Home / Dekoration / Hur man belyser uteområdet

Hur man belyser uteområdet

Friluftssäsongen är i full gång och vi spenderar mer och mer tid ute och dricker, äter, läser, chattar med vänner och grillar. Valet av inredning, möbler och annat är mycket viktigt för att göra din vistelse där mycket mer bekväm och välkomnande. Belysningen av dina rum är en av punkterna, speciellt om du gillar att spendera tid utomhus på natten. Låt oss slänga in några idéer om hur du kan lysa upp din uteplats eller uteplats.

titta på ditt rum

Titta vad du behöver för att glänsa – en grillplats, ett utomhuskök, en pool, ett sovrum eller ett vardagsrum utomhus eller till och med ett badrum. Belysningen av alla dessa rum, deras intensitet och funktionalitet kommer att vara helt annorlunda. Fundera även på om du behöver belysa stigar och trappsteg eller fönster. Titta till exempel på det tillgängliga utrymmet och hur du kan använda väggar.

Sträva efter mångsidighet

Ta en titt på marknaden och välj ett mångsidigt belysningssystem med lysdioder, sensorer, program, mekanismer och enkel installation. Omgivningsljus är också bra för utomhusbruk. Kolla på henne.

uteköksbelysning

Om vi ​​tar utekök är LED-lampor i taket ovanför köket eller i väggarna det populäraste alternativet. Om taket är gjort av träpaneler kan du bara hänga några lampor som du gillar – välj samma lampor i hela köksdelen, de ska matcha din utomhusinredning.

utomhuspool lampor

Om du vill lyfta fram poolen är en av de enklaste idéerna att använda solrepsbelysning längs hela poolkanten – det är ganska billigt och enkelt att installera. Upplysta inomhuspooler är helt enkelt hisnande! Att simma i dem när det är mörkt är häpnadsväckande! Du kan också installera lysdioder runt poolen om det finns tillräckligt med ljus. Ett modernt och roligt sätt att lysa upp poolen är med flytande lampor – de gör din pool magisk och du kan simma med dem.

Belys utomhustrappan

Om du har trädgårdstrappor eller trappsteg på framsidan, tänd dem för att vägleda vägen och undvika att ramla när du kommer hem sent. Välj solcellslampor på trappan eller interiörbelysning mellan stegen för en djärv, modern look. Om din trappa ligger intill väggen kan du fästa belysningssetet på väggen för att spara utrymme.

Utomhus lounge lampor

Strängljus är den enklaste idén för en sittgrupp eftersom de kan fästas i nästan alla rum, var som helst. Det är också en billig lösning. vill ha något annat Gör en öppen spis eller eldstad och lägg till ljus eller ljuslyktor för lite trevlig omgivande belysning. Om du har högt gräs eller buskar kan du gömma lampor i dem och bara sätta en golvlampa för komfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*