Home / Stil / Hur man bär vita klackar för kattungar
Hur man bär vita klackar för kattungar

Hur man bär vita klackar för kattungar

Idag ska vi prata om något som får dig att se elegant, uppfriskande och elegant ut på samma gång. Den speciella men naturliga produkten jag kommer att prata om är de vita kattklackarna. Varför ska du välja klackar för kattungar framför höga klackar? Tja, det finns tillfällen då du inte vill stressa dina fötter för mycket. Du behöver inte alltid ha 3 tum höga klackar för att se smal ut. En 1-tums kattungehäl kan redan få dig att se ganska smal och lång ut. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat några snygga vita klackar för kattungar till dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart och vit randig tröja med vita klackar för kattungar


källa

För att starta den här listan med outfitidéer, kommer jag först att visa dig en affärsdräkt som du också kan bära till dejten eller för att träffa vänner. För att uppnå denna speciella look kan du bära en svart och vit bred randig stickad tröja över den. Kombinera den med en minikjol med rouge plisserad. Bär ett par vita kattklackar för skorna för att fullborda looken.

Grå tjock tröja med vita skinny jeans

grå tjock tröja med vita skinny jeans
källa

Här är vad du kan göra för att uppnå denna uppfriskande och relativt avslappnade arbetsoutfit. Bär en grå chunky stickad tröja som den övre delen av outfiten. Kombinera den med vita skinny jeans. Bär ett par svarta och vita kattklackar för att hålla skorna snygga. Tillsätt slutligen en handväska i svart läder till mixen.

Röd och svart rutig skjorta med blå raka jeans och vita klackstövlar för kattungar

röd och svart rutig skjorta med blå raka jeans och vita klackstövlar för kattungar
källa

För att uppnå denna vackra och stilfulla streetoutfit, här är vad du kan göra. Bär en svart och röd rutig oversize skjorta med knapp ner till toppen. Kombinera den med ljusblå jeans med raka snitt och muddar. För skorna, bär ett par vita klackstövlar för kattungar för att lägga till stil till outfiten.

Vita puffärmar från axelblusen med svart och vinröd rutig skiftklänning

vita puffärmar från axelblusen med svart och vinröd rutig skiftklänning
källa

Här är några saker du kan göra för att skapa den där stiliga och luftiga affärsmässiga looken. Bär en vit chiffongpuffärm på axelblusen för livstycket och ta på en svart och vinröd rutig midiklänning med spaghettiband över den. Bär ett par vita kattklackar för skor för att fullända outfiten med stil.

Svart läderkavaj med grå rak midikjol

svart läderkavaj med grå midikjol
källa

För att få denna eleganta och stilrena arbetsoutfit kan du börja med en ljusgrå spetsblus över. Bär en svart läderkavaj över den för att se elegant och unik ut. Kombinera dem med en ljusgrå midi rak chiffongkjol. Bär ett par svarta och vita kattklackar med spetsig tå för att komplettera din outfit.

Tröja med svarta tryckta cropped slim fit byxor och vita klackar för kattungar

Tröja med svarta tryckta slim fit byxor och vita klackar för kattungar
källa

För dig som vill se mer avslappnad och ungdomlig ut på jobbet är det viktigt att hålla din outfit så minimal som möjligt. Till toppen kan du helt enkelt ta på dig en vit chunky stickad tröja. Kombinera den med smala byxor med svart och vitt tryck med manschetter. För skorna, bär ett par spetsiga vita kattklackar för att fullborda looken.

Vit t-shirt med ljusblå höga jeans med vida ben

vit t-shirt med ljusblå höga jeans med vida ben
källa

Det här är en väldigt enkel och ren outfit som du kan bära som både en business casual outfit och en street outfit. För att skapa denna outfit kan du helt enkelt bära en vit kvalitetst-shirt överst. Kombinera den med ljusblå jeans med hög midja och vida ben. Bär ett par vita kattklackar för skor för att komplettera outfiten.

Vit linneblus med ljusblå jeanskjol och klackar för kattungar

vit linneblus med ljusblå jeanskjol och klackar för kattungar
källa

För att få denna snygga och uppfriskande outfit är det helt enkelt att ta av den. Här är vad du vill göra. Bär en avslappnad vit linneskjorta för toppen. Kombinera den med en ljusblå jeanskjol. Bär ett par vita kattungeklackar för skorna för att fullborda outfiten på ett rent och naturligt sätt.

Svart tryckt t-shirt med ljusblå jeansshorts

svart tryckt t-shirt med ljusblå jeansshorts
källa

Detta är en mycket ungdomlig, energisk och uppfriskande outfit perfekt för dejting. Bär en svart tryckt t-shirt för toppen. Kombinera den med ljusblå jeansshorts. Bär ett par spetsiga vita kattklackar för skorna. För att fullända outfiten med stil, lägg till en elegant svart läderväska till mixen.

Camel maxi ullkappa med svart midikjol med slits i sidan

Camel maxi ullkappa med svart midikjol med slits i sidan
källa

För dig som gillar att se lite tyngre ut på jobbet är det en ganska bra idé att bära en lång ullrock. Till toppen kan du bära en vit blus med kamelullkappa så länge som möjligt. Kombinera den med en svart midikjol som kan öppnas från sidan. Bär ett par vita klackstövlar för kattunge för att fullborda looken.

Blush Ribbed Knit Sweater med en grå minikjol med volanger

Rouge ribbstickad tröja med grå mini volangkjol
källa

Här är några saker du kan göra för att skapa denna vackra och mysiga outfit. Bär en röd och rosa ribbad tjock stickad tröja till toppen. Kombinera den med en liten grå kjol med volangfåll. För skorna, använd ett par vita ankelstövlar med klack för kattungar för att komplettera outfiten på ett uppfriskande och stilfullt sätt.

Vit kavaj med ljusgrå miniklänning

vit kavaj med ljusgrå miniklänning
källa

Här är en mycket intressant outfit som använder kombinationen av vitt och ljusgrå. Bär helt enkelt en ljusgrå miniklänning med en vit kavaj. Para ihop dem med ett par vita klackar för kattungar för att fullända outfiten.

Blå jeansjacka med grå och vit rutig maxikjol

blå jeansjacka med grå och vit rutig maxikjol
källa

För att uppnå denna uppfriskande look kan du bära en vit blus med en ljusblå boyfriend jeansjacka. Kombinera dem med en grå och vit rutig flip maxikjol. För skorna, bär ett par spetsiga vita kattklackar för att fullborda looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna med den vita klackklädseln som jag just delade med dig. Prova det och känn hur uppfriskande dessa vita föremål kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*