Home / Stil / Hur man stylar Cape Blazer
Hur man stylar Cape Blazer

Hur man stylar Cape Blazer

För dig som älskar att klä dig smart bör du vara bekant med tricket att kasta en kavaj eller jeansjacka över axlarna för att se stilig och elegant ut. Mycket intressant, när du bär en cape-kavaj ser du faktiskt ut som att du draperar kavajen över dina axlar som om du faktiskt bär den. För att bättre visa dig hur magiskt det är, har jag samlat några riktigt grymma Cape Blazer Outfit Idéer åt dig. Låt oss gå in direkt.

Svart cape blazer med vit väst topp och blå skinny jeans med muddar


källa

En svart cape blazer är förmodligen den enklaste typen av cape blazer att styla och ta av. Du kan enkelt behandla den som en vanlig svart kavaj genom att bära den med en vit västtopp och tvättade skinny jeans med blå muddar. Bär svarta spetsiga klackar för att sätta en chic touch till outfiten.

Vit cape blazer & svart tröja med silver paljettdetaljer

vit cape blazer svart tröja med silver paljettdetaljer
källa

En vit kavaj är inte heller svår att styla. Det kanske inte får dig att se smalare ut än svart, men det är definitivt mer uppfriskande och gladare. Du kan helt enkelt bära den med en svart tröja som innehåller några silver paljettdetaljer och svarta läderleggings. Kombinera dem med svarta spetsiga klackar för att fullända outfiten.

Marinblå cape blazer med vit blus

Marinblå Cape Blazer Vit blus
källa

För en elegant look är den svarta kavajen förmodligen ditt bästa val, men absolut inte ditt enda val. En marinblå cape-kavaj får dig också att se vacker och chic ut. Bär den med en vit blus, blå skinny jeans och nakna sandaler med remmar för att komplettera den här eleganta affärsdräkten.

Svart cape blazer med grå t-shirt och vita skinny jeans

svart cape blazer grå t-shirt vita slitna skinny jeans
källa

Att bära en kavaj är generellt sett bra för arbetskläder, men särskilt bra om du kan bära jeans till din arbetsplats eftersom kavaj och jeanskombo verkligen kan öppna många dörrar för din avslappnade affärsoutfit. Du kan till exempel bära en svart cape blazer med en grå t-shirt, vita skinny jeans och leopardmönstrade klackar för en unik och snygg outfit.

Bär den med en vit button down skjorta och svarta minishorts

vit button down skjorta svarta minishorts
källa

Ett väldigt snyggt litet knep för att få dina ben att se längre ut är att bära en långärmad topp eller jacka med en minikjol eller shorts. Som ett exempel kan du bära en vit blus med en svart cape blazer för toppen. Kombinera dem med svarta minishorts och vita spetsiga klackar för att se snygga och snygga ut.

Vit cape kavaj med svart jumpsuit och djup V-ringning

vit Cape Blazer svart overall med djup V-ringning
källa

För en mer konstnärlig och unik look kan du bära denna svartvita outfit. Det är faktiskt en mycket intressant lagerdräkt med en vit cape-kavaj över en svart jumpsuit med V-ringning. Bär dessa plagg med vita klackar och en svart handväska för att se både artistisk och diskret sexig ut.

Vit kavaj med svarta skinny jeans och sandaler med axelband

vit kavaj svarta skinny jeans sandaler med rem
källa

Detta är en annan svartvit outfit du kan bära på kontoret som kommer att se annorlunda ut än dina kollegor som bär kostymer hela tiden. För att uppnå denna look kan du bära en vit kavaj med en svart blus överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta klackar med ankelband för att fullända looken.

Svart cape kavaj med vit väst topp och blå jeansshorts med muddar

svart cape blazer vit väst topp blå jeans korta shorts
källa

Detta är en mycket unik outfit. Den unika delen består av de blå jeansshortsen som sägs vara knälånga men knyts för att avslöja lite mer hud. Kombinera shortsen med en vit västtopp och en svart kavaj för att se elegant och avslappnad ut. Till skorna kan du bära vita sneakers för att hålla den avslappnade känslan konstant.

Bär den med en himmelsblå topp och matchande skinny jeans

Himmelsblå topp för att matcha skinny jeans
källa

Om du vill se mer feminin ut finns det två färger som brukar göra detta åt dig: den ena är den rosa färgen medan den andra är den himmelsblå. Denna vackra och uppfriskande outfit använder den senare. I detalj kombineras den vita cape-blazern med en himmelsblå tröja och himmelsblå skinny jeans. Kombinera dessa plagg med ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfiten med en extra feminin touch.

Vit cape blazer med svart sweetheart passform och utsvängd miniklänning

vit cape blazer svart sweetheart passform och utsvängd miniklänning
källa

Här är en lågmäld sexig outfit som ser ut som en arbetsoutfit. Jag skulle dock rekommendera att du reserverar denna outfit för formella evenemang. För att forma denna unika och vackra look kan du bära en svart hjärtformad miniklänning med utsvängd sammet och en vit cape-kavaj. Kombinera dem med svarta och vita klackar med remmar och en svart clutchväska för att sätta en elegant touch till helhetslooken.

Vit maxi cape blazer med svart V-ringad tröja och rutig minikjol

vit maxi cape kavaj svart v-ringad tröja och rutig minikjol
källa

Den här outfiten är en så vacker och stilig lagerdräkt. För att uppnå denna anmärkningsvärda look, kan du bära en svart v-ringad tröja och en svart och vit rutig tweed minikjol. Bär en vit maxi keps blazer över den. Bär ett par svarta mocka över knästövlarna för en feminin och sofistikerad look.

Svart cape blazer med matchande chinos

svart cape blazer för att matcha chinos
källa

Om du är chef eller chef och bär kostymer hela tiden, försök att tona ner dem lite på fredagar för att göra dig lite mer tillgänglig och en del av teamet. Du kan också bära en svart kostym som består av en svart cape blazer och chinos. Bär dem med en grå t-shirt och svarta balettkläder för en avslappnad touch.

Vit cape blazer med svarta skinnbyxor

vit cape blazer svarta skinnbyxor
källa

Låt oss nu försöka lägga lite läder i mixen för att göra outfiten mer stilig. Du kan till exempel bära en vit cape blazer med en vit ärmlös blus. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta balettkläder för att komplettera denna coola och konstnärliga svartvita outfit.

Svart kavaj med vit spetsblus

svart kavaj vit mock-neck spetsblus
källa

För en mer feminin look kan du helt enkelt lägga till lite variation genom att byta ut din signaturvita skjorta med knapp ner mot en vit spetsblus med en skenhals. Kombinera dem med en svart cape blazer och svarta skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par ljusrosa klackar för att få outfiten att se ännu mer damlik ut.

Vit cape blazer med en rouge rosa blus

vit cape blazer rouge rosa blus
källa

För en uppfriskande och damliknande look är vitt och rosa en riktigt bra färgkombination. Du kan till exempel koppla ihop en rödrosa blus med en vit cape-kavaj och vita chinos för att se enkel men ändå vacker ut. Du kan till och med bära ett par vita sandaler med öppen tå med remmar som passar perfekt till resten av outfiten.

Här är idéerna för cape blazer outfit som jag vill dela med dig. Det råder ingen tvekan om att en vanlig kavaj är mer mångsidig, men att bära en kavaj då och då är också jättekul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*