balettkläder för att fullborda den enkla men vackra looken.

Flerfärgad prickig skjorta och svarta jeans

färgglad skjorta med prickiga knappar och svarta jeans
källa

Vanligtvis ser en flerfärgad skjorta obekväm ut. Men om designen är rätt kan den se vintage ut. Här är till exempel en vacker vit, röd och blå prickig skjorta som ser unik och attraktiv ut. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta loafers för en ren och snygg finish.

Grå- och vitrandig skjorta med knappar och trasiga jeansshorts

grå och vitrandig button down skjorta och trasiga jeansshorts
källa

Här är en väldigt platt skjorta tillsammans med minishorts för att se avslappnad och stilig ut. För detaljer, bär en grå och vit vertikal randig skjorta med knappar och instoppad i ljusblå denimshorts med hög midja. Kombinera dem med vita sneakers för att fullända outfiten.

Vit vintage plisserad skjorta med mörkblå midikjol

vit veckad vintageskjorta och figursydd marinblå midikjol
källa

För att se enkel och elegant ut för jobbet, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en veckad vit skjorta med knappar upptill. Kombinera den med en marinblå midikjol i bodycon med hög midja. Till skorna kan du helt enkelt bära svarta spetsiga klackar för att komplettera denna arbetsoutfit.

Röd ullkappa med mörkblå och orange rutig skjorta

röd ullkappa med mörkblå och orange rutig skjorta
källa

En rutig skjorta ser vanligtvis stilig och vintage ut. Här är en som ser extra vintage ut tack vare användningen av färgkombinationen orange och marin. Du kan bära den rutiga skjortan med en röd ullrock, svarta skinny jeans och ett par svarta mockaboots för att fullborda denna fantastiska look.

Vit och rosa prickig vintageskjorta med minishorts i jeans

vit och rosa prickig vintageskjorta med minishorts i jeans
källa

För att uppnå denna avslappnade och konstnärliga look kan du bära en vit och rosa prickig skjorta med ljusblå jeansshorts med hög midja. Kombinera dem med svarta sandaler med remmar och en svart filthatt för att sätta en konstnärlig touch till outfiten.

Jag hoppas att du tycker att dessa vintageskjortoutfitidéer är vackra och användbara. Gränsen mellan vintage och trend är så suddig. Prova dessa outfits och känn magin med dessa vintagelooker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*