Home / Dekoration / Hur man infogar tulpaner i din vårinredning
Hur man infogar tulpaner i din vårinredning

Hur man infogar tulpaner i din vårinredning

Tulpaner är kanske de vårigaste blommorna genom tiderna, som ger glädje och en fräsch touch. Vilket bättre sätt att arrangera dem för att imponera på dig och ge rummet en vårliknande känsla?

Det finns tusentals sätt att ordna dem. Vasen eller behållaren beror på vilken stil du vill ha – korgar, vintagemuggar, kannor, vattenburkar, glasvaser, plåtburkar eller vad du vill. Korgar och galvaniserade hinkar och baljor skapar ett rustikt utrymme, snygga moderna vaser och provrör passar bra till moderna utrymmen och vattenkannor, och hinkar i olika storlekar kan användas utomhus. En tulpan ikebana är en cool österländsk idé. De ser riktigt ovanliga ut och kan göra en cool mittpunkt. Odla några tulpaner inomhus i en smutsfri glasskål för att hålla ditt hem rent, eller i en planteringskruka och täck dem med mossa – en riktig vårtvist!

Blanda i dina tulpaner med körsbärsblommor, pil eller andra växter och lövverk som kommer att göra utseendet mer catchy och göra ditt utrymme mer vårlikt. Tulpaner kan också komma i en mängd olika färger, från rosa och lila till rent vita. Ordna dem med en ombre-effekt eller blockera färgen med tulpaner. Kolla in idéerna nedan och bli inspirerad!

Hur man infogar tulpaner i din vårinredning: 49 idéer.
Hur man infogar tulpaner i din vårinredning: 49 idéer.
Hur man infogar tulpaner i din vårinredning: 49 idéer.
Hur man införlivar tulpaner i dina vårinredningsidéer Тюльпаны.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*