Home / Dekoration / Hur man lägger till klassisk engelsk stil

Hur man lägger till klassisk engelsk stil

Engelsk stil är känd för att vara super sofistikerad och chic och jag kan inte tänka mig ett mysigare utrymme än en traditionell engelsk bondgård. Vill du införliva några klassiska inredningsidéer i engelsk stil i ditt hem? Inga problem! Jag har ett antal idéer som gör det enkelt att lägga till lite chic engelsk inredning till ditt rum.

Traditionell engelsk interiör kan inte föreställas utan blommönster, pläd, paneler och paneler, eleganta gardiner och andra textilier som mattor, överkast och dukar, och naturligtvis en vacker öppen spis! Du kan enkelt integrera alla dessa detaljer i vilken inredning som helst. Men om du vill ha en stark engelsk smak, håll dig till vintageartiklar och tryck. Låt oss titta på de coolaste exemplen.

blommönster

Blommönster är klassiker och har alltid varit en oumbärlig del av engelsk interiör. Du kan infoga dem i din rumsinredning på en mängd olika sätt. Den mest populära är den blommiga stentapeten. Trycket kan vara realistiskt eller inte, det finns många färger att välja mellan, och utskriftens skala kan också vara olika. En annan idé är att hänga upp gardiner med blommönster för en söt touch, och kuddar med blommönster är ett bra sätt att lägga till engelsk chic. Blommönster är på modet just nu och genom att rocka dem i dekor kommer du inte bara att lägga till engelsk chic utan också få trendiga detaljer.

skorstenar

En öppen spis är en bra bit för alla utrymmen, från ett modernt till ett industriellt. Här ska bara utseendet väljas så att det passar rummet. Om vi ​​tar traditionella engelska eldstäder är dessa vanligtvis belagda med sten och du kan bygga en hel stenmur och bygga en eldstad i den. Du kan också använda en spis – den kan inte fungera, bara skapa en stämning. Elektriska eldstäder är också bra. Täck dem bara med sten, tegel eller kakel som matchar stilen.

maskera

Panelväggar brukade vara vanliga för heminredning. De sågs i de flesta rika hem idag och används fortfarande i stor utsträckning idag. Detta är en annan traditionell engelsk funktion som kan bli en organisk del av de flesta interiörer, från det minimalistiska till det glamorösa. Beklädnaden gör att väggarna ser mer dimensionella och sofistikerade ut. Detta är en perfekt idé för neutrala eller pastellfärgade väggar, även om de ser coola ut med mörka färger också. Du kan också gömma lite förvaring bakom dessa paneler för att undvika röran – vilken bra lösning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*