Home / Stil / Hur man bär vit babydocka klänning
Hur man bär vit babydocka klänning

Hur man bär vit babydocka klänning

Vita klänningar för babydockor ser så bra ut men har inte fel tro att de bara är för tonåringar. De är faktiskt prefekter för alla åldrar och kan göras både uppfriskande och damlika. Faktum är att de är ganska lätta att styla. Du kan helt enkelt bära en babydocka klänning som en del av en minimal outfit. För att du ska komma igång bra har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för klädsel för vita babydockor. Låt oss titta på dem nu.

Vit babydollklänning med urringning och svarta klackar


källa

Även om det låter lite kontraintuitivt, kan den vita babydoclklänningen bäras som en del av en feminin och mogen outfit. Du kan till exempel bära en vit babydoclklänning med scoop-neck med svarta klackar för en enkel och vacker look. Bär ett halsband för att lägga till en touch av elegans till denna outfit.

Kortärmad babydoclklänning i vit spets

Kortärmad babydoclklänning i vit spets
källa

Många babydollklänningar kommer i form av spetsklänningar och det här är ett bra exempel på det. Den kortärmade vita spetsklänningen kan kombineras med ljusrosa klackar och en vit blommig clutchväska för en ren och uppfriskande look.

Babydocka klänning med skärp och gröna klackar med öppen tå

Babydocka klänning med öppen tå och gröna klackar
källa

En babydoclklänning med bälte kan till och med visuellt höja din midja markant. Det kommer inte bara att få dig att se söt ut, utan det kommer också att få dig att se längre och smalare ut. För att styla denna vita klänning med bälte kan du helt enkelt bära den med ett par gröna klackar med öppen tå eftersom klänningen redan har tillräckligt med vackra detaljer.

Djupt vit babydollklänning med V-ringning och rosa chokerhalsduk

djup vit V-ringad babydocka klänning, rosa sjal
källa

För en riktigt sexig och chic look kan du bära en vit klänning med V-ringad babydocka om du inte har något emot att visa mer hud. Du kan bära den helt enkelt med ett par ljusrosa klackar och kreativt komplettera outfiten med en rosa chokerhalsduk.

Plisserad babydocka klänning med fuskpärlor

Plisserad babydockkjol faux pärlor
källa

Här är en vacker veckad babydollklänning avslutad med några konstpärlor vid kragen. Den kan bäras för en bröllopsfotografering eller för ett cocktailparty. Kombinera helt enkelt klänningen med ljusrosa klackar för att komplettera din chica outfit.

Vit spetsklänning med vit clutchplånbok

vit spetsklänning vit clutchväska
källa

Även om den här klänningen verkar vara väldigt enkel, är det detaljerna som gör den här klänningen så fantastisk. Det asymmetriska snittet och den blommiga spetskragen gör att denna klänning sticker ut från resten. Du kan bära den med sandaler med nakna klack för att inte distrahera uppmärksamheten från den vackra klänningen. Med en vit elegant clutch-plånbok är den minimalistiska och snygga outfiten komplett.

Bär med svart filthatt och plattformsklackar

svart filthatt platåklackar
källa

För en mer unik och konstnärlig look, kombinera en vit kortärmad klänning med en svart fedora, svarta plattformsklackar med öppen tå och vita strumpor. För fler intressanta outfitidéer för liknande hattar, se vårt blogginlägg om styling av den svarta filthatten.

Bär din med en crepe-kofta och bruna knähöga stövlar

Crepe Cardigan Bruna Knähöga stövlar
källa

För en chic streetoutfit som är perfekt för dejting och häng, kombinera en vit babydocka-klänning med en lång crepekofta. Bär knähöga stövlar i brunt läder för att lägga till lite stil till din outfit. Om du tittar noga kommer du att märka de vackra detaljerna i denna outfit. Statement-halsbandet och underarmsarmbandet tar denna redan vackra outfit till nästa nivå.

Långärmad babydoclklänning i spets med ankelboots i silver

Långärmad spets silver baby doll klänning silver ankelboots
källa

När det kommer till stövlar kan de flesta bara tänka på de svarta och de bruna. Inte alltför många skulle tänka på de silverfärgade. Och väldigt få skulle bära de silverfärgade stövlarna med en vit dockaklänning i spets. De låter helt enkelt inte bra tillsammans, men resultatet är en fantastiskt snygg minimal outfit. Det är därför det är så viktigt att prova kläder och självbedömning. Det är samma koncept som är så korrekt i olika aspekter av livet.

Halvtransparent vit spetsklänning med svarta overknee boots

halvgenomskinlig vit spetsklänning svart över knästövlarna
källa

Som en mycket unikt designad klänning ser den här halvtransparenta vita spetsklänningen väldigt sexig och elegant ut. Du kan enkelt kombinera den med svarta over the knee boots. Inga ytterligare tillbehör krävs då outfiten redan är fylld med klänningens vackra detaljer.

Off Shoulder Bell Sleeve Vit Baby Doll Klänning

off the shoulder bell ärm vit baby doll klänning
källa

För en ren och diskret sexig look, kan du helt enkelt bära en vit axelbandslös vit babydoclklänning med klockärmar. Kombinera den med sandaler med nakenklack i boho-stil för att fullborda denna underbara, minimala look.

Vit vävd babydocka klänning med vita klackar med ankelband


källa

Ibland kan tygerna göra stor skillnad även om färgen förblir densamma. Till exempel har den här vita vävda babydoclklänningen så mycket djup. Du kan bära den med vita ankelrandiga klackar för en elegant helvit look.

Vit spetsklänning med nakna klackar

nakna klackar vit spets klänning
källa

Detta är en vacker vit klänning med spets överdel och chiffong underdel. Du kan bara bära den med nakna klackar och du skulle se fantastisk ut.

Klänning för babydockor med tryck i blått och vitt

svartvit tryckt babydocka klänning
källa

För en luftig look kan du bära en babydocka med tryck i blått och vitt i boho-stil. Komplettera din look med elegans genom att bära vita sandaler med klackar och en brun handväska.

Vit och svart prickig babydocka klänning

vit och svart prickig babydocka klänning
källa

Om du vill ha något annat än den solida vita babydoclklänningen, kan denna vita och svarta Polka Bady Doll Dress vara något för dig. Du kan helt enkelt bära den med ljusrosa klackar för en söt och uppfriskande look.

Vita babydockor är inte så svåra att dra av där. Jag hoppas att du tycker om att läsa idélistan och jag hoppas att du blir inspirerad att komma med outfitidéer som passar dig ännu bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*