Home / Dekoration / Hur man fräschar upp ett svart kök

Hur man fräschar upp ett svart kök

Svart är en klassisk färg som är väldigt trendig nuförtiden och du kan se många stämningsfulla utrymmen med svart som huvudfärg. Svarta kök är inte så sällsynta nuförtiden, men de kan se trista, deprimerade och tråkiga ut om du inte får designen rätt. Hur undviker man sådana effekter och i slutändan gör sitt kök djärvt och supersnyggt? Här är några idéer för att liva upp ett svart kök.

trä

Trä är det bästa materialet för att värma upp och göra utrymmet mysigt och det passar perfekt till ett svart kök. Satsa på ett trägolv och -tak – dessa kommer att få ditt kök att sticka ut, speciellt om du använder ljusa trätoner. Prova en träbacksplash som är en trendig idé. Om du är tveksam till hållbarhet, täck den med glas eller använd till och med kakel som imiterar trä. Satsa på övre eller nedre träskåp – byt bara dörrarna och du har ett nytt kök! Byt ut dina bänkskivor mot träpaneler och denna billiga idé kommer att helt förändra utseendet på ditt utrymme.

Svartvitt

Vit är svarts bästa partner. Du kan skapa vilket tidlöst utrymme som helst med en sådan kontrasterande kombination – dessa färger går aldrig ur mode. Du kan prova vita bänkskivor och en backsplash, hänga en vit lampa eller lampor, välja ett vitt matbord eller byta ut svarta skåp mot vita – endast upptill eller nedtill. En annan idé är att byta eller måla om din köksö till vit – statement köksöar som sticker ut från resten av köket är på modet.

metaller

Metallics går aldrig ur stil, precis som svart och vitt, och en sak du definitivt bör göra med ditt svarta eller svartvita kök är att lägga till metallics. Du kan välja metallhandtag, metallplattor, metallbänkskivor, metalllampor, stolar, pallar och många andra saker du gillar. Matcha metallerna perfekt, eller välj en större metall som används oftare och en annan mindre metall som används mindre. Bli inspirerad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*