Home / Stil / Hur man bär vit fransklänning
Hur man bär vit fransklänning

Hur man bär vit fransklänning

Till skillnad från andra riktigt snygga typer av klänningar kan du bära en vit fransklänning som en del av din lediga streetoutfit och förvänta dig att den ska se naturlig och blåsig ut. Naturligtvis finns det alltid versioner av vita fransklänningar som hjälper dig att sticka ut från mängden på en bal eller ett cocktailparty. För att få en bättre överblick över det breda utbudet av vita fransklänningar har jag sammanställt några av de snyggaste vita fransklänningarna och jag ska visa er det nu.

Vit klänning med fransar i boho-stil


källa

För att börja listan ska jag visa dig att en vit fransklänning är ganska avslappnad men har mycket karaktär. Det är en vit boho shift-klänning som ser helt enkelt luftig ut. Kombinera den med sandaler med svarta klackar för en outfit som är lämplig för både affärs- och vardagliga sammankomster.

Vit stickad tröja klänning med stickade fransar

vit stickad tröja klänning med stickade fransar
källa

För en bedårande och skör look är en vit stickad tröja definitivt ett utmärkt val. Denna speciella klänning har några vackra stickade fransar nära mitten av klänningen för att lägga till en touch av elegans och skönhet. Ett par svarta ankelklackar och en svart slimmad handväska är de perfekta komplementen till denna look.

Vit djup V-ringad midiklänning

vit midiklänning med djup v-ringning
källa

I blogginläggen där jag pratar om alla dessa kostymer får jag sällan chansen att nämna dem som vita sneakeroutfits. Slutligen, för just detta ämne pratar jag om den vita fransar, klänningen ser perfekt ut med vita sneakers. Bär till exempel en vit klänning med djup V-ringning och vita sneakers för att uppnå denna sexiga och luftiga look.

Vit fransad högsplit maxiklänning

vit maxiklänning med fransar och hög division
källa

Den här klänningen har en väldigt kreativ design som kombinerar fransarna med det höga delade snittet. För en snygg vit maxiklänning som denna kan du helt enkelt bära den med vita klackar med ankelband för att fullända outfiten.

Vit klänning med lager av fransar

vit klänning flera lager av fransar
källa

Här är en mycket unik vit klänning med flera lager av fransar. Jag vet att du kanske tycker att den här klänningen är alldeles för rolig att bära när du ser bilden ovan. Faktum är att damen på bilden bara vänder på sin kropp för att bättre visa upp bilden. Klänningen ser verkligen bra ut. En vit klänning med öppen tå är det perfekta komplementet till denna intressanta outfit.

Sweetheart miniklänning med fransar och vit kavaj

Sweetheart Mini fransklänning Vit kavaj
källa

Efter att ha tittat på några klänningar som du kan bära vardagligt, låt oss titta på en som är bättre lämpad för en bal eller ett cocktailparty. Detta är en älskling axelbandslös vit fransklänning som är extremt sexig. För att se snyggare ut kan du dra en vit kavaj över axlarna. Ett par vita klackar och ett silverhalsband är en snygg kombination av sexigt och lätt aggressivt.

Vit fodralklänning med fransar och låg rygg

vit klänning med fransar och låg rygg
källa

Nu tillbaka till en avslappnad vit klänning som är perfekt för sommaren. Det är en vit fodralklänning med låg rygg och fransar på nedre delen av ryggen. Bär svarta boho-sandaler för att fullborda looken.

Vit skida miniklänning med persika bomberjacka

White Sheath Mini Dress Peach Bomberjacka
källa

Normalt skulle jag rekommendera att para en vit klänning med en jeansjacka. Ett mer kreativt val görs för denna outfit. Miniklänningen med vitt fodral kombineras med en persikofärgad bomberjacka. Lägg till ett par vita klackar med öppen tå till ekvationen.

Vit miniklänning med fransar

vit omlott miniklänning med fransar
källa

Denna vita miniklänning har en väldigt kreativ design. Omlottdesignen resulterar i ett högt snitt, och fransarna och det höga snittet ser definitivt snygga ut tillsammans. Bär ljusrosa klackar med öppen tå för att fullborda denna luftiga och anständiga sexiga outfit.

Vit spetsklänning med en kort jeansjacka

vit spetsklänning med kort jeansjacka
källa

Om du skulle fråga mig vilken jacka jag ska ha med en vit fransad klänning så skulle jag utan att tveka säga att det måste vara den blå jeansjackan. Som ett exempel på en sådan outfit består den av en vit spetsfransad klänning med en kort jeansjacka. Gröna sandaler med klack är utvalda väldigt kreativt för att matcha den blåvita outfiten och lägga till en extra uppfriskande touch till helhetslooken.

Vit omlottklänning med maxifransar och V-ringning

vit omlottklänning med maxifransar och V-ringning
källa

Här är en vacker V-ringad vit maxiklänning. Klänningen har en rynkad midja och ett högt lågt snitt som gör att den ser så luftig och stilig ut. Längs nederkanten av denna högt låga klänning kan du se några långa och tätt placerade vita fransar som tillför mycket karaktär och unikhet till klänningen. Bär helt enkelt vita sandaler för att fullborda denna enastående look.

Vit fodralklänning med jeansjacka över axlarna

vit jeansjacka med fodral klänning över axlarna
källa

Här är en sällsynt vit towel shift fransklänning. Kombinationen av handduksklänning och fransar är sällsynt att hitta. Men resultatet verkar ganska fantastiskt. För att styla den med mer karaktär, dra en jeansjacka över axlarna och bär vita sneakers. Förresten, om du gillar den här typen av stil kan du läsa vårt blogginlägg om Outfit-idéer för Over Shoulder Jacket.

Bodyconklänning i vit spets med stickade fransar

Bodyconklänning i vit spets med stickade fransar
källa

Bär en vit bodyconklänning i spets med långa och vackra stickade fransar för en elegant och lite sofistikerad look på en bal eller cocktailparty. Bär ett par klackar i nude mocka som ger en elegant touch till outfiten.

Vit virkad midiklänning med fransar

vit virkad midi-fransar
källa

För en damliknande look kan du bära denna underbara och feminina vita virkade fransklänning. Virkad utan lugg är faktiskt en knälång klänning. Med de långa och tätt placerade fransarna kan den nu betraktas som en midiklänning eller till och med en maxiklänning. Bär vita klackar för att komplettera denna underbara outfit som är perfekt för både dejting och cocktailpartyn.

Jag hoppas att du gillar idéerna med vita fransar som jag har sammanställt. Innan du lämnar, se till att kolla in tusentals andra outfitidéer på vår hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*