Home / Stil / Hur man bär vita spetsshorts
Hur man bär vita spetsshorts

Hur man bär vita spetsshorts

Den vita spetsen är ett vackert plagg som kan ge en elegant och feminin touch till din outfit. Om du inte stylar det rätt kan du se ut som att du prunkar med dina underkläder. Med den vita spetsen är det en tunn linje som ser mellan stilig och besvärlig ut. Med det i åtanke har jag sammanställt en lista över hur man bär vita spetsshorts på ett vackert sätt. Låt oss nu kolla in dessa fantastiska outfitidéer.

Svart kort t-shirt med vita spetsshorts


källa

Låt oss börja listan med en minimal och uppfriskande sommarlook. Bär bara en svart beskuren t-shirt med vita spetsshorts med hög midja. Bär din med gråmelerad balettkläder och en svart dubbad clutch för en chic ensemble. När det kommer till vita spetsshorts är detaljerna väldigt viktiga. Till exempel skulle outfiten se ganska besvärlig ut utan den eleganta clutchen och baletttofflorna.

Bär den med en mörkblå knuten jeansskjorta

mörkblå knuten jeansskjorta
källa

Här är ett bra sätt att styla de vita spetsshortsen. Eftersom de vita spetsshortsen är gjorda av mjukt tyg kan du bära något grovt, t.ex. B. En jeansskjorta för toppen för att balansera outfiten. Bär till exempel en knuten mörkblå jeansskjorta med de vita shortsen. Kombinera dessa pjäser med en brun handväska och ett par silver slip-on sneakers.

Vita spetsshorts med Tiffany Blue spetstopp

vita spetsshorts tiffanyblå topp
källa

För en helt feminin look kan du prova denna spetsoutfit. Bär en tiffanyblå spets löst sittande topp med vita spetsshorts. Ett par stövlar i grå mocka är det perfekta komplementet. Komplettera outfiten med en elegant handväska i elfenben.

Bär den med en ljusblå jeansskjorta

ljusblå jeansskjorta
källa

Bär en ljusblå jeansskjorta med vita spetsshorts för en fräsch look. För skorna, håll outfiten lätt och enkel genom att bära vita sandaler. Bär ett subtilt halsband och några armband för att lägga till detaljer till den luftiga outfiten.

Vita spetsshorts med grå button down skjorta

vita spetsshorts grå knäppt skjorta
källa

Här är en outfit som bara är lite lämplig för jobbet, beroende på din arbetsplatss klädkod. Bär en långärmad grå button down skjorta och vita spetsshorts. Kombinera dem med bruna sandaler med öppen tå.

Bär den med en vit tank & linnekavaj

vit kavaj i tanklinne
källa

Ibland kan tygets struktur lägga till mycket stil till outfiten. Till exempel består denna outfit av en vit linnetank och en vit linnekavaj. Tygets strävhet skapar en intressant kontrast med de vita spetsshortsen. Bär sandaler med nakna klackar och en diskett halmhatt för att komplettera denna konstnärliga och stilfulla outfit.

Bär din med en röd blus och vita sandaler

röd blus vita sandaler outfit
källa

Rött och vitt är en slående färgkombination. För att använda den här i en outfit med vita spetsshorts, kan du kombinera dem med en röd blåsig blus och vita sandaler. Bär ett långt halsband i boho-stil och en avslappnad svart handväska för en elegant avslappnad look.

Marint linne med vita spetsshorts

Marinblå linne vita spetsshorts
källa

För en minimal look kan du bära ett långt asymmetriskt mörkblått linne med vita spetsshorts. Bär ett par vita flip flops i boho-stil för att hålla outfiten lätt och luftig. Ett halsband kan också bidra till att lägga till en touch av elegans till den enkla outfiten.

Blå-vitrandig t-shirt med jeansjacka över axlarna

draperad blå- och vitrandig t-shirt jeansjacka
källa

Ett sätt att bära de vita spetsshortsen på ett chic sätt är att bära fler bitar och skapa några lager för att minska rollen av de vita spetsshortsen lite. Bär till exempel en blå-vitrandig t-shirt och dra en jeansjacka över axlarna. Bär de vita spetsshortsen och ljunggrå canvasskorna för nederdelen. Ta en brun handväska för att fullborda denna vackert balanserade look.

Vit button down skjorta och spetsshorts

vita spetsshorts med knappar
källa

Om du vill prova denna vit-på-vit outfit måste du vara uppmärksam på klippningen och tyget. Se till att den vita button down-skjortan är något lös och att tyget är mjukt och lyxigt för en luftig look. Du vill inte ha den typen av skjorta som kan ge dig den seriösa och professionella looken i det här fallet. Kombinera den med vita spetsshorts och nakna och vita sandaler med klackar för att fullborda den rena helvita outfiten.

Bär den med en tjock vit stickad tröja

grov vit stickad tröja outfit
källa

För en feminin och diskret sexig look kan du bära en vit stickad tröja med V-ringad som topp. För skinkorna, använd helt enkelt de vita spetsshortsen och ett par rosa klackar för att få denna damlika och attraktiva outfit.

Vit djup V-ringad tunikatopp med spetsshorts

vita tunikashorts med djup V-ringning
källa

För en helt varm sommarlook, använd en djup V-ringad vit chiffongtunikatopp och de vita spetsshortsen. Bär sandaler med nakenklack i boho-stil till skorna. Chokerhalsbandet och boho-armbanden ger också mycket karaktär till outfiten.

Bär den med en svart och vit randig t-shirt och en vit kavaj

svart och vit randig t-shirt vit kavaj
källa

Här är en mycket intressant outfit i gammal engelsk stil. Bär en svart och vit randig t-shirt och en vit kavaj för toppen. För golvet, bär vita spetsshorts med nakenklackade sandaler. Stråhatten ger en magisk touch till denna konstnärliga outfit.

Bär den med en vit, off-the-shoulder blus med hög midja

vit off the shoulder midja blus
källa

Här är en helvit outfit som ser luftig och bedårande ut. Bär en vit lång axelbandslös blus med vita spetsshorts. Kombinera dem med vita klackar med ankelband för att fullborda denna vita boho-look.

Vita spetsshorts med mörkblå och röd rutig skjorta med flanell

Marinvita spetsshorts och röd rutig flanellskjorta
källa

För en mer avslappnad look kan du bära en marinblå och röd rutig flanellskjorta överst. Para ihop den med vita spetsshorts och vita klackar. Om du vill se fler outfitidéer för liknande skjortor, läs vårt blogginlägg om styling av flanellskjortor.

Här är några av de bästa sätten att styla de vita spetsshortsen jag har satt ihop. Jag hoppas att du gillar att läsa listan. Om du gillar det kanske du också gillar tusentals andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen. kolla på henne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*