Home / Stil / Hur man bär vita Nike vindjackor
Hur man bär vita Nike vindjackor

Hur man bär vita Nike vindjackor

Även om jag inte tror att det finns ett behov av att prata om ett specifikt märke när det kommer till outfits, finns det vissa märken som bara gör ett bra jobb med att göra vissa föremål. Till exempel, när du tänker på canvas sneakers, tänker du på Converse. När vi pratar om stridsstövlar pratar vi förmodligen om Timberland. När vi pratar om vindjackor så pratar vi med största sannolikhet om Nike. Idag ska jag prata specifikt om hur man stylar den vita vindjackan från Nike. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat ihop några riktigt häftiga idéer för vita Nike vindjackor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit Nike vindjacka med grå löparbyxor i bomull


källa

För att starta den här listan med fantastiska outfitidéer, här är en väldigt avslappnad men snygg löparoutfit som du kanske vill prova. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med en vit och svart Nike vindjacka över. Kombinera dem med joggingtights i grå och vit bomull. För skorna, bär ett par vita löparskor för att fullborda looken.

Vitt och ljusgrå färgblock Nike vindjacka med svarta spetsjeans

vit och ljusgrå färgblock Nike vindjacka med svarta spetsjeans
källa

Du behöver inte nödvändigtvis bära en vindjacka för att springa. Här är en outfit som är perfekt för tillfälliga sammankomster. För att forma denna look kan du bära en oversized vindjacka med ett vitt och superljusgrått färgblock och en vit t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans med snörning. Bär ett par vita low-top sneakers för att fullända looken.

Vit och svart Nike vindjacka med nedsänkt halsringning och jeans

vit och svart Nike Windbreaker med ett djupt linne och jeans
källa

Att bära en vit Nike vindjacka kan också få dig att se sexig ut om du kan knepen. Du kan till exempel bära en vit och svart oversized Nike vindjacka med ett vitt nedsänkt scoop linne. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, bär ett par vita sneakers för att fullborda looken.

Vit och grå oversized vindjacka med löparbyxor

vit och grå oversized vindjacka med löparbyxor
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en outfit som du faktiskt vill ha på dig för att jogga. Bär bara en vit och svart oversized vindjacka över en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta löparshorts. För skorna, bär ett par svarta och vita löparskor för att komplettera outfiten.

Vit vindjacka med grått passform linne och blå skinny jeans

vit vindjacka med grått passform linne och blå skinny jeans
källa

För att forma denna diskreta sexiga men väldigt naturliga outfit kan du bära ett grått bodycon linne med en vit oversized vindjacka. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans. För skorna, bär ett par vita low-top sneakers för att komplettera outfiten med stil.

Vit vindjacka med jeans med blå muddar med raka ben

vit vindjacka med blå tvättade jeans med raka ben
källa

En vindjacka kan se lika bra ut på både män och kvinnor. Låt oss låna en herroutfit så kommer du att bli förvånad över att den kan se väldigt bra ut på dig också. Bär bara en vit lite överdimensionerad vindjacka. Kombinera den med mörkblå kraftigt tvättade jeans med raka ben och muddar. För skorna, bär ett par vita sneakers för att komplettera outfiten.

Halvtransparent vit Nike vindjacka med svarta löparshorts

halvtransparent vit Nike vindjacka med svarta löparshorts
källa

För att se vacker och diskret sexig ut utan att visa hud kan du bära en vit och ljusgrå färgblock semi-transparent Nike vindjacka över en svart crop top. Kombinera dem med smala svarta löparshorts. För skorna, bär ett par svarta och vita sneakers för att fullända looken med stil.

Vit och svart färgblock vindjacka med skinny jeans

vit och svart färgblock vindjacka med skinny jeans
källa

För att få den här superenkla men snygga streetoutfiten här, vill du göra det. Bär ett vitt och svart färgblock Nike lätt överdimensionerad vindjacka över en grå tank. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna, bär ett par vita låga löparskor för att fullborda den coola looken.

Röd, svart och vit vindjacka med skinny jeans

röd svartvit vindjacka med skinny jeans
källa

För att uppnå denna lite mer färgglada och rena look, istället för att bära en helvit vindjacka, kan du bära en röd, svart och vit oversized vindjacka. Kombinera den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. För skor, bär ett par vita låga löparskor för en uppfriskande touch för att komplettera outfiten.

Vit vindjacka med svarta löparshorts

vit vindjacka med svarta löparshorts
källa

Det här är en enkel och klassisk löparoutfit som aldrig blir gammal. För att forma denna outfit kan du bära ett sportlinne med en vit lätt överdimensionerad vindjacka från Nike. Kombinera dem med svarta löpartights med smal passform. För skorna, bär ett par svarta och vita löparskor för att fullborda looken.

Vit och ljusgrå färgblock Nike vindjacka med svarta löparshorts


källa

Det här är en liknande outfit som den tidigare men den här kan vara ännu trendigare tack vare användningen av löparshortsen. För att uppnå denna outfit kan du bära en vit och ljusgrå vindjacka i färgblock. Kombinera den med svarta löparshorts. Bär vita sneakers för skorna för att fullborda looken.

Svart och vit Colour Block Nike Windbreaker med grå Crop Top

Svart och vit Colour Block Nike Windbreaker med grå Crop Top
källa

För att forma denna anständiga sexiga löparoutfit, här är vad du vill göra. Bär en grå atletisk bodycon-topp med en svart och vit vindjacka. Kombinera dem med svarta löparshorts och vita löparskor.

Vit oversized vindjacka med ett svart cropped linne och jeansshorts

vit oversized vindjacka med svart cropped linne och jeansshorts
källa

För att skapa denna anständiga, sexiga och ungdomliga sommarstreetlook, kan du helt enkelt bära en vit oversized vindjacka från Nike över ett svart cropped bodycon linne. Kombinera dem med blå jeansshorts med hög midja och vita sneakers för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillade idéerna för vita Nike vindjackor som diskuterades ovan. Du kommer att bli förvånad över hur en sportartikel kan få dig att se så vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*