Home / Stil / Hur man bär vita läderstövlar
Hur man bär vita läderstövlar

Hur man bär vita läderstövlar

Oavsett om det är stövlar eller knähöga stövlar så har jag pratat mycket om de svarta läderstövlarna helt enkelt för att de är snygga och passar perfekt till de flesta outfits. I det här blogginlägget ska jag prata om något som också ser bra ut men som är lite svårare att styla, de vita skinnstövlarna. Om du någonsin har provat att bära vita läderstövlar till dina outfits, borde du ha funnit att de sitter lika naturligt som de svarta stövlarna. För att ge dig några idéer om hur du kan styla dem bättre, har jag samlat några av de bästa idéerna för stövlar i vitt läder för dig.

Vita ankelboots i läder med tryckt tröja och boyfriendjeans


källa

Ett av de bästa sätten att få de vita läderstövlarna att smälta in mer naturligt med resten av outfiten är att bära något vitt överst. Bär till exempel en tröja med grått tryck och en vit tweedrock på toppen. Kombinera dem med boyfriendjeans med muddar och vita läderstövlar. Klä dig i en grå stickad mössa för en mer glamorös look.

Stövletter i läder med vit kjol och oversized vit jeansjacka

Stövletter i överdimensionerad vit jeansjacka
källa

Här är en chic helvit outfit. För att uppnå utseendet, bär en vit västtopp och en vit oversized vit jeansjacka till toppen. För nederkant bär en vit minikjol i vit läder med hög midja och vita läderstövlar. Med snygga föremål som jeansjackan och läderkjolen erbjuder denna outfit en perfekt blandning av elegans och stil.

Lårhöga vita läderstövlar med tröjaklänning

ovanför knäet vit läderstövlar tröja klänning
källa

Denna outfit är en så vacker minimal outfit. Liksom den tidigare outfiten är den här en helvit outfit, men med en helt feminin känsla. Klädseln är så enkel. Bär helt enkelt en vit bekväm tröjaklänning med lårhöga vita läderstövlar. Det är allt. Ibland är bara vara kraftfull. Det krävs bara rätt delar för att visa denna hemlighet.

Bär den med en grå stickad tröja och jeans

Figurkramar grå stickad tröja jeans outfit
källa

Att nonchalant bära vita stövlar med jeans, som att bära svarta stövlar, är användningen av färg mycket viktig. Toppen och jeansen är relativt lättare jämfört med de svarta stövlarna. Bär till exempel en ljusgrå stickad tröja med beskurna ljusblå jeans och vita läderstövlar.

Bär den med gula shorts och en vit trenchcoat

gula shorts vit trenchcoat
källa

Glöm inte att en av fördelarna med att bära vitt är att att lägga till ett gult element till en vit outfit kan ge en glad och uppfriskande känsla. Den här outfiten är ett perfekt exempel på det. Bär en vit button down-blus och en vit trenchcoat med oversized tryck till toppen. Kombinera dem kreativt med gula shorts med hög midja. Komplettera din outfit med vita läderstövlar för en offbeat men vågad look.

Svart och vit randig bodycon midiklänning med en grå ullkappa

randig bodycon midiklänning, grå ullkappa
källa

Denna unika randiga bodycon midiklänning har tillräckligt med vita detaljer för att få det att se naturligt ut med de vita läderstövlarna. Dra en grå ullkappa över dina axlar för att lägga till elegans till outfiten och hålla outfiten mer balanserad.

Blå- och vitrandig pojkvänskjorta med svart läderkjol

blå och vit randig pojkvänskjorta, svart skinnkjol
källa

Det verkar som att jag nämnde några outfitidéer relaterade till de vita stövlarna och stövlarna över knäet. Jag saknade ett annat fint föremål, de vita läderkängorna. Bär en blå- och vitrandig pojkvänskjorta med en svart läderkjol med hög midja för att styla dina mid-kalfboots. Stoppa in hälften av skjortan i kjolen för en asymmetrisk, snygg look.

Svart skinnjacka med en knälång, luftig kjol

svart knälång kjol med skinnjacka
källa

Det finns ett scenario där du kan se naturlig ut oavsett om du bär svarta eller vita stövlar. Det är när du bär en färgglad kjol som har tillräckligt med svartvita detaljer. Bär till exempel en svart t-shirt med en svart skinnjacka som topp. Kombinera dem med en färgglad, knälång, luftig kjol. Komplettera outfiten med vita läderstövlar för en naturlig men slående look.

Vita stridsstövlar med en grön miniklänning och en grå kofta

vita tossor grön miniklänning grå kofta
källa

För dig som gillar färgen grön kan den här outfiten vara något för dig. Bär helt enkelt en grön fodralklänning med en gråmelerad kofta. Bär stridsstövlar för att lägga till lite tuffhet till outfiten. För fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om styling av stridsstövlar.

Bär din med en vit kofta och jeansshorts

vit cardigan jeans shorts outfit
källa

En vit kofta verkar passa perfekt till de vita läderkängorna. Bär den vita koftan med en grå oversized t-shirt och jeansshorts för en casual chic look.

Bär den med en krämig ulltopp och en vit minikjol

Minikjol i krämvit ull
källa

För en helt bedårande look, överväg denna minimala outfit. Du kan bära en krämig ulltopp med en vit minikjol. Komplettera outfiten med vitt läder över knästövlarna.

Drapera en kamelullkappa över vilken vit outfit som helst

Drapera kamelullkappan över dina axlar
källa

För att lägga till en extra touch av elegans till den tidigare outfiten kan du drapera en kamelullkappa över dina axlar. Kappan kan verkligen få dig att se mer bedårande och skör ut. Det tar i princip outfiten till en annan nivå.

Vita läderstövlar med svart fuskpäls

vita läderboots svart fuskpäls
källa

För en svart och vit vinteroutfit kan du helt enkelt bära en fuskpäls som täcker större delen av din kropp. Kombinera den med svarta skinny jeans och vita läderstövlar.

Vita ankelboots i läder med mörkblå kofta och mom jeans

Vita ankelstövlar i läder Marinblå Cardigan Mom Jeans
källa

För en ledig arbetsoutfit med låg profil kan du bära en vit västtopp med en marinblå kofta som topp. Kombinera dem med mom jeans och vita ankelboots.

Vita skinnstövlar med teddyjacka och jeans

vita skinnstövlar teddy jacka jeans
källa

Bär en grå blus med en vit teddyjacka över för en unik look som är både snygg och snygg. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och vita läderstövlar.

Här är idéerna för kängor i vitt läder som jag ville dela med dig. Även om de svarta läderkängorna är så lätta att styla, är det alltid kul att lägga till lite variation till din outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*