Home / Stil / Hur man bär vit tubtopp
Hur man bär vit tubtopp

Hur man bär vit tubtopp

Låt oss prata om några av de enklaste sätten att se sexig ut idag. Regeln är att vi tittar på vilken V-ringad topp eller rygglös topp som helst. För att se anständigt sexig ut kan du faktiskt visa lite hud på dina axlar och nyckelben och en och annan midja. För att göra det finns det förmodligen inget som att bära en vit skinny topp som får dig att se sexig och uppfriskande ut på samma gång. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för vita skinny outfits som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Vit skinny top med blå slim fit ankeljeans


källa

Låt mig först visa dig ett av de mest typiska sätten att bära en vit smal topp för att starta den här listan med attraktiva outfitidéer. Här har du en vit formsydd tubtopp. Du kan enkelt para ihop den med ljusblå jeans med hög midja och slim fit för att se smal och lång ut. Bär ett par svarta och vita sneakers i canvas för att fullborda looken perfekt.

Vit och svart peplum tubtopp med matchande passande minikjol

vit och svart tub peplum topp med matchande passande minikjol
källa

Här är en mycket mer formell outfit som du kan bära för en semi-formell eller till och med formell tillställning. Till toppen kan du bära en vit och svart peplum bältetopp som är formsittande och smal. Kombinera den med en matchande vit bodycon minikjol. Bär ett par vita spetsiga klackar för skor för att komplettera outfiten.

Vit cropped tubtopp med blå broderad blommig minikjol

vit cropped tubtopp med blå broderad minikjol
källa

Så du kan få dina kurvor att se väldigt attraktiva och ungdomliga ut. Du kan helt enkelt bära en vit bodycon cropped tubtopp. Kombinera den med en ljusblå blommig broderad minikjol. Bär vita sneakers för skorna för att hålla outfiten ren och uppfriskande.

Vit cropped skinny top tillsammans med grå slim fit jeans

vit cropped tubtopp med grå slim-fit jeans
källa

Denna outfit kan verka väldigt enkel. Men nivån på sexualitet är faktiskt borta från listan. För toppen, bär en vit monterad tubtopp. Kombinera den med gråa, smala ankeljeans med hög midja. Bär ett par vita sandaler för skorna så att du ser ännu smalare och damlik ut.

Vit figursydd tubtopp i kombination med blårandiga minishorts

Vit figursydd tubtopp med blårandiga minishorts
källa

För att forma denna luftiga och ungdomliga look kan du bära en vit axelbandslös bodycon-topp som fokus på din outfit. Kombinera den med blå och vita vertikalrandiga flytande minishorts. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers för att se avslappnad och ren ut. Vita sandaler kan fungera ännu bättre.

Rörtopp med grå passform minikjol

Rörtopp med grå passform minikjol
källa

För att uppnå denna minimalistiska och attraktiva avslappnade festlook kan du bära en vit skinny topp med en grå bodycon minikjol. För skorna, bär ett par vita sneakers för att fullborda looken. Om du ska på ett lite mer formellt event kan du bära ljusrosa klackar och lägga till ett statement-halsband till din outfit.

Vit skinny topp med mörkblå skinny jeans med muddar

vit skinny topp med mörkblå skinny jeans med muddar
källa

För en enkel och självsäker look på ett cocktailparty kan du börja outfiten med en vit skinny fitted topp. Kombinera den med smala jeans med blå muddar. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa ankelband med öppen tå för att se elegant och smal ut. Lägg till en handväska i svart läder till mixen om du vill se smartare ut.

Beskuren skinny top med illa rivna boyfriend-jeans

cropped skinny top med illa rivna boyfriend-jeans
källa

För dig som tycker om att se lite edgy ut då och då, här är en outfit för dig. Konceptet är superenkelt. Det är tanken på att bära något super rippat för en super edgy look. Bär helt enkelt en vit cropped tubtopp med djärva ljusblå jeans. Kombinera dem med vita sneakers för att hålla outfiten enkel.

Crop top med ljusblå distressed minikjol i hög höjd denim

Crop top med ljusblå distressed minikjol i hög höjd denim
källa

Att lägga till ett denimelement till mixen är nyckeln till att forma denna enkla och ungdomliga outfit. Bär i detalj en vit beskuren tubtopp med en blå, uppriven minikjol i denim. Bär ett par vita sneakers eller vita sandaler till skorna, beroende på om du föredrar en sportig look eller en damliknande look.

Vit Off The Shoulder Crop Top med slitna jeans

vit axelbandslös crop top med trasiga jeans
källa

För att skapa denna naturliga och relativt avslappnade streetoutfit kan du bära en avslappnad passform från axeln vita och ljusblå slim fit jeans. För resten av looken kan du bära ett par ljusrosa spetsiga klackar och en brun handväska i läder för att fullända looken.

Vit och orange randig skinny crop top med blå jeans med raka ben

vit och orange randig skinny crop top med raka ben jeans
källa

Ibland underskattas vikten av att klippa jeansen. Att bära skinny jeans och jeans med raka ben kan till exempel göra en värld av skillnad. Du kan till exempel koppla ihop blåa jeans med raka ben och en vit- och orangerandig skinny-top för att se ungdomlig och glad ut. Komplettera din outfit med vita sneakers.

Vit knytband framtill med randiga byxor med vida ben

Vit topp med frampipa och randiga byxor med vida ben
källa

Detta är en mycket attraktiv semi-formell outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden när de runt omkring dig bär kostymer. För att styla den här klädseln, bär en avskuren blus med ett dräneringsrör med en vit slips framtill och svart-vitrandiga byxor med vida ben. Bär en svart och vit prickig plånbok med svarta klackar för att se ännu mer attraktiv ut.

Vit axelbandslös crop top med utsvängda chiffongbyxor

vit axelbandslös crop top med utsvängda chiffongbyxor
källa

För att se luftig och drömsk ut, här är en helvit outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en vit tub-crop top med vita chiffongbyxor med vida ben. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att fullända den fantastiska outfiten.

Här är idéerna för vita skinny top outfits som kan få dig att se uppfriskande och diskret sexig ut på samma gång. Prova dem och missa inte din chans att utöka ditt outfitspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*