Home / Stil / Hur man bär vit chiffongblus
Hur man bär vit chiffongblus

Hur man bär vit chiffongblus

Om du frågar mig vad du lätt kan bära som en del av en arbetsoutfit som omedelbart kommer att göra dig mer feminin, är det första som kommer att tänka på den vita chiffongblusen. Oavsett om det är en chiffongskjorta med knappar eller en chiffongblus utan knappar så är den lätt att styla. Ett intuitivt sätt att göra detta är att helt enkelt byta ut den vita skjortan med knäppning mot chiffongblusen mot vilken outfit du än bär. För en mer detaljerad och heltäckande stylingguide har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för en blus i vit chiffong för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit chiffongskjorta med skinny jeans och vita klackar


källa

Faktum är att jag börjar med en typisk vit skjorta med knappar och en idé om en skinny jean outfit från listan. Även om outfiten är för vanlig så är det fortfarande en chic och tidlös outfit. Nu kan du göra det mer intressant genom att vrida det lite. Byt bara ut den typiska vita skjortan med knäppning mot den vita chiffongskjortan. Du kan fortsätta känslan av elegans genom att bära vita klackar och en vit handväska.

Chiffongblus med vita skinny jeans och stövlar

vit chiffongblus skinny jeans ankelboots
källa

Här är en outfitidé som inkluderar en knapplös vit chiffongblus. Bär den enkelt med vita skinny jeans och bruna mockaboots. Observera att det faktiskt finns ett brunt bälte som går till de bruna stövlarna och ger den nödvändiga separationen mellan blusen och jeansen för att hålla outfiten från att se slarvig ut.

Bär den med en ljusrosa kjol med hög midja och klackar

vit chiffongblus rosa kjol med hög midja
källa

Eftersom en chiffongblus bara är en pjäs som ser feminint ut, är det vettigt att bygga en damliknande rosa outfit runt den. Kombinera bara blusen med en ljusrosa minikjol och klackar i samma rosa färg. En brun plånbok passar perfekt till den vita och rosa outfiten.

Vit och svart chiffongblus med svarta byxor

Vit och svart chiffongblus smala byxor
källa

Denna blus har en mer unik svartvit design. Eftersom majoriteten av blusen är vit är kanterna svarta för att skapa en konstnärlig och elegant känsla. För att styla den kan du bara fortsätta använda svart och vitt genom att bära svarta smala byxor och svarta klackar.

Bär din med smala jeans och sandaler med klackar

Skinny jeans med chiffongblus och muddar
källa

För en kausal gata, som är särskilt lämplig för höst och vår, kan en tre fjärdedels ärm chiffongblus vara ett bra val. Bär den med skinny jeans med muddar och bruna sandaler med klackar för en minimal, luftig look.

Skir blommig chiffongblus och blommig minikjol

Blommig kjol med vit chiffongblus med skira ärmar
källa

Titta noga på bilden och se hur felfritt färgerna och texturerna på bitarna fungerar tillsammans. Bär en skir chiffongblus med en svart och grå blommig kjol minikjol för en vacker outfit. Den magiska delen är i skorna där de gråa balettplattorna med svarta band perfekt matchar kjolen. Resultatet är så uppfriskande och chic.

Bär den med en vit kavaj och trasiga jeans

Vita blazerjeans med chiffongskjorta
källa

Om du vill ha en unisex- och stylingoutfit är det här för dig. Bär en vit blus med chiffongknapp och en vit kavaj till toppen. För ett par slitna jeans och svarta klackar, lägg till ett par slitna jeans till mixen. Den snygga känslan i kavajen och slitna jeans gör en intressant kontrast till den eleganta känslan i chiffongblusen. Det är detta som gör outfiten så unik.

Lång chiffongblus med sammetsleggings

lång vit chiffongblus sammetsleggings
källa

Det är väldigt intressant att se hur en chiffong skulle se ut på en sammetsoutfit. Denna outfit visar att de fungerar vackert. Bär en lång vit chiffongblus med sammetsleggings och svarta sandaler med klackar för att få fram denna luftiga och stilfulla look.

Skinny jeans & chiffongblus med transparent överdrag

Skinny jeans blus transparent överlägg
källa

Jag har visat dig några outfitidéer relaterade till de slitna jeansen. Det här ser ganska stiligt ut, men du kommer att bli förvånad över hur oribbade skinny-jeans faktiskt kan se bättre ut när de kombineras med en chiffongblus. Kolla in den här outfiten, du har bara på dig en vit chiffongblus med trekvartsärmar, mörkblå skinny jeans med muddar och bruna klackar med öppen tå. De tre enkla delarna som många av er faktiskt har i garderoben passar på något sätt perfekt ihop. Jag kan tänka mig att en minimalist skulle ha klätt sig så här.

Bär den med en svart pennkjol

svart pennkjol vit blus
källa

För en svart och vit arbetsoutfit kan du bära en vit chiffongblus med en svart pennkjol och svarta klackar. Den här chiffongblusen skapar en mjukare nyans jämfört med en typisk vit skjorta med knappar, men outfiten ser professionell ut.

Bär den med ljusgrå chinos och blommiga loafers

ljusgrå chiffongskjorta chinoblommiga loafers
källa

Här är en annan arbetsoutfitidé. Du kan kombinera den vita blusen med ljusgrå chinos. Till skorna kan du bära de ljusrosa klackarna eller de blommiga klackarna som visas på bilden för lite mer lekfulla detaljer.

Vit chiffongblus med klockärmar och svarta byxor

vit klockärmad chiffongblus svarta culottes
källa

Det här är en bra outfit när du behöver klä på dig samtidigt som du vill ha ett feminint inslag i outfiten. Bär en chiffongblus med klockarm, svarta byxor och svarta klackar för en djärv svartvit look.

Ärmlös chiffongblus med blå joggingbyxor

Ärmlös chiffongblus denim joggingbyxor
källa

Detta är en uppfriskande blåvit outfit för våren eller sommaren. Bär bara en ärmlös chiffongblus med kungsblå träningsbyxor. Färgkombinationen är därför idealisk för utomhusaktiviteter. Förresten, om du vill lära dig mer om hur man bär kungsblått, läs vår andra blogg för att lära dig mer.

Ärmlös vit blus med svarta skinny jeans

ärmlös vit blus svarta skinny jeans
källa

Denna outfit innehåller också en ärmlös vit chiffongblus. Den här gången är den dock ihopkopplad med svarta skinny jeans och svarta klackar, vilket gör att outfiten ser tillräckligt seriös ut för jobbet.

Syftet med att skriva det här blogginlägget är att hjälpa dig lägga till lite variation till din arbetsoutfit. Den vita chiffongblusen är så lätt att bära som en del av din arbetsoutfit. Jag är ganska säker på att du kan göra det. Försök att använda ovanstående idéer som referens för att få en bra start.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*