Home / Stil / Hur man stylar en blå väst
Hur man stylar en blå väst

Hur man stylar en blå väst

För att få dig att se skarp och avslappnad ut på samma gång kan du göra just det genom att lägga en blå väst över vilken ledig gata eller affärsdräkt du har på dig. För att se mer diskret ut kan du bära en mörkblå, medan en kunglig blå kan hjälpa dig att dra uppmärksamhet och få dig att se gladare ut. En bonuspoäng med att bära en blå väst är att den extra slimmade passformen vanligtvis gör att du ser smalare ut. För att visa dig några coola sätt att styla, har jag samlat ihop några riktigt bra idéer för blå västar till dig. Låt oss titta på dem nu.

Mörkblå väst med grå- och vitrandig långärmad t-shirt


källa

Låt mig börja den här listan med snygga outfitidéer med en väldigt cool streetlook. Bär en grå- och vitrandig långärmad t-shirt över en chambray-skjorta med blå knapp. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en marin quiltad väst. För resten av looken, använd marinblå skinny-jeans och knähöga stövlar i antracitläder för att fullborda looken med stil.

Mörkblå quiltad väst med grå ribbad tröja

Mörkblå quiltad väst med grå ribbad tröja
källa

För att fullända denna snygga och mysiga outfit kan du bära en grå ribbad tröja med en grå, marinblå och vit halsduk och en quiltad marinblå pufferväst. Det fina med en sådan här väst är att den har en subtil, slimmad passform som inte får dig att se skrymmande ut. Komplettera din look med mörka jeans och svarta läderstövlar.

Ljusblå långlinjeväst med svart-vitrandig miniklänning

ljusblå långlinjeväst med svart-vitrandig miniklänning
källa

Låt oss nu titta på en mycket luftig look som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en svart och vit bred randig miniklänning som kärnan i outfiten. Gör outfiten luftigare genom att lägga en ljusblå lång väst över klänningen. Kombinera dem med bruna plattformssandaler i mocka för att fullborda denna look.

Blå jeansväst med grå sweatshirt med rund hals och svart skaterkjol

blå jeansväst med grå tröja med rund hals och svart skaterkjol
källa

Om du ser mer ungdomlig ut och bär en jeansväst har du en mycket stor chans att göra det. I det här fallet är en blå jeansväst ihopkopplad med en grå chunky sweatshirt för att se avslappnad och ungdomlig ut. Kombinera dem med en svart plisserad mini skaterkjol. Bär spetsiga klackar i silvermetallic för att fullända outfiten.

Svartvitrandig långärmad tröja med mörkblå rutig väst

svart och vitrandig långärmad tröja med mörkblå rutig väst
källa

För att skapa denna snygga och avslappnade streetlook kan du börja med den avslappnade passformen i svart och vit horisontell randig tröja. Kombinera den med en marinblå och svart rutig väst för att se söt och attraktiv ut. För resten av looken, använd blåa skinny jeans och marinblå läderknähöga stövlar för att fullborda looken.

Blå quiltad väst med grå långärmad topp och bruna knähöga stövlar

blå quiltad väst med grå långärmad topp och bruna knähöga stövlar
källa

För att se mysig och diskret ut är det vanligtvis en bra idé att använda färgkombinationen blå och grå. I det här fallet kombineras en grå tröja med en djupblå väst. Bär din med en brun crossbodyväska i läder och blå skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar i brunt läder för att fullända looken.

Vit blus med röd rutig halsduk och skinny jeans

vit blus med röd rutig halsduk och skinny jeans
källa

För att skapa denna uppfriskande streetoutfit, bär en vit blus med avslappnad passform och en marinblå quiltad väst överst. Bär mörkblå skinny jeans och knähöga bruna läderstövlar för din rumpa. Lägg nu till en svart liten elegant crossbody-väska för att göra denna outfit ännu snyggare.

Svartvit rutig pojkvänskjorta med mörkblå väst och slim fit jeans

svartvit rutig pojkvänskjorta med mörkblå väst och smala jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att göra den här unga outfiten perfekt för avslappnat fredagsarbete. Bär en svart och vit rutig pojkvänskjorta i flanell med en marinblå väst över. Bär den med ljusblå slim fit-jeans och svarta läderboots för en sofistikerad look.

Blå miniväst i jeans med vitt linne och grå muddar med slim fit byxor

blå denim miniväst med vitt linne och grå slim fit byxor med muddar
källa

Återigen, att bära en jeansväst kan mycket enkelt få dig att se ungdomlig och attraktiv ut. I det här fallet är den blå jeansvästen ihopkopplad med ett vitt linne som låter dig visa upp några kurvor. Kombinera dem med gråa muddar slim fit byxor. Bär sandaler med bruna klackar för att göra denna outfit mer uppfriskande och damliknande.

Marin quiltad väst som bärs med en röd och vit pojkvänskjorta

Mörkblå quiltad väst med röd och vit pojkvänskjorta
källa

Här är en annan pojkaktig outfit som är bra för avslappnade häng. Bär helt enkelt en röd och vit rutig pojkvänskjorta med en mörkblå quiltad väst. Kombinera dem med tvättade blå slim fit-jeans. Lägg slutligen till ett par knähöga svarta läderstövlar för att fullända outfiten med stil.

Pufferväst med grå kashmirscarf och korta gråa läderstövlar

Pufferväst med grå kashmirscarf och korta gråa läderstövlar
källa

För att se snygg och ren ut kan du bära en vit figursydd tröja med en quiltad väst med dragkedja i marinblått och en grå och marinrutig kashmirhalsduk överst. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par korta grå läderstövlar för skorna för att få denna outfit att se mer attraktiv och unik ut.

Mörkblå väst med randig långärmad t-shirt och slim fit jeans

Mörkblå väst med randig långärmad t-shirt och slim fit jeans
källa

Det här är en väldigt vacker blå på blå outfit. I detalj är en blå och vit randig långärmad t-shirt med en volang axel ihop med en mörkblå väst. Kombinera dem med blå slim fit-jeans och vita sneakers för att se ungdomliga och uppfriskande ut.

Kungsblå dunväst med rutig pojkvänskjorta och gråa knähöga stövlar

Kungsblå dunväst med rutig pojkvänskjorta och gråa knähöga stövlar
källa

För en avslappnad och stilren streetlook kan du bära en grå och vit rutig pojkvänskjorta med en kungblå väst. Kombinera dem med blåa skinny jeans och grå mockaknähöga stövlar för att se snygga ut.

Här är idéerna med blå västar som med stor sannolikhet får dig att se skarp och chic ut. Det jag gillar mest med dem är att de kan få dig att se bäst ut på ett väldigt naturligt och diskret sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*