Home / Stil / Hur man stylar dubbade skor
Hur man stylar dubbade skor

Hur man stylar dubbade skor

Vill du bara lägga till en liten iögonfallande detalj till dina vanliga outfits? Bultar är riktigt bra på det. Eftersom detta är mitt första inlägg om modetrenden med dubb, börjar jag med det enklaste och mest subtila sättet att lägga till dubbar till dina outfits, vilket är att bära dubbade skor. Du kan känna dig lite konstig när du bär dubbskor för första gången, särskilt för dig som aldrig gillar att bära något glänsande och catchy. För att öka ditt självförtroende har jag sammanställt en lista över de bästa sätten att styla dubbar och dubbstövlar. Låt oss titta på dem nu.

Dubbade läderskor med spetsiga tår och en svart outfit


källa

En svart skinnjacka bärs ofta med svarta skinny jeans och läderstövlar. Låt oss nu göra en liten twist genom att bära stövlar med dubbar. Outfiten kommer inte plötsligt att se riktigt högprofilerad ut. Istället ger nitarna en touch av elegans till outfiten. Förväxla inte dubbarna med spikar som skulle få dig att se hård och grov ut.

Svarta tofflor med dubb, svart kofta och boyfriendjeans

Svart Dubbade Slipper Cardigan Boyfriend Jeans
källa

Här är en kausal street outfit som perfekt visar att nitar handlar om att lägga till en subtil, glänsande touch till din outfit. Det finns inget obehagligt eller för extraordinärt med dem. Bär svart-vitrandig t-shirt, svart kofta, boyfriendjeans med manschetter och de svarta loafers med dubbar för denna outfit. Det här är den typ av outfit du vanligtvis bär med vita sneakers. Nu visas du ett alternativ som kan få dig att se snygg ut men i en annan, mer feminin stil.

Blekrosa sandaler med axelband med nitar och skinnjacka

ljusrosa sandaler med axelband
källa

Som en snygg casual outfit består den av en vit t-shirt, en ljusrosa skinnjacka, skinny jeans och strappy klackar med nitar som är nästan i samma färg som jackan. Då och då kommer du att se outfitidéer med färgkoordinerade jackor och skor. Detta är verkligen ett ganska snyggt trick som får din outfit att se mer komplett ut genom att limma ihop alla bitar.

Ankelboots i brunt läder med nitar och skinny jeans

bruna ankelstövlar i läder med nitar
källa

För en avslappnad outfit som är perfekt för hösten, använd en grå t-shirt, en jeansjacka och en ullscarf på toppen. Bär smala jeans och bruna stövlar i läder för skinkorna.

Healed boots med nitar, vit kavaj och skinny jeans

Dubbade Healed Boots Vita Blazer Skinny Jeans
källa

Denna kan bäras som en affärsoutfit. Bär bara en vit button down skjorta och en vit kavaj för toppen. Kombinera dessa saker med smala jeans och bruna stövlar med dubb.

Svarta balettkläder med dubb och svarta kavaj- och boyfriendjeans

svarta balettskor med nitar och svart kavaj
källa

Om du letar efter ett helt elegant sätt att bära boyfriend-jeans, leta inte längre än den här outfitidén. Håll överdelens passform genom att bära en vit V-ringad t-shirt och en smal svart skinnjacka. Välj boyfriend jeans med låg midja, rivna och muddar. Ett par svarta balettskor med dubb är ett perfekt komplement till denna ensemble.

Svarta dubbade skor med öppen tå, gul tröja och boyfriend-jeans

svarta dubbade skor med öppen tå, gul tröja outfit
källa

Den gula tröjan är definitivt inte mainstream. Men om du vet hur man stylar den kan du se riktigt söt och glad ut. Bär den med boyfriendjeans med muddar och svarta dubbade skor med öppen tå.

Gula dubbade klackar med en kungsblå kavaj

Gul kungsblå blazer med dubb
källa

Låt oss nu gå vidare till en som använder några riktigt ljusa färger. Med ljusa färger menar jag kungsblått och gult. Bär en ljusgul V-ringad t-shirt och en kungsblå kavaj till toppen. Kombinera dem med boyfriendjeans med muddar och knallgula dubbklackar. Det här är en så kreativ och färgstark outfit att du faktiskt kan bära den på jobbet.

Dubbade stövlar med svart kofta

Dubbade stövlar med svart kofta
källa

Här är en outfitidé som använder en lite mörkare blå, men jag skulle säga att den här är lika kreativ. Bär en blå blus och svart kofta med smala jeans och svarta ankelstövlar. Lägg till en konstnärlig touch genom att bära en blå floppy hatt.

Dubbade stövlar med nitar och boyfriendjeans med muddar

Höga klackar med nitar, boyfriendjeans med muddar
källa

För de flesta av de outfits jag har nämnt hittills täcker skornas klotade design bara en relativt liten yta. Skorna ser därför inte för höga ut då de är lätta att ta av. Men för outfiten är stövlarna faktiskt tungt gjutna, till en punkt där du behöver mycket karisma och karaktär. Jag är snygg, några av er har det i er så jag delar det med er ändå. Bär de dubbade stövlarna med en svart och grå kabeltröjakofta och boyfriendjeans med muddar för en helt unik look.

Dubbade klackar med svart skiftklänning

svart fodral klänning med nitar
källa

Bär en svart fodralklänning med skira ärmar för en chic helsvart look. Kombinera dem med svarta dubbstövlar. En intressant detalj som du kanske har lagt märke till på bilden är att plånboken egentligen är en svart läderkantad plånbok som matchar skorna perfekt.

Dubbade ankelboots med svart lång kavaj

Dubbade ankelboots svart lång kavaj
källa

Bär en jeansskjorta, långlinje svart kavaj och svarta skinny jeans med dubbade stövlar för denna unisex och stilfulla look. Bär en svart filthatt för att göra denna outfit mer unik och konstnärlig. För outfitidéer med liknande hattar, se vårt blogginlägg om styling av en svart filthatt.

Dubbade stövlar med pojkvänskjorta i grå jeans och skinnbyxor

grå jeans pojkvänskjorta med nitar
källa

För en ledig streetoutfit kan du bära en vit t-shirt med en grå jeansskjorta överst. Bär din med svarta läderbyxor och dubbade ankelstövlar.

Dubbade klackar med långärmad skiftklänning

Långärmad fodralklänning med nitar
källa

För en minimalistisk och elegant look, använd helt enkelt en svart långärmad skiftklänning med svarta nitar.

Dubbade ankelboots med fodralklänning

Nitar ankelstövlar boots boots skiftklänning
källa

Bär en svart fodralklänning med svarta stövlar med dubb i varmare väder.

Här är några av mina favoritskoidéer som jag just delade med dig. Du borde prova dessa idéer. Du kommer sannolikt att kunna ta bort dem med överraskande lätthet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*