Home / Stil / Hur man stylar camoleggings
Hur man stylar camoleggings

Hur man stylar camoleggings

Ibland när du vill klä dig pojkaktigt måste du hålla dig till saker som boyfriend-jeans, som ser bra ut men som inte får dig att se smal och lång ut. Om du vill se smal och pojkaktig ut på samma gång, rekommenderar jag starkt att bära camo-leggings. Som med många andra typer av leggings är det inte alls svårt att styla camo-leggings. Jag älskar dem tillsammans med en tunikatopp, oavsett om det är en longline t-shirt eller en grov stickad tröja. För att visa dig fler sätt att styla har jag sammanställt en lista med några riktigt snygga outfitidéer för camo-leggings. Låt mig nu visa dig de coola utseendena.

Svart Swat Neck tröja med Camo Leggings


källa

Först, med den här listan med attraktiva och unika outfitidéer, låt mig visa dig en outfit som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart tröja med avslappnad passform. Kombinera den med camo-leggings för att se elegant och snygg ut. Kombinera dem med svarta balettkläder för att lägga till stil till outfiten.

Svart quiltad skinnjacka med tröja med scoop-neck och kamouflageleggings

svart quiltad skinnjacka med tröja med rund hals och kamouflageleggings
källa

För att uppnå denna fantastiska avslappnade outfit måste du ha ett läderelement i mixen för att ge den stilfulla touchen. Bär en svart tjock tröja med rund hals och en svart quiltad skinnjacka till toppen. Kombinera dem med kamouflageleggings för att se pojkaktiga och coola ut. Lägg till ett par ankelstövlar i svart läder för att fullända outfiten med stil.

Grå chunky tröja med kamouflageleggings och vita sneakers

grå tjock tröja med kamouflageleggings och vita sneakers
källa

För att skulptera denna mysiga och ungdomliga look behöver du tre enkla stycken som du med största sannolikhet redan har i din garderob, möjligen med undantag för camo-leggings. Var noga med att bära en ljusgrå chunky tröja eller sweatshirt och kombinera den med kamouflageleggings. Bär vita sneakers för att hålla denna outfit ren och enkel.

Vit tunikaklänning med grå kofta och camo-leggings

vit tunikaklänning med gråmelerad kofta och camo-leggings
källa

För att forma denna snygga och ungdomliga outfit som är perfekt för tillfälliga sammankomster, kan du bära en vit tunika-t-shirt med en lång gråmelerad kofta. Kombinera dem med kamouflageleggings. Rocka ett par svarta och vita lågklassiker med en grå stickad mössa för att se extra ungdomlig och attraktiv ut.

Långärmad t-shirt med grått och vitt tryck, kamouflageleggings och svarta läderstövlar

Långärmad t-shirt med grått och vitt tryck, kamouflageleggings och svarta läderstövlar
källa

För att uppnå denna söta och avslappnade look kan du bära en grå och vit tryckt långärmad baseball-t-shirt överst. Kombinera den med camo leggings eller camo skinny byxor för att göra denna outfit mer färgstark och glad. För skor, bär ett par svarta mid-calf snörstövlar för att fullborda looken.

Svart bomberjacka med grå tröja och tryckta leggings

svart bomberjacka med grå tröja och tryckta leggings
källa

För att se snygg och enkel ut är det en ganska bra idé att bära en bomberjacka. Till toppen kan du bära en svart bomberjacka över en grå tröja och en längre vit t-shirt för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med kamouflageleggings. Bär ett par stövlar i grå mocka för att lägga klass och elegans till utseendet.

Blå jeansjacka med tröja med vitt tryck och camo-leggings

blå jeansjacka med tröja med vitt tryck och kamouflageleggings
källa

Att veta hur man bär en jeansjacka är en enorm nyckel till att se ungdomlig och chic ut. I det här fallet är en blå jeansjacka ihopkopplad med en vit tryckt tröja med en avslappnad passform för toppen. Kombinera dem med kamouflageleggings och svarta ballerinor. Lägg till en brun handväska i läder för en ännu mer sofistikerad look.

Grå mockajacka med V-ringad tröja och svarta camoleggings

grå mockajacka med V-ringad tröja och svarta camo-leggings
källa

För att få den här nästan helt gråa outfiten att se diskret men ändå vacker ut, överväg att bära en grå mockajacka över en matchande grå pikétröja med V-ringad tröja överst. Kombinera dem med svarta och gråa camo-leggings. Bär svarta sneakers för att få denna outfit att se mörk och cool ut.

Svart longline kappa med kamouflage tights och wedge boots

svart longline kappa med kamouflage tights och kilklackar
källa

För att se lite unisex ut, här är en outfit du vill prova som är förvånansvärt lätt att ta av. Till toppen kan du bära en svart t-shirt med en slimmad svart lång trenchcoat eller en dubbelknäppt ullrock. Kombinera dessa plagg med camo-leggings och svarta wedge boots för att fullända looken.

Svart ärmlös t-shirt med mock-neck, beskurna leggings och canvas sneakers

svart ärmlös t-shirt med turtleneck, beskurna leggings och canvas sneakers
källa

För att forma denna enkla och snygga streetoutfit kan du bära en ärmlös bomullstopp med svart hög hals istället för att bära en svart t-shirt för att se mer uppfriskande ut. Kombinera den med camo-tights för en pojkaktig touch. Lägg slutligen till ett par svarta och vita sneakers i canvas för att rensa upp utseendet.

Svart infinity-scarf med skinnjacka och tunikatröja i elfenben

svart infinity-scarf med skinnjacka och tunikatröja i elfenben
källa

Ett bra knep som får dig att se smal ut och inte i din bästa form är att skapa några snygga lager som visas här. I detalj, bär en vit eller elfenbensfärgad tunikatröja med en svart läderjacka och svart infinitystickad halsduk. Kombinera dem med kamouflagestrumpbyxor och svarta mockastövlar för att se snygga och attraktiva ut.

Svart långärmad t-shirt med scoop-neck och grå camoleggings

Svart långärmad T-shirt med rund hals och grå Camo Leggings
källa

För att uppnå denna avslappnade och pojkaktiga look, börja med att bära en svart långärmad t-shirt med avslappnad passform. Kombinera den med svarta och gråa camo-leggings. Till skorna kanske du vill bära något mer damlikt, som de rödrosa sneakers för att balansera användningen av svart och grått i resten av outfiten.

Blå jeansjacka med svart tunika linne och leggings

blå jeansjacka med svart tunika linne och leggings
källa

För att forma denna ungdomliga outfit som ser lite ut som en pojkvän kan du bära en blå jeansjacka med ett svart långärmat linne. Kombinera dem med kamouflageleggings och svarta spetsiga klackar i läder för en lite sofistikerad touch.

Här är idéerna för camo leggings outfit jag vill prata med dig om. Prova dem och du kommer att se hur coola de kan få dig att se ut och hur lätt det är att ta av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*