Home / Stil / Hur man bär vita byxor
Hur man bär vita byxor

Hur man bär vita byxor

När du bär byxor kanske du tänker på de svarta direkt. Idag ska jag prata om något annat, mer unikt och uppfriskande, som är vita klänningsbyxor. Det råder ingen tvekan om att de vita dressbyxorna får dig att se mer formell ut, men det betyder inte att de bara måste bäras som en del av en formell outfit. Det som skiljer dem åt är att de ser avslappnade ut. För att bättre visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av de bästa idéerna med vita klänningsbyxor för dig. låt oss dyka in

Blush rosa knuten t-shirt med vita klänningsbyxor med vida ben


källa

För att se mer ladylike ut kan du enkelt lägga till lite rosa till din outfit. Du kan till exempel bära en röd och rosa knuten t-shirt så att toppen bara visar en liten midja. Kombinera t-shirten med vita kostymbyxor med vida ben. Till skorna kan du bära vita öppna klackar för att komplettera outfiten på ett uppfriskande och elegant sätt.

Vita klänningsbyxor med spetstopp och röd kavaj

vita kostymbyxor med spetstopp och röd kavaj
källa

Men om du vill att ditt guld ska se mer slående ut kanske rouge rosa inte gör sig lika bra som det klarröda. Du kan till exempel bära en vit spetstopp med en klarröd kavaj för att få toppen att se skarp och lite aggressiv ut. Kombinera med vita byxor med vida ben och vita klackar med öppen tå för att fullända outfiten.

Vit kortärmad tröja med vida kostymbyxor

vit kortärmad tröja med vida kostymbyxor
källa

Om du letar efter en mysig affärsdräkt som är lätt att ta av, är här en outfit du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt bära en avslappnad vit kortärmad tröja. Kombinera den med vita kostymbyxor med vida ben. En handväska i svart läder och ett par vita klackar med öppen tå är ett snyggt tillskott till din look.

Gråblå skjorta med vita höga byxor

grå rouge skjorta med vita klänningsbyxor
källa

För att se smal och smart ut för jobbet, här är en fantastisk outfit som också är lätt att ta av. Till toppen kan du bära en gråblå skjorta med knappar. Stoppa in den i vita byxor med hög midja och vida ben. Bär ett par ljusrosa platåsandaler för att se mer damlika och uppfriskande ut.

Vita kostymbyxor med matchande ullkappa


källa

Vad sägs om denna vita outfit för att skapa en konstnärlig outfit runt de vita klänningsbyxorna? Till toppen kan du bära en vit blus med en vit ullrock. Kombinera dem med vita kostymbyxor med vida ben. Svarta spetsiga klackar och en svart clutch är ett bra komplement till din look.

Blush rosa button up skjorta med vita slim fit byxor

Blush rosa knappskjorta och vita slim fit byxor
källa

Vanligtvis ser en outfit med rödrosa bitar ganska damlik ut, men den här outfiten är ett undantag på grund av dess passande snitt. För att forma den här looken kan du bära en rouge rosa button down skjorta och vita smala byxor med vida ben. Bär rougesandaler för att fullborda denna stiliga och halvformella look.

Byxor med vida ben och vit långärmad spetsblus

Byxor med vida ben och vit långärmad spetsblus
källa

För er som inte vill se alltför snygga ut för nästa bal eller högtidliga evenemang men ändå vill se vacker ut, här är en outfit som är just för dig. För att skapa denna look kan du bära en vit långärmad spetsblus med vita klänningsbyxor med vida ben. Du kan gömma ett par vita klackar med öppen tå under byxor med vida ben för att se smal och lång ut.

Blush rosa långärmad omlottopp med vita klänningsbyxor med hög midja


källa

Här är en väldigt kreativ outfit. Vanligtvis, när du ser en lite tjock topp, döljs den sällan. Men på något sätt verkar det fungera riktigt bra i det här fallet att lägga undan den rouge rosa långärmade omlottstoppen. Kombinera toppen med vita klänningsbyxor med hög midja och bruna sandaler med öppen tå.

Blush rosa longline blazer med grått linne och vita byxor med dräneringsrör


källa

Här är en snygg outfit som du kan bygga runt vita smala byxor. För resten av outfiten kan du bära ett grått linne och en blush longline blazer. Till skorna kan du bära ett par sandaler med remmar i brun mocka för att komplettera outfiten på ett uppfriskande sätt.

Svart och vit randig långärmad cropped t-shirt med vida byxor i kostym

Svart och vit randig långärmad cropped t-shirt med vida byxor i kostym
källa

Den här bilden visar att du faktiskt kan skapa en affärsdräkt som är ganska nära en ledig outfit med vita klänningsbyxor. Du kan också bära en svart och vit randig långärmad beskuren t-shirt och kombinera den med vita byxor med vida ben. Bär svarta spetsiga klackar för att fullborda looken.

Vit spetsblus med vida byxor

vit spetsblus med vida byxor
källa

Här är en ganska sexig outfit som egentligen inte visar mycket hud men som använder några smarta overlay-trick. Tricket är att bära en vit långärmad spetsblus över en svart axelbandslös bodycon-topp. Kombinera dem med vita byxor med vida ben och vita klackar för att se snygga och vackra ut.

Bär din med en vit oversized kavaj och t-shirt

vit oversized kavaj och t-shirt
källa

För att se stiligare och luftigare ut är en kavaj lätt hängd över axeln ett bra alternativ. Du kan till exempel skapa en väldigt stilren och luftig helvit outfit genom att bära en vit t-shirt med en vit oversized kavaj på toppen. Kombinera dem med vita klänningsbyxor och ett vitt ankelband med öppen tå för att fullborda denna coola look.

Vita byxor med matchande axelblus


källa

Om du har snygga axlar och nyckelben är här en perfekt outfit för dig. Du kan helt enkelt bära en off-the-shoulder vit blus med vita ankellånga slim-fit byxor. Kombinera dem med ljusrosa lädersandaler med öppen tå för att lägga till en feminin och uppfriskande touch till outfiten.

Vita kostymbyxor med matchande bomberjacka

vita dressbyxor med matchande bomberjacka
källa

För att se minimalistisk och stilig ut kan du bära en vit blus med en vit bomberjacka överst. Kombinera dem med vita klänningsbyxor med vida ben och ett par vita klackar med öppen tå. Avsluta med en svart paljettclutch för att lägga till en elegant touch till helhetslooken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med vita klänningsbyxor som jag delade med dig ovan. För er som specifikt letar efter outfits att bära på jobbet bör listan ovan ge några bra idéer och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*