Home / Stil / Hur man stylar baseballtröja
Hur man stylar baseballtröja

Hur man stylar baseballtröja

Det råder ingen tvekan om att vi vill se bättre ut på jobbet, men det är lika eller viktigare att vi är bra för enkla helghäng. Idag ska jag prata om hur du stylar dig sportig, ungdomlig och attraktiv med basebolltröjan. Naturligtvis är ett av de bästa sätten att lära sig styla att se hur andra gör det. Så jag har samlat några riktigt snygga baseballtröjaoutfitidéer åt dig. Låt oss gå in direkt.

Vit och svart baseballtröja i kombination med skinny jeans


källa

Låt mig först visa dig en pojkaktig outfit som du enkelt kan ta av dig för att skapa den här listan med sportiga och fantastiska outfitidéer. För att uppnå denna speciella look, kan du bära en avslappnad passform vit och svart baseballtröja. Kombinera den med svarta skinny jeans. Bär ett par låga sneakers i svart canvas med dina skor för att se extra snygg ut.

Vit button down oversized baseballtröja och uppdragna svarta jeans

Vit button down oversized baseballtröja och uppdragna svarta jeans
källa

Det här är en väldigt snygg och till och med lite edgy streetoutfit som hjälper dig att sticka ut från mängden. För att uppnå denna fantastiska lagerdräkt kan du bära en vit oversized jerseyskjorta över en svart t-shirt. Kombinera dem med svarta skinny jeans. Bär ankelstövlar i svart läder för att ge skorna en polerad look.

Vit oversized baseballtröja med svart crop top och minijeansshorts

vit oversized baseballtröja med svart crop top och minijeansshorts
källa

Här är ett annat supersportigt och ungdomligt sätt att styla baseballtröjan. I det här fallet, bär en grovt överdimensionerad vit baseballtröja över en svart crop top och svarta minijeansshorts. Bär ett par svarta knästrumpor och vita sneakers för resten av outfiten. Lägg till en vit baseballkeps till mixen för att se ännu mer lekfull ut.

Svart oversized baseballtröja med vita byxor med höga manschett

svart oversized baseballtröja med vita byxor med hög manschett
källa

För att forma denna vackra och stilfulla look kan du bära en svart tunika baseballtröja och delvis stoppa in den. Kombinera skjortan med vita höghusbyxor med avslappnad passform för att se unik ut. Till skorna kan du bära ett par paljetttofflor i silver och vit silver för att se blanka och vackra ut.

Vit och svart oversized baseballtröja med svart sport-bh-topp

vit och svart oversized baseballtröja med svart sport-bh-topp
källa

Detta är en lågmäld sexig träningsoutfit som är mer lämpad för hiphopdans. För att skapa denna look kan du bära en svart sport-bh-topp med en vit oversized baseballtröja. Kombinera dem med svarta träningsbyxor och vita sneakers för en avslappnad och ren finish.

Svart basebolltröja med vit t-shirt med rund hals och smala jeans

svart basebolltröja med vit t-shirt med scoop-neck och skinny jeans
källa

För att skapa denna coola och enkla svartvita look här är vad du vill göra. Bär en svart överdimensionerad baseballtröja över en vit t-shirt med scoop-neck. Kombinera dem med svarta skinny jeans eller svarta träningsbyxor. Bär vita high-top sneakers för att hålla skorna svala och uppfriskande.

Svart och vit halvärm Button Up Baseball Jersey Shirt Apparel

Svartvit skjortklänning med halvärmar och knappar
källa

För att uppnå denna coola och ungdomliga look, kan du helt enkelt bära en svart baseball jersey skjortklänning. Om klänningen är superkort kan du definitivt bära ljusblå eller svarta jeansshorts. För skor skulle det vara perfekt att bära ett par vita sneakers.

Vit och babyblå randig grafisk skjortklänning med skyskrapajeansshorts

vit och babyblå randig grafisk skjortklänning med höga jeansshorts
källa

Om du följer sportmodet vet du att färgen babyblå är en av fansens favoritfärger. Den här skjortan här är en vit och babyblå randig baseballtröjaskjortklänning som ser väldigt attraktiv ut. Kombinera den med en vit sport-bh-topp och blå jeansshorts. Bär vita high-top sneakers för att se uppfriskande ut.

Ljusrosa och vit skjortklänning i baseballtröja med öppen tå

ljusrosa och vit skjortklänning i baseballtröja med öppen tå
källa

Att lägga till ett rosa element till mixen är väldigt lätt att se vacker och damlik ut. Du kan till exempel bära en ljusrosa t-shirtklänning i baseballjersey som kärnan i outfiten. Kombinera den vackra miniklänningen med ett par vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och chic ut.

Röd button down tunika baseballtröja och svarta minishorts

Röd Button Up Tunika baseballtröja med svarta minishorts
källa

För att se extra lång och smal ut kan du bära en miniklänning med minishorts. Du kan till exempel bära denna röda kortärmade baseballtröjaskjortklänning med svarta jeansshorts. Kombinera dem med ett par vita sneakers och en svart läderclutch för att se snygg och elegant ut.

Vit knuten grafisk skjorta med mörkblå skinny jeans

vit knuten grafisk skjorta med mörkblå skinny jeans
källa

För att se sexig och ungdomlig ut på samma gång, är det en bra idé att bära en vit knuten basebolltröja för att avslöja lite hud i midjan. Kombinera toppen med blå tvättade skinny jeans. För skorna, använd helt enkelt ett par svarta och vita lågklassiker för att se ungdomlig och stilig ut.

Vit oversized baseballtröja med slitna skinny-jeans

vit oversized baseballtröja med trasiga skinny-jeans
källa

För att se pojkaktig och söt ut på samma gång kan du bära en vit oversized knutad skjorta med grafisk knapp. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par vita sneakers för skorna för att fullända den coola looken.

Svart oversized baseball t-shirt med mini jeansshorts

svart oversized baseball t-shirt med mini jeansshorts
källa

Här är en superung skateboardoutfit. Bär en svart baseball-t-shirt som är kraftigt överdimensionerad. Kombinera den med svarta jeansshorts. För resten av looken, bär ett par klassiska svarta och vita låga Converse och en grå baseballkeps.

Jag hoppas att du gillade idéerna med baseballtröjor som jag just gav dig. Om du vill se sportig och avslappnad ut på helgerna, prova dessa outfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*