Home / Stil / Hur man stylar en blå och vit randig klänning
Hur man stylar en blå och vit randig klänning

Hur man stylar en blå och vit randig klänning

För er som är lite trötta på alla enfärgade klänningar som jag har nämnt i mina andra blogginlägg så har jag något som är både annorlunda och förmodligen bättre. Jag ska prata om hur man stylar den blåvitrandiga klänningen. Att vara annorlunda är en sak, att vara annorlunda och att vara bättre är en annan, och det senare är vad du vill uppnå. Liksom den blåvitrandiga t-shirten är den blåvitrandiga klänningen väldigt lätt att ta av sig. Här är de outfitidéer som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå och vit axelbandslös miniklänning med sandaler med axelband


källa

Låt oss börja den här listan med uppfriskande outfitidéer med en lågmäld sexig och naturlig gatoutfit. För att uppnå denna look kan du bära en himmelsblå och vit vertikal randig miniklänning. Kombinera den vackra och uppfriskande klänningen med ett par färgglada platta sandaler med remmar för att fullborda den coola looken.

Mörkblå och vitrandig miniklänning med ljusrosa sandaler

mörkblå och vitrandig miniklänning med ljusrosa sandaler
källa

För att se vacker och attraktiv ut behöver du inte göra din outfit riktigt komplex. Om ditt primära mål är att vara tillgänglig, använd den stora mindre är mer idé. Du kan till exempel bära en mörkblå och vit randig kortärmad miniklänning. Kombinera den med ett par ljusrosa sandaler och en ljusrosa handväska för att sätta en damliknande touch till looken.

Marin och ljusblå randig t-shirtklänning med bruna sandaler

mörk och ljusblå randig t-shirt klänning med bruna sandaler
källa

Här är vad du behöver göra för att skulptera denna fräscha och ungdomliga look. Bär en marin- och ljusblårandig mini-t-shirtklänning med rynkad midja. Kombinera den med ett par bruna sandaler med axelband. Om du vill bära en väska är det bäst att bära en ryggsäckshandväska i svart läder för att se ungdomlig och söt ut.

Ljusblå och vitrandig passform och midiklänning med utsvängning

Ljusblå och vitrandig passform och midiklänning med utsvängning
källa

Det här är en väldigt uppfriskande och chic outfit som kräver att du stoltserar med dina vackra nyckelben och axlar. I detalj är klänningen ljus himmelsblå och vit randig och utsvängningar från den axelbandslösa midiklänningen. Kombinera klänningen med ett par rosa och vitrutiga spetsiga klackar för att fullända outfiten på ett tjejigt och attraktivt sätt.

Blå- och vitrandig knälång skjortklänning med sandaler med hög midja och sandaler med axelband

blå och vit randig knälång skjortklänning med midja och sandaler med axelband
källa

Du kan definitivt bära en blå och vit randig klänning till jobbet. Här är en bra business casual outfit som du kanske vill prova. Klänningen här är en ljusblå och vit vertikalrandig knälång skjortklänning med knytband i midjan. Kombinera den med en svart crossbody-väska och ljusrosa platta sandaler för att se elegant och uppfriskande ut på samma gång.

Mörkblå och vitrandig mini-t-shirtklänning och svarta sandaler med axelband

mörkblå och vitrandig mini-t-shirtklänning och svarta sandaler med axelband
källa

Här är en annan affärsdräkt som du kan bära på jobbet, särskilt på en lat fredag. För att uppnå denna look kan du bära en marin- och vitrandig kortärmad t-shirtklänning. Kombinera den med ett långt halsband i boho-stil och svarta öppna klackar med ankelband för att se elegant och smal ut.

Mörkblå och vitrandig miniklänning med en riven jeansjacka

mörkblå och vit randig miniklänning med riven jeansjacka
källa

Det här är en ganska pojkaktig outfit som kan ta fram den coola och lite edgy sidan i dig, och det är kul att göra då och då. För att komplettera den här outfiten kan du para ihop en marin- och vitrandig miniklänning med en blå oversized riven jeansjacka. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att se ännu snyggare ut.

Himmelsblå och vit vertikal randig skjortklänning med stråhatt

Himmelsblå och vit vertikal randig skjortklänning med stråhatt
källa

Detta är en mycket uppfriskande och luftig outfit som är perfekt för utomhussammankomster. För att uppnå denna look kan du bära en himmelsblå och vit vertikal randig skjortklänning som är kärnan i outfiten. Bär en stråhatt och en vit läderväska. Bär sandaler med nakna klack till skorna för att göra outfiten snygg och uppfriskande.

Marin och vit skiftklänning med baseball jeanskeps

Marin och vit skiftklänning med baseball jeanskeps
källa

Detta är en mycket intressant och sportig outfit. Klänningen här är en marinblå och vit klänning med en långärmad randig bomullsslida. Kombinera den med en blå jeanskeps för att se trendig och sportig ut. Bär ett par vita low-top sneakers för att skorna ska se extra uppfriskande ut.

Svart skinnjacka med randig midiklänning och klack med öppen tå

svart skinnjacka med randig midiklänning och klackar med öppen tå
källa

Om du verkligen vill uttrycka den mörkare och sannare sidan av dig själv är det en bra idé att lägga till en svart skinnjacka till mixen. Du kan till exempel bära en svart skinnjacka över en blå- och vitrandig midiklänning i bomull. Kombinera dem med ett par svarta och silver klackar med öppen tå för att se extra snygga och snygga ut.

Marinblå och vit miniklänning med ärmlös bälte

Marinblå och vit miniklänning med ärmlös bälte
källa

Det här är en mycket smart affärsdräkt. En marinblå och vit vertikal randig ärmlös miniklänning och ett brunt skärp är en bra kombination för att avsluta din ensemble. Kombinera den vackra klänningen med en brun axelväska i läder och ett par kamelklackade sandaler för att fullända looken.

Axelbandslös och utsvängd midiklänning med stråhatt

Off shoulder passform och utsvängd midiklänning med stråhatt
källa

För att få den här luftiga utomhusdräkten kan du bära en himmelsblå och vit randig midi-fit och flare klänning. Para ihop klänningen med en stråhatt, en rund halmkeps och ett par vita balettkläder med rundade tår.

Marinblå och vit miniklänning i två lager

Marinblå och vit miniklänning i två lager
källa

För att uppnå denna chica look kan du bära en marin- och vitrandig passform och miniklänning med utsvängning. Kombinera den med ett par vinröda toppar med band och en matchande handväska i vinrött läder.

Här är de blå- och vitrandiga outfitidéerna som kan hjälpa dig att se extra ungdomlig och vacker ut. Prova det och du kanske älskar dessa klänningar mycket bättre än färgen du är van vid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*