Home / Dekoration / Hur man designar en öppen layout
Hur man designar en öppen layout

Hur man designar en öppen layout

Öppna layouter är de mest populära för heminredning just nu, och de syns överallt och skakade för alla inredningsstilar. Hur man korrekt dekorerar en öppen layout för att få ett snyggt och ljust utrymme? Här är några coola tips som hjälper dig med det.

Separera med möbler och mattor

Även om en öppen layout syftar till att förena utrymmen, måste du fortfarande separera zoner, men de bör inte smälta samman för mycket. Det viktigaste och mest populära sättet att dela upp utrymmet med möbler och mattor. Ta en stor L-formad eller vanlig soffa för att skilja vardagsrummet från de andra rummen. Satsa på en stor och färgglad köksö för att skilja köket från resten av layouten. Mattor är också bra för zonindelning av utrymmet och är lättare att dela upp eftersom du inte behöver mycket pengar. Du kan också försöka dela upp rummen som visuellt täcker golvet olika. Läs golvövergångsanvisningarna här.

Bind rummen med färger

Att separera utrymmena är viktigt, men ju mer du separerar dem, desto fler bindningar bör du lägga till. Det enklaste sättet är att använda samma material och färger i alla delar av den öppna layouten. Välj en ljus färg som du lägger till här och där med kuddar, accessoarer, lampor, kanske en tapetvägg, möbler och annat. Behåll färgen för en jämn look. En annan idé är att rocka samma material av samma färg, t.ex. BB Wicker eller läder i samma färg.

ta med ljuset

Ljuskällor är ett måste för alla utrymmen, och lampor och lampor av samma stil eller till och med utseende binder enkelt ihop delarna av layouten och lyser upp utrymmena. Häng dem över vilket rum som helst för att lysa upp dem, eller använd flera lager av ljus – ett utseende för varje zon och andra med olika utseende. Sätt till exempel spotlights överallt och häng sedan olika taklampor i varje rum för att få det att sticka ut.

Hur man designar det perfekta kontoret (och varför öppna layouter inte alltid är det
Öppet koncept kök och vardagsrum - 55 designs & idéer.
För- och nackdelar med en Open Office-plan/layout |  Kontorsinredning
Så skapar du ett bra flöde i din öppna layout Real Hom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*